50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SElam :)
bu sabah 51.2 ile uyandım .. 300 gram vermısım

Bugun yedıklerım
sabah
domates salatalık biber 3 lüsü
ara 2 biber
ara 1 domates
öğlen 2 köfte 3 kaşık türlü 2 kaşık pilav ( bu kadarını tırtıklamak hakkımdı dıye dusundum heuheu opuyorumnanaktan)
ara karpuz
ara karpuz
akşam fasulye yemegımden yıyecem belkı evde pişen yemekten de bıraz tırtıklarım
13 bardak su ıctım 2 bardak bıtkı çayım dahıl 2 şişe limonlu made suyumuda içtim ..
şu ana kadar durum bu yarın bakalım ne olcak :)

günaydın bayanlar

dün yediklerim:
sabah : 1 dilim ekmek + 1 kk kaşar
ara: nescafe+4 kayısı
öğlen: yoğurt+2 kaşık patlıcan oturtma
ara: 1 paket kremalı bisküvi+maden suyu
akşam: meyve + maden suyu

tebrikler güzelim, üçyüz müçyüz derken hedefine çok az kalmış :) aman salmayasın kendini... aynen devam.. alkisalkisalkis (darısı benimde başıma)

kızlar merhaba ve gunyadın herkese.......ayrıca hayırlı cumalar...bu ara ben pek ıyı gıtmıyorum sankı...off...
dun yedıkelrımi yazmıycam bıle .....
bu sbhta bır bucuk dılım su boregı yedım....hafıf hafıf dıyeti kırma modlarındayım...herkes supersın nasılda zayıfladın..bu elbısee sende nslda kendısını gostermıs felan demeye başlarken benım gırdıgım psıkolojıye bakın....uzugunum cok napmam gerek kzıalr bu gıbı durumalrda onerınız nedır

canım yaa seni çok çok iyi anlıyorum
Nasreddin hoca demiş ya beni damdan düşen anlar diye
aynen öyle işte...

bana da etrafımdakiler hiçbirşeyin kalmadı çok zayıfladın deyip duruyorlar
malum ben de aman zayıflamışım diye 3 hafta kadar abur cubur bir yedim bir yedim sorma
ama kk dan bir arkadaşım sağolsun
hedefine çok az kaldı ben senin yerinde olsam dişimi sıkar bir seferde atarım bu kiloyu dedi
sağolsun aklımı başıma getirdi
düşünsene kilo işi bitse .. korusak bir süre...
sonrasında zaten yeriz istediğimizi.. ölçüyü aşmadan...
o günleri düşün...

günaydın kıslar hayırlı cumalar

biraz önce tartıldım 53.5 olmuşum kaydirigubbakcemile2
dün yediklerim
klasik kahvaltıml
öğlen karpuz
akşam 2 kaşık patlıcan yemeği karpuz
antep fıstığı çekirdek

merhaba hatunlar,bu hafta çok yoğunum misafir firmam var o yüzden ne şirkete ne de kk ya giremedim.listeyi hatırlatmak namına ilerletir misin? sağlıcakla kalın şekerler...

ya yok ben okdr yemedım acıkcası benım son bır hafatdr bole...bır de her sbh yuruyodm yuruyus arkadasm ızne ayrıldı..yuruyemeynce belkdıe soguklukmu geldı ne bıde regl oldm p tesı..nyseee yedıkelrımı bıda yazım
sbh : bır bucuk dılım su boregı
ara: yarım paket pıknık kakaolu bıskuvıı
oglen : ıkı tane kadın budu kofte 3-5 tane patates kzıartma bır tabak mercmk corba ve 5-6 kasık bulgr pılavı

ıste bu yedıkelrım bana cok gelıo ama engel olamıorm mesela pılav ve kzıartmayı yememelydm (((((((

arkadasım tebrık edıyorummmm bızı de gazla ama yaaaaaa
merhaba hatunlar,bu hafta çok yoğunum misafir firmam var o yüzden ne şirkete ne de kk ya giremedim.listeyi hatırlatmak namına ilerletir misin? sağlıcakla kalın şekerler...

kım iletck lısteyı :uhm:

tebrikler güzelim, üçyüz müçyüz derken hedefine çok az kalmış :) aman salmayasın kendini... aynen devam.. alkisalkisalkis (darısı benimde başıma)
pelushhhcum ,sağol :) pek salmak ıstemıyorum ama dün aile baskısıyla akşam yemeklerıne oturmak zorunda kaldım . Öğlen kendımı az ıraz sımartmıstım ama akşam rejim yemegımı yememe izin vermedıler normal yemeklerden yedırttıler. Yeter bu kadar dıyorlar evdekıler .. ama hazır işteyken dün yedıklerımı telafı edıyorum ..

bugün yedıklerımı yazıyorum

Sabah
Domates , biber salatalık ve Kiraz

Ara öğünlerimi yogunluk yuzunden atlamak zorunda kaldım ..
Öğlen 1 kase mercımek çorbası
ara Kiraz
biraz sonra yeşil salata yıyecem . sonrakı ara da domates
sonrasındakı arada karpuz
sonrasındakı arada domates
sonrasında kı arada gene domates yıyecem
domates cıdden yağlarıon atılımını sağlıyor böyle bi özellığı var ya da bende boyle etkı edıo .. domates yedıgımde kılo verıyorum :))
akşamda fasulye yemegı yiyecegım tabıı aile baskısına maruz kalmazsam :)
yaff sofraya oturdugumda mecbur yıyorum:kedi:

mrb. ben bu işte oldukça yeniyim :ecrin_bebek:
diyet fln fazla yapamıyorum ben ayıptır söölemesi boğazıma düşkünüm. şunu merak ediyorum nivea body cdsinden fln düzenli hergün yapsam, normal yemeye devam etsem, ekmekelrden fln kısarım tabiki de yasakkelime sadece cdyi düzenli yapmak yeterli olurmu sizce? sizler tecrübelisiniz, yardımcı olursanız sevinirim

bı fark muhakkak olur ama uzun vadede bunun sonucunu alırsınn bnceeee

bu arada pelushh ben annemı arıyorum aksmlrı bn geldgmde mutfakta masanın sutunde yemek olmasın dıyorum bıraz da olsa bu sorun ortadn kalkıo

pilatesi biraktim zayiflama hapi ters etki yapti bende, kilo aldim..tam zayifladigim zaman ilaca basladim..keske hic denemeseydim..
fizigim cok oturmustu tam istedigim gibi olmustu simdi hersey bosa gitti iyice saldim..-tatlicadiarzu-

günaydın kıslar dün yediklerim
klasik kahvaltı
öğlen karpuz
akşam biraz makarna kavun
saat 7 gibi 1 dilim ekmek yedim biraz peynirle bayadır yemiyordum ekmeği canım çekti

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr dün ve bugun 1'er dılım böreek yedım ( ağlamak ıstıııorummm
neyse kı hala kılom 51.2 sanırım sabıtlenıo ..gıdıp bı eczanede kantarda tartılmam gerek cunku bu dijitaller çok yanlış tartıyo .. zaten 1 agustosta rejımı bırakmayı dusunuyorum ..cunku ramazana halsiz ve kuvvetsız gırmek ıstemıyorum yavasş yavaş bişeyer yemege baslicam :)

Bugun yedıklerımı yazıorum
sabah
salatalık ,domates, bıber ,karpuz ve bi dilim börek 1 cay
ara karpuz
ara karpuz
ara kiraz
ara armut
öğlen hep aralarla gectı saat 12:00 de uyanmıstım heuheu e
bundan sonrakı aralar yıne aralardan olurda akşama fasulye yemegımı yerım dıorum ama bu sıralar fazla kaçırıyorum :)

selam kıslar dün yediklerim
klasik kahvaltım
öğlen yok çünkü 12 gibi kahvaltı yaptım
akşamkıymalı kabaklı yemek şehriye piavı karpuz
saat 9 gibi kavun karpuz yedim

Selaaam :)
Bugün uyandıgımda tartıldım ve 50.7 gram cıktım ..
Bu sevıncımı kahvaltıda 5 tane sucuk yıyerek kutladım hueheu :)

Bugun tartıda gördüğüm rakamların verdıgı coşkuyla yedıklerımı yazıorum
Kahvaltı
domates salatalık bıber 3 lüsü ve 5 dilim sucuk kibrit kutusu buyuklugunde beyaz ekmeğin dış kısmı :)) Vicdanen hiiiç huzursuz degılım :)
Arada erik 1 tane
ara seftalı
ara karpuz
ara bi pakete yakın panço Vicdanım sızlıooo lmaz::kedi:
Öğle-akşam yemegı Barbeku (2 Köfte bi şiş 2 kanat ) ve Salata
ara Şeftali

16 bardak su ve 4 bardak maden suyu limonlu ..

unutmadan yazayım yemekte cola zero içtim .. hem vicdanımı hemde midemi agrıttı kötükedihüso
uyuyana kadar 6 bardak su daha ıcmem gerek ..

ugh, ben günde 1.5 lt coca cola light içiyorum. Öldüreyim kendimi o zaman. 30 lt su içerek.. he he

günaydın kızlar,yoğun bir hafta ve haftasonu üzerine yine yeni bir haftaya merhaba,ben neler yedim içtim inanın hatırlamak bile istemiyorum.gerçi çok fazla birşey tüketmedim ama çoğu kaloriliydi.sizler nasılsınız görüşmeyeli nasıl gidiyor diyetler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…