50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mooncumm sen süperısn ya maiiallh dıyeyım sana.. ayrıca 5 ocaktan berı yanı7 aydr dıyettesn azmınden dolayıda tebrık ederım bende ıstıyrm yaaaa bnm daha 2 bucuk ay oldu..7 ayda 9 bucukmu verdın sen......
kızlar bn de döndüm tatilden ama 1 kilomu geri aldım yine 58im:kedi:

uf ya herkes tatılde kılo almıs bnde bu cumartesı cıkıyorum ıns almam ama ya dıkkat etmeye calısıcam.....yrn kılomu bıldırırım cnm bnm kılom 58.00 500 grm gtmıs emmeee sbh yıne tartılır solerım

sağol mermaidciğim sen benden çok maşallahlıksın benim 5 ayda verdiğim kiloyu 2,5 ayda vermişsin alkisalkisalkis evet 7 ayda verdim ama arada kansızlık tedavisi gördüğüm için kilo vermem durdu.bende çok korkuyorum tatilde kilo almakdan umarım aynı kiloyla geri dönerizz

kızlar mekik aleti siparişi verdim netten gelsin her akşam eve gidince yapacam siz saat kaçtan sonra yemek yemeyi kesiyorsunuz

kızlar mekik aleti siparişi verdim netten gelsin her akşam eve gidince yapacam siz saat kaçtan sonra yemek yemeyi kesiyorsunuz

ne kadara aldın kızz
benmde bi koşu bandım olsa süper olurduu

ya bi de ben doymuyorumm
siz neler yiyonuz yazında banada fikir olsnn ((

ben de tatilden nurtopu gibi bir kilomla döndüm. o kadar da dikkat etmiştim halbusem ki
2 gundur cok cok dikkat ediyorum. umarım üzerime kalmadan veririm bu kiloyu ve devamını...

bende deniycem canim ama regl oldum dün. o bitsin öyle deniycem. yani haftaya. sen hemen mi deniyceksin? denersen sonucu yaz bakalim.

bu arada simdi iki dilim börek ve karpuz yedim(( ama simdi spor yapicam, sayilmaz dimi:)

ne kadara aldın kızz

ya bi de ben doymuyorumm

birbirimizi tenkit edelim canım aynı anda başladık ya zemuszemusönce kendimize çizelge yapalım ya ben baktım iyice araştırdım 100 civarı işte ödeme seceneklerine göre değişiyor güzel bişey hemde ,bende doymuyomda işten eve gelince mutfağa uğramıyorum hiç

ne kadara aldın kızz

ya bi de ben doymuyorumm

canm tok tutan şeyler yemeye çalışıorum.mesela kahvaltıda yumurta gibi. yoksa bnm de içim kıyılıo resmen.süt de aynı şkilde tok tutar. acıktığında meyve yada salatalık tarzı bişeyler de yiyebilirsin. en azından o anki açlığını bastırır

günaydın kızlar.. bende stepper ve twister aldım, yorumlardan okuduğum kadarıyla epey işe yarıyormuş...sımsıkı kalçalar, selülitsiz yağsız bacaklar, incecik bir belllll... :Saruboceq:
bu sabah 58,8 uyandım... 400 gr gitmiş.

bende deniycem canim ama regl oldum dün. o bitsin öyle deniycem. yani haftaya. sen hemen mi deniyceksin? denersen sonucu yaz bakalim.

bu arada simdi iki dilim börek ve karpuz yedim(( ama simdi spor yapicam, sayilmaz dimi:)
Sonucu yarın yazıcam kaydirigubbakcemile5 . Dün tartıldım, karşılaştırıcam.

Son düzenleme:
Benim de göbek ve bel sorunum var, ne kadara sipariş ettin? ADı ne aletin?

canım ab rocket aldım netten sipariş verdim normal satılıyormu bilmiyorum ama kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar,ödeme seceneklerine göre değişiyor hangi siteden sipariş verdiğimi yazarım özeline canım,

Bu sabah tartı üzerinde 57.3 kg ı gördüm. demekki tatilde pek de kilo almamışım. çok güzel bi haber oldu bu benim için.

Bu spor aletleri hakkında birkaç kelam da ben etmek isterim. ılk alındığı zaman eminim motive edici oluyordur spor yapmak için. Ama bir süre sonra külfete dönüşüyor. En rahatı tv seyrederken halıya uzanıp spor yapmak :) istediğiniz her an yapabilirsiniz ve evinizde de şekli şemali belirsiz bir eşya kalabalığı olmaz. koşu bandı filan zaten devasa aletler. açık havada spor yapmak da daha fazla kalori yaktırıyormuş üstelik. onun yerine eşofmanları çekip, kulağına da mp3 playırı alıp dışarı çıksan daha verimli olabilir :) spor aleti satıcıları beni şikayet edicekler biraz daha konuşursam zemuszemus

günaydın hanımlar
moonserosecim sendemi tatile çıkıyon canım
ne güzel sana iyi tatiller diliyorum canım
içimizde tatili en çok sen hakkettin hem çalıştın hemde maşallah
çok güzel kılo verdin sen ne zaman gidiyosun

günaydınlar ben hala 57 yim bir kilo da kaldım ama devam etcem tabiykide...
şu detoksu bende mi denesem napsam :teytey:

evet o detoksa ben de başlamayı düşünüyorum
haftasonu evde yapmak daha kolay heralde değil mi. işyerinde koca ayran kavanozunu çıkarıp içmek komşk olabilir :)

2 günde 1 kilo gitse süper olur ya..

günaydın hatunlar,nasılsınız? alayım kilocuklarınızı çıkarayım listemizi şekerlerim hadi bakalım kilo bildirmeyenler sıraya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…