ben arada yapıyorum canım tamam hayatım sen burayı takip et et zaten anlıyacaksın bizim kızların cadılığınısempatiksalakcinnileslie ne ki ben bilemedım onuo zaman beraber baslayalım mı spora her gun 1 saat yuruyup evde egzersız yaparız
aslında 1 ayı geçtii ben geleli ,ama senle karşılaşmmamıştıkkk,boyum 165 bu arada grafiğinn güzell olmuşşşşş....
kızlar ben kacıyrm erken yatayımkı yarın erken kalkabıleyım opuldunuz ıyı geceler
Naber kızlar, ben bi taraftan eorovision u izliyom sositososito sempatiksalakcinni
İyi deyip te iyi olmakk istiyporuzzz....izle canım hebr de verr,benim tv bozulduuuuu,umuudmm yok benim bizimkilerden ama....
merhabaa:lepi: hosbulduk tesekkur ederım 166 50 kıloyum ıdeal kılom 47 2 haftada yaz gelmeden zayıflamak ıstıorum ama fınal donemı ıste evden cıkamıorum pek cok hareketsızım yanı
Bizden önce çıkanlara göre kat kat daha iyiydik. Fransayı çok beğendim bi de.. Ay şu gecede niye slow şarkı söylemeyi seçerler anlamıyorum valla, içimi sıktı, ama yavaş yavaş hareketlendi şarkılar.
Hep beraber iyi olak opuyorumnanaktan
ben de nettennn izliyommmm,düşünsene saatt 10 da tv bozulduuu,,....fransay ııizlemedimmmmm,evet yaa slovv neden secerelerrrrr hangi mantıklaa.........
benn çok çok sakarrrımm daa,yazıcıya sinirlendimmm.yazıcının kablosu sanıp tv kablosunu hızlaa çekinceee kopardımmmm,ne kaadrrr güçlüymüşümmmmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?