50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de seni seviyorum tatlım benimmmmm.
walla işyerinde doğru düzgün arkadaşımyok daha doğrusu bayan yok .sadece 1 tane
siz yetiyorsunuz walla bana

yasasin yarim gunluk de olsa cicek oldummm )))))))))))

anchusa cnm o bali bizim isyerinin yemekhanesinde satiyorlar tema getirip, sakli cennet markasi sanirim. internette bi bak istersen, ya da evde bakayim sana tam adini yazarim cnm..

nanecik var mi bu gece icin plan? yemek, parti, mum ufleme vsy vsy???

ben de seni seviyorum tatlım benimmmmm.
walla işyerinde doğru düzgün arkadaşımyok daha doğrusu bayan yok .sadece 1 tane
siz yetiyorsunuz walla bana

ben is yeri arkadaslari bakimindan hep cok cok sansli oldum. biz meslektas degil hep arkadas olmusuzdur, zaten sevmem ben rekabetin oldugu ortamlari..insallah bundan sonraki iismdede boyle olur.. ama bak patronlar bakimindan o sansi pek yakalayamadim. hele en son calistigim beyefendi....... herhalde o sahistan sonra herkesle calisabilirim ben, o yetenegi kazandirdi bana...

patron olayına pek güldüm. benim de çok sorun olmadıda. sadece şuanda çalıştım yer de sedace mimar arkadaş var birde ben bayan olarak . gerisi kel hodul evli barklı göbekli amcalar. o yüzden yok arkadaşım. birde burda genç olan arkadaşların ev hanımı eşleri var onlarla iyiyim birde o kadar
annemler, abimler, ablamlar hepsi gelecekler, biz de toplanicaz. ufak capli bir kutlama. mum uflicem evet...
esim dun gece 12 de kutladi... kalp kutuda cikolata almis bana. hediyesini de zaten beraber almistik )))

hımm ölemi hiç menülerinizde çikotalardan bahsetmemişsiniz pepper hanım . halbuki yediniz onları dimi???

aaa, valla bahsettim. dunku menume yzdim; 2 minik kalp cikolata diy.
hatta koc cicek yapmadi beni cikolatalar yuzunden.
bugun yemedim ama hicccc.

bende yesa gibi yazayımsırnaşık şey

1-KUZU

2-SENSE

3-ANCHUSA

varmı başka gelen???

bende bende varım......neye slim in 6 demi değilsede genede var kafamçokkarıştıdelikafadulden

aaa, valla bahsettim. dunku menume yzdim; 2 minik kalp cikolata diy.
hatta koc cicek yapmadi beni cikolatalar yuzunden.
bugun yemedim ama hicccc.

yapmam... kolay mi cicek olmak??? bizim forumun daimi cicekleri sensewitch ve kuzu...digerleri (bende dahil) ciceklikten boceklige, boceklikten ciceklige surekli transfer olan kilo verme sevdalilari...
ay bugun herkese kiziyorum yemek konusunda.. kendimi gestapo subayi gibi hissettim...biri beni durdursunnn... yoksa hakkimd ayanlis duusnmeye baslayacaksiniz valla

Son düzenleme:
valla ben sense gibi olamam yaa. o bekar, onu zorla yediren bi esi yok.. evinin isini yapan da var, istedigi gibi spora zaman ayirabilir.
ben yuruyuse bile cikamiyorum , isten eve gidince bi kosturmaca basliyor ben de.

cicek ve bocekleri bence cevre faktorlerini de gozonunde bulundurarak vermelisin anchusacigim..

-- cicek olamadim ya hemen camur atmalara basladim..

nane kardes, hep sikayet hep sikayet...
cevre faktorlerini zaten dusunuyorum ben.
bak mesela bu aksam kesin bocek olacaksin yas pastayla ama dogum gunun oldugu icin hicc gormicem ben...
spor da yapmiyorsun ama saglik sebeplerinden oldugu icin onu da gormuyorum....
mesela onlarin da soyle bir savunmasi olabilir. " ama biz annelerimizle yasiyoruz" onlar da anne baskisina karsi koymak zorundalar... onu ye, sunu ic, kendini yorma, az yedin gibi muhabbetlere gogus germek zorundalar....eslerle bas etmek kolay ama anneyle bas etmek daha zor..

Son düzenleme:
boyum 1.57, olsun çiçek olmadım ama oluruz belki gün gelir de,
kahvaltımı yine iş yerinde yaptım 3 tane galete bi parça peynir yedim ardından yeşil çay,
Öğlen:sebzeli bulgur pilavı, nohut vardı tanelerinden yedim, cacık vardı hepsini yedim ama hiç ekmek yedim bi dilim kepek ekmeği aldım ama yemedim, az önce bir kaç tane leblebi kuru üzüm bi tane kayısı ve üç erik yedim bunlardan öncede yeşil çay içmiştim gene.

selam kızlar..
sabah 11:30 gibi dişçideki işim bitti..Fakat dişlerimdeki yapım çalışmaları nedeni ile çorbadan başka bişey yiyemiyorum..
sanırım iradi olmayan kilo verme günlerine girmiş bulunuyorum..
vatana millete hayırlı olsun

yaa sen çok komiksin yaa kaydirigubbakcemile bakıp bakıp gülüyorum şuna sanki gerçekten ben

heeeee sempatiksalakcinni kurdeleli cimcime kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bal demişsiniz ya . bal hani çok faydalı ama ben o balparmak falan gerçekmi acaba değilse boşu boşuna şeker yemek istemiyorum ben.o yüzden hiç bal yemiyorum.gerçek değildir diye

hiiiiiiii ben de balparmak yiyorum yemiyim gari fethiye çam balı alıyoduk gittiğimizde ama uzun süredir gidemiyoruz

Bi ara spor desteği olarak termojenik kullanıyordum onun etken maddesiydi vücut sıcaklığını yükseltiyo daha çabuk terliyorsun ve yağ yakıyosun

bende yesa gibi yazayımsırnaşık şey

1-KUZU

2-SENSE

3-ANCHUSA

varmı başka gelen???

ben daha indirmedim çok uzun sürmezse eve gidince hemen indiriyim bugün başlayalım
indiren var mı kaç part? benim bilg açmıyo burda işyerinde olduğum için

bende bende varım......neye slim in 6 demi değilsede genede var kafamçokkarıştıdelikafadulden

:roflol:

Heheee koçum benim gel bi öpem Şeniz

Ama deme öyle yaaa ben de hem işte çalışıyom hem de ders çalışıyom hem de yürüyorum geliyorum yapıyorum sporumu :sinifsinif: sempatiksalakcinni anne faktörü değil ama ben mutfakta çalışıyorum sürekli süper yemeklerin piştiği bir otel mutfağı

Son düzenleme:

gecmis olsun kahve kokusucum.. bahaneyle bu aksam cok hafif yiyeceksin bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…