SElam :)
bu sabah 51.2 ile uyandım .. 300 gram vermısım
Bugun yedıklerım
sabah
domates salatalık biber 3 lüsü
ara 2 biber
ara 1 domates
öğlen 2 köfte 3 kaşık türlü 2 kaşık pilav ( bu kadarını tırtıklamak hakkımdı dıye dusundum heuheu opuyorumnanaktan)
ara karpuz
ara karpuz
akşam fasulye yemegımden yıyecem belkı evde pişen yemekten de bıraz tırtıklarım
13 bardak su ıctım 2 bardak bıtkı çayım dahıl 2 şişe limonlu made suyumuda içtim ..
şu ana kadar durum bu yarın bakalım ne olcak :)
kızlar merhaba ve gunyadın herkese.......ayrıca hayırlı cumalar...bu ara ben pek ıyı gıtmıyorum sankı...off...
dun yedıkelrımi yazmıycam bıle .....
bu sbhta bır bucuk dılım su boregı yedım....hafıf hafıf dıyeti kırma modlarındayım...herkes supersın nasılda zayıfladın..bu elbısee sende nslda kendısını gostermıs felan demeye başlarken benım gırdıgım psıkolojıye bakın....uzugunum cok napmam gerek kzıalr bu gıbı durumalrda onerınız nedır
ya yok ben okdr yemedım acıkcası benım son bır hafatdr bole...bır de her sbh yuruyodm yuruyus arkadasm ızne ayrıldı..yuruyemeynce belkdıe soguklukmu geldı ne bıde regl oldm p tesı..nyseee yedıkelrımı bıda yazımcanım yaa seni çok çok iyi anlıyorum
Nasreddin hoca demiş ya beni damdan düşen anlar diye
aynen öyle işte...
bana da etrafımdakiler hiçbirşeyin kalmadı çok zayıfladın deyip duruyorlar
malum ben de aman zayıflamışım diye 3 hafta kadar abur cubur bir yedim bir yedim sorma
ama kk dan bir arkadaşım sağolsun
hedefine çok az kaldı ben senin yerinde olsam dişimi sıkar bir seferde atarım bu kiloyu dedi
sağolsun aklımı başıma getirdi
düşünsene kilo işi bitse .. korusak bir süre...
sonrasında zaten yeriz istediğimizi.. ölçüyü aşmadan...
o günleri düşün...
arkadasım tebrık edıyorummmm bızı de gazla ama yaaaaaagünaydın kıslar hayırlı cumalar
biraz önce tartıldım 53.5 olmuşum kaydirigubbakcemile2
dün yediklerim
klasik kahvaltıml
öğlen karpuz
akşam 2 kaşık patlıcan yemeği karpuz
antep fıstığı çekirdek
merhaba hatunlar,bu hafta çok yoğunum misafir firmam var o yüzden ne şirkete ne de kk ya giremedim.listeyi hatırlatmak namına ilerletir misin? sağlıcakla kalın şekerler...
pelushhhcum ,sağol :) pek salmak ıstemıyorum ama dün aile baskısıyla akşam yemeklerıne oturmak zorunda kaldım . Öğlen kendımı az ıraz sımartmıstım ama akşam rejim yemegımı yememe izin vermedıler normal yemeklerden yedırttıler. Yeter bu kadar dıyorlar evdekıler .. ama hazır işteyken dün yedıklerımı telafı edıyorum ..tebrikler güzelim, üçyüz müçyüz derken hedefine çok az kalmış :) aman salmayasın kendini... aynen devam.. alkisalkisalkis (darısı benimde başıma)
arkadasım tebrık edıyorummmm bızı de gazla ama yaaaaaa
ben haftasonu biraz kaçırmıştım kendimi cezalandırdım
sende öyle yap ağır yemedim bana söyle sen kaçamak yapınca ben seni gaza getiririm kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?