Qspatz cım ya ben bu alt karnı birazda düşük belli pantolana bağlıyorum. tabi sen ameliyat falan olsun çok geçmiş olsun ondandır da.
yani bakıyorum hem kendime hem de gençlere düşük bel pantolonların kemeer kısmının üstünde birikme oluyor.
bakıyorum gençler incecikler ama bahsettiğim yerde bi yığılma var ve bu bütün genç kızlarda var
nilufert dusuk bel pantolonlar simit yapiyormus diye duymustum ben...
Ah kahvekokusu, böyle nick mi olur allaasen, ben içmemeye çalışıyorum ama öyle bir nick seçmişsinki şimdi mutfaa gidip kahve koyuyorum kendime eyvahedigeldismile
Ah kahvekokusu, böyle nick mi olur allaasen, ben içmemeye çalışıyorum ama öyle bir nick seçmişsinki şimdi mutfaa gidip kahve koyuyorum kendime eyvahedigeldismile
evet ben de aynı fikirdeyim nilufert & peppermint benim de tam olarak pantolonların üstünde kalan kısım sarkık. ahh ya yetişemedik ki yüksek bel modasınakaydirigubbakcemile3 korse filan mı taksam bir süre diyorum. o derece rahatsızım yani artık.
ay aman aman ben ortaokul lisedeyken vardı o yüksek bel.
walla yeniden moda olacak diye aklım çıkıyor. çok çirkin duruyor yaa
evet kesinlikle patalonların eskisi var, pepperım yeniden doğumgünün çok kutlu olsun güzel bir gün geçir, öpütüm yeniden.
bu sefer kaçtım sınavlarım var, bir de doktora gidicem, benim için dua edin
hoşçakalın opuyorumnanaktan
kızlar yesa cadısı nerde
bana özelden mj atıyor nerdesin nerdesin diey kendisi yok görünürlerde
kizlar yaaa,
bugun dogumgunum oldugumdan mi acaba;
acim boyle bi kipir kipir, oturamiyorum yerimde. is yapamiyorum vallaa
evet çirkin duruyor ama sonuçta modayken herkes onu giyiyordu. şimdi göbeğimiz daha çikinnnmafoldumben
başarılar canımmmzemuszemus
yaa katrece nerde asıl?bilmiyorumkismile
ya kızlar ne varsa gençlikte var.hülya avşar'ın yeni bikinili fotografları yayınlanmış. ne hale gelmiş vücudu...gençlik hiç gitmese keşke, hep söyle kalsakmafoldumben
ya kızlar ne varsa gençlikte var.hülya avşar'ın yeni bikinili fotografları yayınlanmış. ne hale gelmiş vücudu...gençlik hiç gitmese keşke, hep söyle kalsakmafoldumben
Bi de o kadın spor yapıyo içkisi sigarası yok((
Benim selülitli bedenim de öyle olucak(
Bacaklarımın içi berbat kızlar saklanmışlar görememiştim diz kapağımın üstüne sarkmış durumdalar yol yol böyle
selülit yağı da sürüyom ama nafile, masaj aleti ile masaj yapıcam bakalım inşallah işe yarar şu slim in 6 yı da indiriyim bari yaaa o da azaltıyomuş Lachesis hergün callan yapan biri olraka yapamadıysa ben hayatta yapamam ama deniycem ...
popom komple çatlak zaten çatlaklar için bi formül var ama kışın uygulanır ve de tırsıyorum biraz uzun süren bişiy
SELÜLİT VE ÇATLAKLARA ÖLÜMMMMMMMMMMMM zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?