merhaba moonserose,ya okdrda olck cnm bnce h sonu kacamakalrından bısı cıkmaz ,obez deılızkı bız cnm .....bu arada senın hedefe 1 kg vardı dusmedınmı daha 1 kg?günaydın kızlar,yoğun bir hafta ve haftasonu üzerine yine yeni bir haftaya merhaba,ben neler yedim içtim inanın hatırlamak bile istemiyorum.gerçi çok fazla birşey tüketmedim ama çoğu kaloriliydi.sizler nasılsınız görüşmeyeli nasıl gidiyor diyetler?
günaydınlar...
bende moonserose gibi haftasonu kaçırdımhatta cumartesi sabah 58 e düşmüştüm ama bu sabah yine 59 la uyandım :kedi:
bide regl etkisi var tabi..
kızlar haftasonu çeşmede nasıl kumru yemeden dursaydım ama söyleyin bana...
bu hafta aç gezicem kesin kararlıyım...
günaydın kızlar
iyi haftalar diliyorum
günaydın kızlar,yoğun bir hafta ve haftasonu üzerine yine yeni bir haftaya merhaba,ben neler yedim içtim inanın hatırlamak bile istemiyorum.gerçi çok fazla birşey tüketmedim ama çoğu kaloriliydi.sizler nasılsınız görüşmeyeli nasıl gidiyor diyetler?
arkadasım tebrık edıyorummmm bızı de gazla ama yaaaaaa
ben haftasonu biraz kaçırmıştım kendimi cezalandırdım
sende öyle yap ağır yemedim bana söyle sen kaçamak yapınca ben seni gaza getiririm kaydirigubbakcemile5
valla arkadasım gaz olayına benmde ıhtıyacım var gecen hafta ıcı kotu gectı benım..bu h ıcı ozellıkle az yemem gerek.h sonu tatıle cıkıyorum bı haftada ne verırsem kardır ama ben cok agır verıyorum napalım oldugu kadar...bu arada senı gaa getırırım seve seve ama takıp ettıgm kadarıyla sen ztn cok gusel yapıosun dıyetını
bende geldimmmm aranıza hihoyyyt
malibucum ikimizde aynı anda geldik anlaşılan
kıslarrrrrrrrrrrr ne oluyor size bakıyım kaçamak felan unutun kaçamakları
zayıf halinizi düşünün sıf düşünün sıkın dişinizi az kaldı bikinide kendinizi zayıf hayal edinnn hadi bakıyım aaaa
gaz yetermi
oh yaa ne gusel bısııcık kalmamıss..benm daha 3 kılom var bn ona bı yarım daha eklıyorum 3.5 kılom var vermem gerekn ramazna kdr versem keskeaslında benim yediklerim pek kaçamakda sayılmaz kızlar çok bişey tüketmedim ama düzenli beslenme grafiğim şaşdı biraz .mermaidciğim en son tartıldığımda 54,5 kg dım 500 gr ile mücadele ediyorum anlayacağın
kızlar sızlerde hosgeldınızzzzzzzzzzzzz,,,,,,,,ins sonuc alırsnz ...malibucum ikimizde aynı anda geldik anlaşılan
sneındemı hedefın 55 oh oh cok ıyı.........ben de kızlar yıllardır goremedıgım kılodayım .59 u ındıgımı hıc hatırlamıyorum aslnda bende hayalını kurdugum kılolardn bırındeyım .kaydirigubbakcemile3 ama daha vaaaaaaaarrrrrrrselam kılzar ben de 56,5 kiloyum :)
hedefime 1,5 kilo kaldı :)
üzme kendini pelushh :) arada kaçırmakta ıyıdır :) hem metabolizmayı uyarmak gerek yıne gelırsın 58'e :) afiyetın olsun bıde bızım için yeseydın :) heuheuheuhgünaydınlar...
bende moonserose gibi haftasonu kaçırdımhatta cumartesi sabah 58 e düşmüştüm ama bu sabah yine 59 la uyandım :kedi:
bide regl etkisi var tabi..
kızlar haftasonu çeşmede nasıl kumru yemeden dursaydım ama söyleyin bana...
bu hafta aç gezicem kesin kararlıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?