50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm. hemen indireyim.. ne görsem atlıyorum zaten :roflol:

bazıları sadece izlenmekle kalıyo sırnaşık şey ama bunu yapıcam kararlıyım:umursamaz:

Aynen yaaa callan a da bakmıştım ben uzun süre sonra yapma girişiminde bulundum olmadı şimdi daha bi alıştım 100 e kadar bazen duramasam da elbet birgün durucam umuduyla yapıyorum bacakların eski ve yeni görüntüsü gaz veriyo insana callanda
kadın işi biliyo kardeşimmmmmmmmmmmmm sempatiksalakcinni

heeee...tehlikeli deil midir yaa?benim yoktu hiç çatlağım, yer yer başladı belimde ve kalçamdaeyvahedigeldismile

acnelyse deriyi kurutuyo tatlım ama yara oluyomuş acıyomuş biraz sonra yara kabukları kalkınca bebek gibi oluyomuş derin ama bu dediğim uygulama bi 3-6 ay sürüyo sanırım

Popom çatlaktan gözükmüyo şimdi de bacaklarıma iniyo iğrenç yaaa kafamçokkarıştı

elinde twist and shape aleti olan varsa selülit için hareket tarif edebilirim. Eğer yoksa bol bol ip atlayın bu o bölgedeki dolaşımı hızlandırır.

gittim geldim spatzcimmm,

havlularimizi aldim.

terracota-bronz allikla bir de ruj aldim kendime de. ilk defa golden rose'dan alisveris yaptim, genelde nivea kullaniyorum makyajda ya da loreal. bazen de maybelline.

neyse,
hazirliklar bitiyor yavas yavas.

bugun yediklerim:

sabah,
2 ince dilim kasar peynir,
1 dilim kepek ekmegi
yarim cay kasigi bal, limonlu yesil cay

ara
-

ogle
1 tabak yogurtlu ispanak yemegi
1 kase cilek

1 saat 10 dk. tempolu alisveris merkezi kosturmacasi

hayırlı olsun canım benim güle güle kullan cicileriniopuyorumnanaktan

bugun yediklerim:

sabah,
2 ince dilim kasar peynir,
1 dilim kepek ekmegi
yarim cay kasigi bal, limonlu yesil cay

ara
-

ogle
1 tabak yogurtlu ispanak yemegi
1 kase cilek

1 saat 10 dk. tempolu alisveris merkezi kosturmacasi

ay yarım çay kaşığı bal da ne oluyorkaydirigubbakcemile3

ay yarım çay kaşığı bal da ne oluyorkaydirigubbakcemile3

ya canim istahim yerine geldi ama sabahlari nedense hala istahim olmuyor,
kasar peyniri zorla yedim. kahvaltinin sonunda da hic olmazsa enerji olur diye bir parca ekmege bir damla bal sikip yedim. (tupte balim var da, isyerinde bulunduruyorum )(
hihoyyyt

oglen de mumkun oldugunca az yedim ki, aksam pasta yerim buyuk ihtimalle )
(koc duymasin, aramizda ) şutarafagitti

ben ce iyi bi başlangıç canım iyide zaten 51 isen daha nereni vereceksin anlamadım.boyun kaçtı tatlım seni
SLIM IN 6 için start veriyos hadi sen de geliyorsunnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile
yaa sen çok komiksin yaa kaydirigubbakcemile bakıp bakıp gülüyorum şuna sanki gerçekten ben

ayyyy sende git artık yahuu. canımız çektiriyosunnnn tatil tatil
şaka tabiki canım.inşallah şöle sağlıklı gider gelirsin.
rose dediğin şu gül ürünü rosemu . eğer oysa ben onun pelingini kullanmıştım. beğenmiştim

ya kızlar bal demişsiniz ya . bal hani çok faydalı ama ben o balparmak falan gerçekmi acaba değilse boşu boşuna şeker yemek istemiyorum ben.o yüzden hiç bal yemiyorum.gerçek değildir diye

yiceksin tabi bugun senin doğum gününnnnn!:hooray:

ya kızlar bal demişsiniz ya . bal hani çok faydalı ama ben o balparmak falan gerçekmi acaba değilse boşu boşuna şeker yemek istemiyorum ben.o yüzden hiç bal yemiyorum.gerçek değildir diye

benim erkek arkadaşımın dedesi balcı.yani arıları filan var, doğal bal yapıyor. her sene bana da gönderiyorlar, hmm o kadar lezzetli ki gerçekten o balparmak'ın balına filan hiç benzemiyor.yiyor musun dersen? çok canım çekerse 1 kaşık alıyorum o kadar.

bu arada bu bahsettiğim dede 85 yaşında ve maşallahı var. ama çayına bile şeker yerine bal koyarmış. yani gençlik sırrının bal olduğunu söylüyorguclubacismile

Kırımızı biber, içeriğindeki mucizevi kapsaisin bileşiği metabolizmanızı ateşlemekle kalmaz; iştahı da baskılayarak tatlı krizlerini önlerken bize yardımcı olur. Japonya’da yapılan bir araştırmada kahvaltıda kırmızı biber tüketen kadınların tüketmeyenlere göre günün diğer saatlerinde daha hafif öğünler tükettikleri görülmüştür.

tamam ya gidiyorummm iste :çok üzgünüm:
1 hafta beni ozlersiniz amaaaa..

a.s

yok cnm ya, su kozmetik markasi golden rose.. alligini arkadasim cok tavsiye etti de o yuzden ordan aldim. bakalim gorucez iyi mi kotu mu

merhaba herkese.........

sabah yediğim kuru meyveli nesfitten sonra ara olarak bir elma 2 erik yedim..........

2. arada bir avuç leblebi ve türevlerini yedim....

öğle sandaviç ekmeğinden biraz büyük ekmek arasına peynir salatalık domates k.biber ve yeşil biber koyup yedim

ben eve, tema vakfi'nin organik balini aliyorum.

isyerinde yedigim tupte olansa balparmak ne yazik ki..

tema vakfının ki iyimi pepper?
ya aslında bu ballar şeker şeker diyorlar aslında bunun esprisi arıların önüne şekerli su konulup arıalra içirtiliyormuş. yani arı çiçek dolaşmıyor. gerçi biliyorsunuzdur da.
ben önceden şeker şeker diyince millet ,sanıyordum ki balın içine direk şeker katıyorlar

ben geldim.. temizligim devam ediyor... tum yazliklari cikardim ama dunyanin utusu var......
spor yapmayip mayonez tukettigin iicn cicek degilsinn.. onu n disinda menun iyi., geri kalan menu kurtardigi icin bocek de yapmiyorum seni...

nilufert seni bocek yaptim.. krem peynir yemek yok!!!.. ara ogun yapmnamissin sabah, aksam baliga tereyag koymussun, sen akip gitti desen de o balikin icine dogru keisn akmistir... bir de iki dilim kek yemissin....ustelik hala leslie yi indirmedin di mi???Ogle yemegin hafof oldugu icin seni d ebocek yapmiyorum ama cicek hiic degilsin.
anacim insanlar giciklik olsun diye demiyorlar kilo vermissin diye. ben de bir kiskanc kuzen var, ben zayifladikca sen kilo aldin diyo hatun beni sinir ediyor. kendisi de 65 kilo falandir.

alemsin nilufert... cok dogal bir insansin sen yaaaaa....seviyom senin bu halini..ah bir de leslie yi indirsen daha cok sevecegim

yasasin yarim gunluk de olsa cicek oldummm )))))))))))

anchusa cnm o bali bizim isyerinin yemekhanesinde satiyorlar tema getirip, sakli cennet markasi sanirim. internette bi bak istersen, ya da evde bakayim sana tam adini yazarim cnm..

anchusacım ben de seni soracaktımşimdi. temizliğe girdi çıkamadı diye .
aman ne güzel temizlik işini hallet. insanın üstünden büyük yük kalkıyor.

evet 90 lar çok güzeldi dimi. ben hala açar açar 90 ların şarkısını dinlerim bazen . sanki o günlere götüryor. birde o yüksek belli pantolonların üstüne yarım kollu bol t şörtler giyerdik. sol göğsünde makası yazardı levis mavi falan diye . ozamanlar pek bi marka takıntısı vardı .şimdiki gençlerde de varmı acaba hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…