50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

leslie ne ki ben bilemedım onu o zaman beraber baslayalım mı spora her gun 1 saat yuruyup evde egzersız yaparız
ben arada yapıyorum canım tamam hayatım sen burayı takip et et zaten anlıyacaksın bizim kızların cadılığınısempatiksalakcinni
buradaki yaşı en büyüklerden biri benim ama bide en tembelii-tatlicadiarzu-

şöyle taze kahvekokusunu çok severim..yerimseniben
sevgili koçum
akşam
ızagara balık ve salata az yağlı bol limonlu
1 dlm tam buğday ekmek

aslında 1 ayı geçtii ben geleli ,ama senle karşılaşmmamıştıkkk,boyum 165 bu arada grafiğinn güzell olmuşşşşş....

canım ben 3 haftadır duzenlı ugrayamıyrm annemler gelmıstı yanıma onlarla ılgılenınce vaktım kalmıodu ama martda falan katıldım ben kk ya. tesekkurler canım dulci yapmıstı bende sonunda kılo degısımını gerceklestırdım. insaallah sende kısa surede hedefıne ulasırsın

slm kızlar ben eve geldım ayy cok yoruldum ama aksama kadar durmadan gezdım guzel kıyafetler buldum bırazdah dusuneyım hafta ıcı alırım olmazsa dedım. krem rengı kot kaprı vardı onu kesın alacagım heralde bırazdaha kılo vereyımdehihoyyyt

bugunku menumu tekrardan guzelce yazayım

sabah marullu yumurta salatası
3 dılım peynır
domates
1 bucuk dılım uno denge
3 zeytın

ara
3 kayısı

öğle
vaktım yoktu cacık yapıp 1 dılım ekmekle yedım

ara kıraz ve cılek

aksam
tabı carsıdan gec donunce yıne patlıcan ve bıberlerı kozleyıp yogurtladım ve 1 dılım ekmekle yedım

aksam cok sacma oldu ama carsıda pıde lahmacun gıbı seylerı yememek ıcın resmen dayandım eve gelıncede cok acıkmıstım yogurdu sevdıgım ıcın ıcıne bırseyler katıp yemısım yınekaydirigubbakcemile3

İyi deyip te iyi olmakk istiyporuzzz....izle canım hebr de verr,benim tv bozulduuuuu,umuudmm yok benim bizimkilerden ama....

Bizden önce çıkanlara göre kat kat daha iyiydik. Fransayı çok beğendim bi de.. Ay şu gecede niye slow şarkı söylemeyi seçerler anlamıyorum valla, içimi sıktı, ama yavaş yavaş hareketlendi şarkılar.

Hep beraber iyi olak opuyorumnanaktan

merhabaa:lepi: hosbulduk tesekkur ederım 166 50 kıloyum ıdeal kılom 47 2 haftada yaz gelmeden zayıflamak ıstıorum ama fınal donemı ıste evden cıkamıorum pek cok hareketsızım yanı

ayy ne güzell,benmim olmak istediğimmm 2 ay önceki kilomdasınnn...umarımm hedefine kısa sürede avuşursun canımm...

ben de nettennn izliyommmm,düşünsene saatt 10 da tv bozulduuu,,....fransay ııizlemedimmmmm,evet yaa slovv neden secerelerrrrr hangi mantıklaa.........

benn çok çok sakarrrımm daa,yazıcıya sinirlendimmm.yazıcının kablosu sanıp tv kablosunu hızlaa çekinceee kopardımmmm,ne kaadrrr güçlüymüşümmmmm.....

dulcii bu aradaa maşallah saan geceden sabaha yraım kiloo gitmişş ohhh kıskandımm valaaaaa......ama bu haksızlık öyle değil mi????????????

benn çok çok sakarrrımm daa,yazıcıya sinirlendimmm.yazıcının kablosu sanıp tv kablosunu hızlaa çekinceee kopardımmmm,ne kaadrrr güçlüymüşümmmmm.....

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Hiç gülesim yoktu valla kaydirigubbakcemile3

Zeynn hoşgeldin öncelikle opuyorumnanaktan Eurovision şu an gayet sıkıcı, puanlama başlayınca netten izlemeni tavsiye ederim.

amannn donduu kaldıı neten de izleyemiyommmmm,yuh yaa resmii trt sitesiiii..........ayyyy neyse dulcii haber verirr herlde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…