50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar...
bende moonserose gibi haftasonu kaçırdım hatta cumartesi sabah 58 e düşmüştüm ama bu sabah yine 59 la uyandım :kedi:
bide regl etkisi var tabi..
kızlar haftasonu çeşmede nasıl kumru yemeden dursaydım ama söyleyin bana...

bu hafta aç gezicem kesin kararlıyım...

merhaba moonserose,ya okdrda olck cnm bnce h sonu kacamakalrından bısı cıkmaz ,obez deılızkı bız cnm .....bu arada senın hedefe 1 kg vardı dusmedınmı daha 1 kg?

pelushhh valla cok ıı yapmıssın omur boyu hıc kacırmadnmı yasıcaz :umursamaz:
günaydın kızlar
iyi haftalar diliyorum

gunaydın cocostar evett aynen herkese ıı haftalar benım son haftam.c tesı tatıle cıkıyorum sonunda oh yaaaa....bu arada bugn tartıda ılk kez 58.00 gördumm..... çok sevındırık oldum.h sonu gundz ve sbh her ne kdr kacırsamda aksmları yemedım ..onun faydası cok,,,, hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydın canım anlaşılan herkes kaçamak yaptı hafta sonları
hafta sonuda insanın aklına rejim gelmiyorki :kedi:kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydınnn
bende dün biraz kaçırdım sanırım :)
aman napalım bizimde hakkımız değil mi kendimizi avutucaz artık

kıslarrrrrrrrrrrr ne oluyor size bakıyım kaçamak felan unutun kaçamakları

zayıf halinizi düşünün sıf düşünün sıkın dişinizi az kaldı bikinide kendinizi zayıf hayal edinnn hadi bakıyım aaaa

gaz yetermi

bende varım artık sizinle kızlar ya büün moralim sıfır kocaman bi göbeğğim oluşmuş bikini giyemiyorum her pazar aynı sentrom kesinllikle zayıflamam lazım,tiril tiril elbiseler giymek istiyorum ,bikini giymek istiyorum ya ...

aslında benim yediklerim pek kaçamakda sayılmaz kızlar çok bişey tüketmedim ama düzenli beslenme grafiğim şaşdı biraz .mermaidciğim en son tartıldığımda 54,5 kg dım 500 gr ile mücadele ediyorum anlayacağın

Evet valla haftasonu kaçamak yapan tüm arkadaşlarımız (kendim dahil) bu haftaiçi kaçamak topluca yasaklanmıştır...

klava:

Diyetlerimize son gücümüzle sarılıyoruz, hadi hep beraber vericez bu kiloları!!!

Önümüzdeki haftasonuna kadar kaçamak yasak :lepi:

benimde dün yediklerim klasik kahvaltıma artı olarak 1 simit ve sucuk(napalım eşimle hafta da 1 kahvaltı yapabiliyoruz)
öğlen çubuk yedim
akşamda kıymalı yumurta yedim salata yedim benim kaçamağım simit ve sucuk :kedi:

oh yaa ne gusel bısııcık kalmamıss..benm daha 3 kılom var bn ona bı yarım daha eklıyorum 3.5 kılom var vermem gerekn ramazna kdr versem keske
malibucum ikimizde aynı anda geldik anlaşılan
kızlar sızlerde hosgeldınızzzzzzzzzzzzz,,,,,,,,ins sonuc alırsnz ...
selam kılzar ben de 56,5 kiloyum :)
hedefime 1,5 kilo kaldı :)
sneındemı hedefın 55 oh oh cok ıyı.........ben de kızlar yıllardır goremedıgım kılodayım .59 u ındıgımı hıc hatırlamıyorum aslnda bende hayalını kurdugum kılolardn bırındeyım .kaydirigubbakcemile3 ama daha vaaaaaaaarrrrrrr

üzme kendini pelushh :) arada kaçırmakta ıyıdır :) hem metabolizmayı uyarmak gerek yıne gelırsın 58'e :) afiyetın olsun bıde bızım için yeseydın :) heuheuheuh

bu arada kızlar pazar sabahı 50.7 ü gormustum ya ve bıraz costum hala coşmaya devam edıroum heuheuh kendıme bademli Magnum aldım Walla şincik vicdan azabı duyarak yıyecem heuheuheuh :lepi:zemuszemusopuyorumnanaktancokacimcoookye ye ye yeeeeeeeezemuszemus soora ağlarım artık mafoldumben:gitme:

mhmm, dietim suikast tehdidi altında. Neyse bi magnumdan bişi olmaz, 2 gün sıkar,50 yi görürsün.

pshh,50.07 süperr bir kilo bu arada. Tartıda son gördüğümde 1 yıl önceydi. =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…