50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben çıkıyorum dersim bitti......evde dolaplar beni bekliyor silinmek için...... herkes bol hareketli az kalorili gün diliyorum

ben bu yaşıma kadar hiç dikkat etmedim..

gelsin hamur işleri gitsin fast foodlar..

dönüp bakınca inanamıyorum kendime..

zayıflığın güzelliğini kıyafetlerin daha çok yakışmasını geçtim..

şu hareket kolaylığı varya kendini hafif hissetmek o herşeye bedel...

ben haftada 2 kere yiyorum et, onun disinda hep sebze....

amanin kolay gelsin...

valla yaparim bocek hic acimam hem de en cirkininden...

gel guzelim sen de gel
koy khavaltisi mi??? kaymak ve bal.... amaninnnnn

pek guzel su ana kadar...
ismi voy..... ile mi basliyorr??? oyleyse bodrum ve belektekine gittik biz de hem de ikiser kere,,. bu sene de side ya da torba dakini dusunuyoruz
yok ya turkiyede servios yapilmiyor domuz eti... aninda anlarim kokusunu..

evet evet galiba bu o otel zinciri..

merhabalar herkeseee
cumaya kadar şu anki işime devam edeceğimm..
yerime birini bulana kadar kalırmısın diye rica ettiler..bende hem kk ya devam için hemde iş başvurularıma devam için tekliflerini kabul ettimm.
bu arada bana moral veren tüm arkadaşlarıma çok çok teşekür ederimm..

kızlar tatil için otel arayanlara çok güzel bir otel tavsiye edebilirim..

bizde büyük ihtimal balayına oraya gideceğiz

evetcanim voy.la basliyor.
esim de o kadar sevdi ki, butun voy..lari dolasalim diyor, 5 tane var sanirim )

tum tavsiye ettigimiz arkadaslarimiz da gittiler, cok begendiler. belek'e giden arkadasimiz, gecen sene de turkbukune gitmisti, 5 yildiz otele gideceksem voy..dan baskasina gitmem artik diyor ))

aa ne guzel cumaya kaadr birlikteyiz yineee...ben de benim koclugum ugursuz geldi foruma diye duusnmeye baslamitim.. hastaliklar, kilo alanlar, isten cikanlar vsy vsy...
kızlar tatil için otel arayanlara çok güzel bir otel tavsiye edebilirim..

bizde büyük ihtimal balayına oraya gideceğiz
et bakalim

evet canim aynen katiliyorum. biz de son 3 senedir sirf o otel zincirine gidiyoruz. belekteki ozellikle harikaydi.. bu sene de torba ya da sideyi dusunuyoruz. bodrumada iki tane var. onlara da gittik..
ama oranin koykahvaltisini begenmemistim ben. ama a la carte lar gercekten ha ri ka...yemekler de cok ama cok guzel...ben de bu sabah sidekine bakiyordum eylul ekim icin.. simdiden ayarlasak daha iyi...
biz de butun zinciri dolasmayi dusunuyoruz...

ya ben ara öğün yapamıom koçum,iş saatlerim çok düsensiz çünkü olmuo 3 ara öğün yapamassamda 1 yada 2 yapmaya çalışcam

ya ben ara öğün yapamıom koçum,iş saatlerim çok düsensiz çünkü olmuo 3 ara öğün yapamassamda 1 yada 2 yapmaya çalışcam

yapabildiginin en iyisini yap.. cebinde biraz findik leblebi bulundur... yolda giderken agzina at mesela..ya da cantanda bir elma bulundur..cunku gercekten kilo vermene yardimci oluyor ara ogunler

tatlım ben de daha 2 gün öncesine kadar senin gibi kilo veremiyorum diyordum. 3 aydır yediklerime dikkat ediyorum (kaçamakları saymazsak), spor salonuna da gidiyorum haftada 3 gün. ama bugun tartıda gördüğüm benim için büyük motivasyon oldu. 3 ayda 3,5 kilo verdim, buna şükür diyorum.

ayy kıyamam kocasını, kızını göremiyor, doğru dürüst dinlenemiyor bilemafoldumben
çalış çalış ne olacak bizim halimiz kızlar...

canım sen o iddiayı kesin kazandın yaaa..

bişeyi merak ettim, kızına kim bakıyor sen işteyken?

ya kuzucum neden moralini bozuyorsun ya. 53'lere gelmene ne kalmış ki şunun şurasındazemuszemus

hmmmm kim olsa iştahlanır valla. kesin iyileşmelisin sen pepper. mahrum mu kalıcaksın o cıslardankaydirigubbakcemile3

aaa klikkkk! opuyorumnanaktan hoşgeldin canım. 3 gün daha beraberiz yani. en iyi iş işteyken bulunurmuş zaten, inşallah gönlüne göre bişey çıkar. bugun görüşmeye gidecektin o nooldu?bilmiyorumkismile

anchusacım ne alakası var uğursuzlukla kaydirigubbakcemile5 tamamen tesadüf...

evet o zincire giden herkes çok memnun. daha dün işyerinden bi arkadaş side'dekinden balayından döndü. öve öve bitiremiyor...

Son düzenleme:
anchusa cnm sen ugursuz degilsin; bu hastalik icin ben uzulmuyorum aksine seviniyorum, tatil oncesi olup atlattigim icin, gecen yil tatilde olmustum, o daha kotu.

dulci selam cnm.

kuzu cornelia ya baktim, voyage ile benziyor ozellikleri (sen yazdin ben de yazayim) ultra hersey dahil bu da. ayni sekilde alacarte lari falan var. guzelmis cok ..
guzel guzel gidersiniz insallah canim..

kahvekokusu
canim
adam&eve i arkadasim gormus, (bitisik otele gitmis ) distan bakildiginda cok soguk, ruhsuz, kutuk gibi bina dedi; hic hareket yoktu dedi.. belki mayis ayi oldugu icin oyledir, bilmiyorum..

Hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan Yazdıkların beni anlatıyo sanki cokacimcoook Bi kaç gün buraya takıl, hem buranın nasıl sana yardımcı olacağını görürsün, hem de yeni fikirler edinirsin, boy kilo kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…