50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kıslar ya benim canım yemek yemek istemioooo ki çok severim yemek yemeyi... öğle yemeğini 2 kayısı ile geçiştirdim,yeşil çay sirkeli su ve bol bol su içmek ne menem bişimiş,iştahsız kaldım
ayy bölede kilo veremem biliorum yani verirrim ama hızlı verirrim,o da sonrasında bi işe yaramas ki... bu arada sabahtan bu yana 200 ip atladım

Boyum 1.57 kilom 53.5 canım kaçgündür buralardayım, olmuyo böyle biri bana çok yemişsin az spor yapmışsın demeli sanki

hic iyi yapmiyorsun ,cok sagliksiz besleniyorsun. en azindan salata falan yeee...metabolizman duracak daha zor vereceksin kilo..

hic iyi yapmiyorsun ,cok sagliksiz besleniyorsun. en azindan salata falan yeee...metabolizman duracak daha zor vereceksin kilo..

biliyorum,yemek yapmaya çok üşeniyorum,annemler bizde akşama su böreği ve karnıyarık yaptılar,nie bu anneler böleesırnaşık şey,onlarda yiyemem tabiki kilo verme azminde olduğum için,en azından otlakçılık yapacam şimdi, iş yerine gitcem 1 saate bi ağzıma bişiler tıkarım meyve yulaflı bisküvi gibi ,akşamda salata falan yerim die düşünüom,olma mı?

Merhana kızlar opuyorumnanaktan

Tatil planları yapıyonuz demek aklinialirimsmile

dulcii hoşgeldin.. merak etmeye başlamıştım:1hug:

evet canım zaten ets lere gittiğinde direk voyage ve cornaelia yı tavsiye ediyorlar..

bir de wow otelleri guzelmis diye duymustum kizlar.

benim ilk isteğim oraydı.. kremlin palace istiyodum balayı için.. dediğim gibi Antalyada çalışan arkadaşlarım var oranın çok eskidiğini yemeklerinin kötü olduğunu söylediler.. ayrıca ktremlin ve topkapı ikisi bir olduğu için müşteriler neredeyse 2000 kişi louomuş ve hizmete yetişemiyolarmı canım.. oyüzden vazgeçtim.. görünüşleri çok güzel ama
kizlar biz de mardine gitmeye karar verdik iki hafta sonra.misir isi tamamen yatti.ilk defa doguyu gorecegim

benimde görmek istediğim yerlerden biri..

mardin-urfa

Boyum 1.57 kilom 53.5 canım kaçgündür buralardayım, olmuyo böyle biri bana çok yemişsin az spor yapmışsın demeli sanki

Aynı boyda sayılırız, çok da fazlan yokmuş neyse ki.. Sen menülerini yaz, burdan sana yeterince uyarı, ceza falan gelir :))) Spor için de sen de zayıfla sitesinde bi çok egzersiz videosu paylaşımları var, onlara bakabilirsin. Yaptığın sporları da yaz buraya kaydirigubbakcemile5

Pekii, Masa başı çalışıyorum malesef hep hareketsiz geçiyor, Hafta 3 akşam en az 30 dk olmak üzere kondisyon bisikleti kullanılyorum göbek bölgemi bi güzel streç filimle sarıyorum ki iyice terleyeyim, Hafta içi sabahları bir çay bir poğacayla la, öğlenleri çorba, salata, bir dilim keğek ekmeği ve iki çeşit yemek o gün menüde ne çıkıyorsa artık(suyundan yememeye çalışıyorum), Akşamı hiç söylemeyeyim kıtlıktan çımış gibi yiyorum, fazla su içemiyorum içersem bu defa işime konsantre olmaıyorum sık sık wc ye gitmekten,

bu arada bişi paylaşmak istiyorum ama çok utanıyorum,ayıp ediyorsam lütfen kususrabakmayınbilmiyorumkismile
ben eskiden çok yerdim büyük tuvalete çok sık çıkardım.yediğim miktarı azalttığım için şimdi de ortalama günde 1 kere çıkıyorum ama dışkılama miktarım azaldı,sizdede öle oluyor mu?

Hoşbuldum kuzucum, aslında çok da fazla aksatmıyom burayı da, gündüz gelemiyım tabi genelde. Geçmişte senin başına gelen olayı okudum. Çok büyük geçmiş olsun canım, tahmin edebiliyorum nasıl etkilendiğini (

bugünden başlayayım:) sabah 1 çay bir poğaça minicik bi kek ısırdım, arada çay içtim sonrasında 4 tane erik yedim, Öğlende 1 dilim normal ekmek, çorba, kıymasız yerlerinden karnıyarık bir dilim domates, Şuana kadar iyi görünüyor belki ama akşam napıcam bilmiyorum bide bugün yeğenimin doğum günü var hiç te dur diyemem ki kendime. Benim tek sıkıntım akşamları sanki, kendimi akşam yemeğinde çok yeme mecburiyeti hissediyorum sanki

Günaydın kızlarr nasılsınız?
Ben bugün 1 e kadar uyumuş ya iyi dinlendim ama.
sınavları bugün sanıp ders çalıştım meğer yarınmış kaydirigubbakcemile3
Anchusa sideye eylül ekimde gidilmez, denizi aşırı dalgalı olur, ben ağustosda gidip yüzememiştim, kıyıya kıyıya vurdu beni, ondan sonradaa daha antalyaya gitmedim, bodrumada geçen sene gittim, orası da sarmıyor beni zaten artık.
Fethiyede bildiğiniz otel yok mu ya, hep antalya, hep bodrum olmazki aaaaa.

Kızlar saçımı koyu kahveye boyatmayı düşünüyorum bana yakışır mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…