mhmm, dietim suikast tehdidi altında. Neyse bi magnumdan bişi olmaz, 2 gün sıkar,50 yi görürsün.
pshh,50.07 süperr bir kilo bu arada. Tartıda son gördüğümde 1 yıl önceydi. =(
Ben hep 52-53 kılo arasındaydım yıllarca ama son 2 yıldır 59-60 hatta son zamanlarda 61 'i bıle gordum .. 50 ye düşmek ısteyısım ramazanda dengem şaşacagından 2 kıloluk bı esneklık bırakıorum kendıme alma ıhtımalıne karsılık .. yoksa 50 çok az ama olsun rahat olmak ıstıorum bu dönem :)
Ama kolayı azaltmanı tavsiye ederım . cunku 1.5 lt çook ... umarım azaltırsın yerimseniben
vayyy burdada liste olayina girilmis:)))
hep gebelik listesinde olmaktan biktim birazda zayiflayim bari.madem hamile kalamiyorum biraz zayiflayim dimi?
listeye beni de ekleyip araniza alirmisiniz kizlar? ramazana kadar 56 dan 50 ye düsmek istiyorum. 60 a vurmustum cikolatayi kestim ama 4 kiloyu kac ayda verdim. biraz dikkat ediyorum simdi. bugün adet oldum, canim bu zamanlarda yemek istemiyor.
hergün 1 saate yakin yürüyorum ve evde biraz hareket yapiyorum.
yüzde yüz detoks diyeti buldum kk dan. 2 gün onu yapicam.
hg sende bendensin bebek olsun diye yedik yedik bebek de olmadı en iyisi formu koruyalım bari
kızlar bugün keşfettim sizede öneririm
mavi yeşil in pirinç+mısır patlagı
hem şekersiz yagsız
hemde doyurucu ve leziz
ara ögün için uygun bence
vayyy burdada liste olayina girilmis:)))
hep gebelik listesinde olmaktan biktim birazda zayiflayim bari.madem hamile kalamiyorum biraz zayiflayim dimi?
listeye beni de ekleyip araniza alirmisiniz kizlar? ramazana kadar 56 dan 50 ye düsmek istiyorum. 60 a vurmustum cikolatayi kestim ama 4 kiloyu kac ayda verdim. biraz dikkat ediyorum simdi. bugün adet oldum, canim bu zamanlarda yemek istemiyor.
hergün 1 saate yakin yürüyorum ve evde biraz hareket yapiyorum.
yüzde yüz detoks diyeti buldum kk dan. 2 gün onu yapicam.
günaydın kızlar,malibucuğum hoşgeldin,ben sanırım seni 60-69 kg topiğinden hatırlıyorum:)) pirinç+ mısır paylağı tam benlin bende yeni keşfettim,ayrıca kan şekerini birden etkilemiyormuş bildiğim kadarıyla.bende bazen ara öğünlerime katıyorum
günaydın kızlar,
yaz aylarında diyet yapmak daha zorhop oraya git hop buraya git derken düzenli bi yemek listesine bağlı kalınamıyor...
dün yine akşam 9.30 a kadar bişey yiyemedim o saatten sonrada saldırdım resmen poffff hiç sölemicem yediklerimi dışlarsınız beni
bugün hem az yemeyi hem de sporumu yapmayı planlıyorum inşşşş bi engel çıkmaz...
bozocuğum sende öğlen birşey yememişsinki canım onun için normaldir pilav yemen,pelush gibi sende bünyeni aç bırakmışsın üç öğün yemişsinki karpuzu öğlen yemeğinden saymıyorum ben.günaydın kıslar
dün yediklerim
klasik kahvaltı
öğlen karpuz
akşam taze fasülye ve ne yazık ki pilav :kedi:lmaz: yedim
yok canım burdan hatırlıosun :)))
ben baştada burdaydım
sonra tatile fln gittim kaldı yarım :))
olay az yemek değil canım sık yemekden geçiyor.senden yola çıkarsak akşama kadar birşey yemeyip kendini büsbütün aç bıraktığın için akşam yemeklere saldırmışsın .üç ana öğün ve mümkünse 3 ara öğün tüketsen akşamları kurt gibi aç olmazsın canım :)) şimdi kendine bir liste yap kafandan ve onu uygula bakalım ne olacak,yani günlük listeni sen yap tabii bizlede paylaş olur mu?
bozocuğum sende öğlen birşey yememişsinki canım onun için normaldir pilav yemen,pelush gibi sende bünyeni aç bırakmışsın üç öğün yemişsinki karpuzu öğlen yemeğinden saymıyorum ben.
evet canım şimdi hatırladım , tatile gidince zaten olan oluyor kaydirigubbakcemile3 bende ağustosda çıkacağım tatile o zamana kadar hedefime ulaşmış olurum da tatil dönüşü ne olurum bilemiyorum :roflol:
doğru söylüosun cnm, sen bu yolla mı 9 kilo verdin.. sadece 1 kilon kalmış hedefine ne güzel :)
mesela bugün sabah 1 tabak meyveli nesfit yedim,
ara olarak kayısılı sindirimi kolaylaştıran yoğurttan yedim (bu arada kesinlikle tavsiye ederim müthiş bişey bence danone activia yoğurtlar
2 şeftalim ve 5 kayısım var yanımda getirdiğim akşama kadar bunları ve 1 tabak daha nesfiti tüketirim...
Akşama kocamın süprizi varmış süslü giyin dışarı çıkıcaz dedi sadece :) sanırım yemekte yine kaçırıcam
Günaydın arkadaşlar
haftasonu mini bir tatil yaptık ve benim güçlükle yakaladığım diyetin ucu kaçtı tabiki. neyse yarım kiloyla kurtardık gene. bu hafta kilo verememiş olmak değil de kilo almamış olmak başarı olucak benim için zira regl oldum olacağım..ama spora devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?