mooncumm sen süperısn ya maiiallh dıyeyım sana.. ayrıca 5 ocaktan berı yanı7 aydr dıyettesn azmınden dolayıda tebrık ederım bende ıstıyrm yaaaa bnm daha 2 bucuk ay oldu..7 ayda 9 bucukmu verdın sen......günaydın kızlar,malibucuğum hoşgeldin,ben sanırım seni 60-69 kg topiğinden hatırlıyorum:)) pirinç+ mısır paylağı tam benlin bende yeni keşfettim,ayrıca kan şekerini birden etkilemiyormuş bildiğim kadarıyla.bende bazen ara öğünlerime katıyorum
hoşgeldin sadecemeyracığım, listeye senide ekledim.herçarşamba tartı günümüz.çarşamba sabahı kilonu bildirip yarışımıza katılabilirsin
gelelim banaaaaaa,dün işden geç çıktım ve perişan halde olduğum için spor yapamadım ama yatmadan önce 30 mekik ve 30 squat yaptım.
27,07,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı(çavdar ekmekli)
ara: 250 ml light süt
öğle:1 tabak taze fasülye yemeği
ara: çayın yanında 3 adet light bizküvi
akşam: 1 tabak sebzeli tavuk yemeği
ara:4 erik
3,5 lt su tükettim
herkese kolaylıklar dilerim
kızlar bn de döndüm tatilden ama 1 kilomu geri aldım yine 58im:kedi:
kızlar mekik aleti siparişi verdim netten gelsin her akşam eve gidince yapacam siz saat kaçtan sonra yemek yemeyi kesiyorsunuz
Günaydın arkadaşlar, ben bu diyeti yapmayı planlıyorum, size de önereyim dedim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
Bence denemekten zarar gelmez, bir inceleyin isterseniz yerimseniben
ne kadara aldın kızz
benmde bi koşu bandım olsa süper olurduu
ya bi de ben doymuyorumm
siz neler yiyonuz yazında banada fikir olsnn((
ne kadara aldın kızz
benmde bi koşu bandım olsa süper olurduu
ya bi de ben doymuyorumm
siz neler yiyonuz yazında banada fikir olsnn((
Sonucu yarın yazıcam kaydirigubbakcemile5 . Dün tartıldım, karşılaştırıcam.bende deniycem canim ama regl oldum dün. o bitsin öyle deniycem. yani haftaya. sen hemen mi deniyceksin? denersen sonucu yaz bakalim.
bu arada simdi iki dilim börek ve karpuz yedim(( ama simdi spor yapicam, sayilmaz dimi:)
Benim de göbek ve bel sorunum var, ne kadara sipariş ettin? ADı ne aletin?kızlar mekik aleti siparişi verdim netten gelsin her akşam eve gidince yapacam siz saat kaçtan sonra yemek yemeyi kesiyorsunuz
Benim de göbek ve bel sorunum var, ne kadara sipariş ettin? ADı ne aletin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?