50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ah kahvekokusu, böyle nick mi olur allaasen, ben içmemeye çalışıyorum ama öyle bir nick seçmişsinki şimdi mutfaa gidip kahve koyuyorum kendime eyvahedigeldismile

Sevgili koçum, beni çiçek yaptığın için çok mutlu oldum, bu çiçek böcek işini iyi buldun valla gaza getiriyor insanı. Ama o limonata maalesef şekerliydi. Dışarda olduğum için bulabildiğim en zararsız soğuk içecek buydu. Evdeyken tatlandırıcıyla yapıyorum ve içine bir dal da fesleğen ya da nane atıyorum inanılmaz güzel oluyor :)

nilufert dusuk bel pantolonlar simit yapiyormus diye duymustum ben...

evet ben de aynı fikirdeyim nilufert & peppermint benim de tam olarak pantolonların üstünde kalan kısım sarkık. ahh ya yetişemedik ki yüksek bel modasınakaydirigubbakcemile3 korse filan mı taksam bir süre diyorum. o derece rahatsızım yani artık.

Ah kahvekokusu, böyle nick mi olur allaasen, ben içmemeye çalışıyorum ama öyle bir nick seçmişsinki şimdi mutfaa gidip kahve koyuyorum kendime eyvahedigeldismile

Aynı şeyi ben söylemiştim aklıma gelse önceden kesin ben koyardım diye :) senin söylediğinle pek aynı olmuyo ama olsun lülülülülülü

ay aman aman ben ortaokul lisedeyken vardı o yüksek bel.
walla yeniden moda olacak diye aklım çıkıyor. çok çirkin duruyor yaa

evet kesinlikle patalonların eskisi var, pepperım yeniden doğumgünün çok kutlu olsun güzel bir gün geçir, öpütüm yeniden.
bu sefer kaçtım sınavlarım var, bir de doktora gidicem, benim için dua edin
hoşçakalın opuyorumnanaktan

ay aman aman ben ortaokul lisedeyken vardı o yüksek bel.
walla yeniden moda olacak diye aklım çıkıyor. çok çirkin duruyor yaa

evet çirkin duruyor ama sonuçta modayken herkes onu giyiyordu. şimdi göbeğimiz daha çikinnnmafoldumben

başarılar canımmmzemuszemus

kızlar yesa cadısı nerde
bana özelden mj atıyor nerdesin nerdesin diey kendisi yok görünürlerde

yaa katrece nerde asıl?bilmiyorumkismile

ya kızlar ne varsa gençlikte var.hülya avşar'ın yeni bikinili fotografları yayınlanmış. ne hale gelmiş vücudu...gençlik hiç gitmese keşke, hep söyle kalsakmafoldumben

evet çirkin duruyor ama sonuçta modayken herkes onu giyiyordu. şimdi göbeğimiz daha çikinnnmafoldumben

başarılar canımmmzemuszemus

yaa katrece nerde asıl?bilmiyorumkismile

o uzun zamanlardır yok akşamları geliyorsa bilmiyorum.
bir de linguist vardı benim ilk buraya girdiğim zamanlar.
chemes de güzel gelişmeler vardı söz nişan gibi ne yaptı acaba

peppercim o birazda tatile gitmenin sevinci bence

peppercimmm nice yıllara..

yaşanacak çoook güzel yıllara...opuyorumnanaktan:içelim:

@spatz bizim nesil düşük bel mağduru.. hepimizin aynı bende yanları tam olarak dümdüz yapamadım.. tam pantolon yerinde. korsei bende denemeyi düşündüm ama sadece yarım saat dayanabildim. bidahada hiç aklımdan geçirmedim..

ya kızlar ne varsa gençlikte var.hülya avşar'ın yeni bikinili fotografları yayınlanmış. ne hale gelmiş vücudu...gençlik hiç gitmese keşke, hep söyle kalsakmafoldumben

aghhh aghhh
ya birde ne kadar gençkalmış kendine bakmış deselerde boş walla.

bi kere insanın bakışalrı gözlerinden anlaşılıyor yaşlandığı.

koçum dünkü menüm..
sabah 1 kayısı bir ceviz
kahvaltı bir küçük dilim peynir 8 y.zeytin 1dilim çavdar ekmeği
ara 1 minik dilim karpuz
öğlen 1 tabak yoğurt çorbası bol yeşillik
ara 8 fındık 1 ceviz biraz kuru üzüm
akşam 1 patates haşlaması 1 domates ve maydonozdan oluşan salata 1 dilim çavdar ekmeği
ara bir avuç kiraz

4 fast mil

Bi de o kadın spor yapıyo içkisi sigarası yok ((

Benim selülitli bedenim de öyle olucak (

Bacaklarımın içi berbat kızlar saklanmışlar görememiştim diz kapağımın üstüne sarkmış durumdalar yol yol böyle

selülit yağı da sürüyom ama nafile, masaj aleti ile masaj yapıcam bakalım inşallah işe yarar şu slim in 6 yı da indiriyim bari yaaa o da azaltıyomuş Lachesis hergün callan yapan biri olraka yapamadıysa ben hayatta yapamam ama deniycem ...

popom komple çatlak zaten çatlaklar için bi formül var ama kışın uygulanır ve de tırsıyorum biraz uzun süren bişiy

SELÜLİT VE ÇATLAKLARA ÖLÜMMMMMMMMMMMM zemuszemus

walal çatlakları geçtim benim popomda öyle.
mesela yukardan bacaklarımın iç kısmına bakınca bende böle dümdüz değil sabah ilgimi çekti.nasıl desem tepe tee sanki

Canım benim popom, üst bacak arkalarım dize kadar iğrenç selülitliydi. Ayakta dururken rezalet birşekilde hepsi ortadaydı. 1 ay kadar bacak arkalarımı çalıştırdım ağır bir şekilde. Kızartma ve asitli içecek tüketmedim. Hepsi yokolmuş gözlerime inanamadım. Hem de ben bunları selülitler geçsin diye değil zayıflamak için yapmıştım. Selülitlerin artık benimle beraber ömür boyu yaşayacağını düşünüyordum hiç ümidim yoktu yani. Hem ben hergün bacaklarıma krem sürüp masaj yapacak kadar sabırlı bir insan da değilim hiç krem vs kullanmadım, hiç masaj yapmadım. Selülit kaderimiz değilmiş bunu anladım :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…