walal çatlakları geçtim benim popomda öyle.
mesela yukardan bacaklarımın iç kısmına bakınca bende böle dümdüz değil sabah ilgimi çekti.nasıl desem tepe tee sanki
Canım benim popom, üst bacak arkalarım dize kadar iğrenç selülitliydi. Ayakta dururken rezalet birşekilde hepsi ortadaydı. 1 ay kadar bacak arkalarımı çalıştırdım ağır bir şekilde. Kızartma ve asitli içecek tüketmedim. Hepsi yokolmuş gözlerime inanamadım. Hem de ben bunları selülitler geçsin diye değil zayıflamak için yapmıştım. Selülitlerin artık benimle beraber ömür boyu yaşayacağını düşünüyordum hiç ümidim yoktu yani. Hem ben hergün bacaklarıma krem sürüp masaj yapacak kadar sabırlı bir insan da değilim hiç krem vs kullanmadım, hiç masaj yapmadım. Selülit kaderimiz değilmiş bunu anladım :hooray:
Canım benim popom, üst bacak arkalarım dize kadar iğrenç selülitliydi. Ayakta dururken rezalet birşekilde hepsi ortadaydı. 1 ay kadar bacak arkalarımı çalıştırdım ağır bir şekilde. Kızartma ve asitli içecek tüketmedim. Hepsi yokolmuş gözlerime inanamadım. Hem de ben bunları selülitler geçsin diye değil zayıflamak için yapmıştım. Selülitlerin artık benimle beraber ömür boyu yaşayacağını düşünüyordum hiç ümidim yoktu yani. Hem ben hergün bacaklarıma krem sürüp masaj yapacak kadar sabırlı bir insan da değilim hiç krem vs kullanmadım, hiç masaj yapmadım. Selülit kaderimiz değilmiş bunu anladım :hooray:
Leslie tekme attırırken yanda aynan var bi bacağı kaldırınca diğer bacağın iç kısmının görüntüsü aynaya yansıyor amanınnnnnnnnnnnnn görmemiş olıyim sempatiksalakcinni otururken bacaklarını birbirini yapıştırıp sıkıyorum moralim bozuluyo derimin altında bişiyler vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr böcük girmiş böcük sempatiksalakcinni
allah seni bildiği gibi yapsın hiç gülcem yoktu yaa:roflol::roflol:
@sense ben başlıycam slim in 6 ya beraber başlıyalımmıı?
aa ama sen bugün dinlenicektinhihoyyyt
Heheeeee
Yok cnm dün dinlendim bugün yaparım bişiyler
Başlangıç yapıyim yaa Leslie programım bitti zaten beraber başlıyoruz o zaman bugün ??? (duramıyo di mi yerinde hop bir ki üç)
Lachesis hareketli bişiy mi yoksa callan a mı benziyo slim in 6 ??
Leslie tekme attırırken yanda aynan var bi bacağı kaldırınca diğer bacağın iç kısmının görüntüsü aynaya yansıyor amanınnnnnnnnnnnnn görmemiş olıyim sempatiksalakcinni otururken bacaklarını birbirini yapıştırıp sıkıyorum moralim bozuluyo derimin altında bişiyler vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr böcük girmiş böcük sempatiksalakcinni
tamam baaaaaşşlıyooooruzzzzzz:lepi:
neya başlıyonuzz yaaaa
ne çeviriyonuzzzz
neya başlıyonuzz yaaaa
ne çeviriyonuzzzz
@spatz bizim nesil düşük bel mağduru.. hepimizin aynı bende yanları tam olarak dümdüz yapamadım.. tam pantolon yerinde. korsei bende denemeyi düşündüm ama sadece yarım saat dayanabildim. bidahada hiç aklımdan geçirmedim..
aghhh aghhh
ya birde ne kadar gençkalmış kendine bakmış deselerde boş walla.
bi kere insanın bakışalrı gözlerinden anlaşılıyor yaşlandığı.
Bi de o kadın spor yapıyo içkisi sigarası yok((
Benim selülitli bedenim de öyle olucak(
Bacaklarımın içi berbat kızlar saklanmışlar görememiştim diz kapağımın üstüne sarkmış durumdalar yol yol böyle
selülit yağı da sürüyom ama nafile, masaj aleti ile masaj yapıcam bakalım inşallah işe yarar şu slim in 6 yı da indiriyim bari yaaa o da azaltıyomuş Lachesis hergün callan yapan biri olraka yapamadıysa ben hayatta yapamam ama deniycem ...
popom komple çatlak zaten çatlaklar için bi formül var ama kışın uygulanır ve de tırsıyorum biraz uzun süren bişiy
SELÜLİT VE ÇATLAKLARA ÖLÜMMMMMMMMMMMM zemuszemus
nilufert haklisin canim. tatil heyecani kapladi beni..
kuzu tsk ederim canim benim...
kizlar ben de simit yok ya, cok sukur. hic olmazsa iyi bir ozelligim var. gobegim de yok. benim vucudumun ust kismi sorunsuz.
ne varsa alt tarafta. dediginiz gibi selulit hat safhada. dizlerime kadar indiler nerdeyse. klcam da selulitli :-(( bir de ust bacaklarim kalin..
catlak yok ben de hic, fazla kilo vermedim ondan sanirsam.
selulitin de caresi yok artik napalim kizlar ya..
slim in 6ya canımzemuszemus
şu limonlu kahveli şey mi çatlak formülü dediğin?
hadi ya..nefessiz bırakıyor korse insanı dimi?ben boxer şeklinde sıkı çamaşır giydiğimde bile karnımı düzleştiriyor gibi hissediyorum. bir bakayım şu korse işine.
ben slim in 6'nın karın videosunu yapıyorum. 12 dakikalık ayrı bir video o. aynı yerden indirdim. tavsiye ederim..
:umursamaz:
gecen yil ben de selulitlerimi yoketmistim. dugunumden 3 hafta once basladim, selulit yagi surup, strecle sardim her aksam isten gelince.
ama bu kis hepsi geri geldiler. omur boyu ugrasmamiz lazim bu selulitlerle, yokolsalar da geri geliyorlarr
Kızartma ve asitli içecekleri sene başından beri tüketmiyorum ama kahve çok içiyordum bi ara çok şimdi de çok yeşil çay içiyorum onda da kafein var ya o da yapıyo olabilir mi ki?
kizlarrrrrr, bu oglen alisveris merkezine gidicem, havlu falan alicam.
bir dee kendime d.gunu hediyesi bronz allik almayi dusunuyorum. yanik tene makyaj yapilmaz, sadece bi allik surerim bir de parlatici diye dusunuyorum yaninca.
ayy yaa cok bi heyecanliyim ben bugun yaa
Yok canım acnelyse ve madecassol kullanarak vücudunu soyuyosun boshayallersmile
hmm. hemen indireyim.. ne görsem atlıyorum zaten :roflol:
bazıları sadece izlenmekle kalıyo sırnaşık şey ama bunu yapıcam kararlıyım:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?