50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Katılıyorum nesme, bende öyle düşündüm ) Bi şarkıda kısmen çalıntıydı, bazı notaları "aaaaaaaaah bu hayat çekilmez" e çok benziyodu, özellikle giriş kısmı.

melabaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldimmmmmmmmmmm

kocum wcye cikmaktan neyim bahsediyorduk bosver:))

menum geliyorrrrrrrrrr

sabah
kahvaltilik gevregi
1 muz
sut

ara

30gr kuru uzum :)

ogle

1 dilim ekmek
az kasar
domates
biber

aksam
az pismis sebze icinde tavuk ve de bi tur makarna
100kalorilik tatli:) (dulcinea cadisi hatirlatti yoksa unutmustum :))

bolca yesil cay:)

Son düzenleyen: Moderatör:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu kadar olur valla simdi aklima geldi 100kalorilik bi tatli yedim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa soklardayim canim yaaaaaaaa resmen kalbimi okumussun heheh

hoş geldinn yesaacıkk,az önce esilere batım da senin dünkü resmini inceledimm poponnn küçükk seninnn nee güzellll+sen 34 bedenmiydinnnn ,,ayy ben hiçç 34 giymedimmmmmm...

Ya kızlar ne 34 bedeni delü müsünüz, 36 bence gayet ideal, 34 beden çocuk bedeni :)) Licralılara bişi demiyorum ama, siz 34 giydiğinizi sanarken 36 giymiş gibi olursunuz :)))

yok canim nerdeeeeeeeeeeee 34 beden kucukken bile 34 degildim ben

36-38 giyiyorum bi tane pardon iki tane 34 beden bi seyim var ikisi de olmuyor :)))) hayirlisi

ayyy canim yirimmmmmm:))

bu arada popom 90dir soylemesi ayip:)) belim 68 ama bi de gobegim 80 vardir hehe:))

canim yaa ne 34du birak :))

sen sabah burda olacaktin 1.84 boyla 57 kilo olan arkadasmiz vardi 52ye dusmek istiyordu umarim vazgecmistir onun disinda 1.65e 50 olanlarda cok 47ye dusmek isteyenler valla hayirlisi diyorum herkes mutlu huzurlu daha da onemlisi saglikli olsun da
duzeltiyorum 56ymis

O arkadaşa geçmiş olsun demek en doğrusu sanırım :sinifsinif:

Yaw bizim trt deki oyları söyleyen kız niye bu kadar rüküş yaw, resmen eşofman üstüyle çıktı :)))

ya arkadaslar durumu haber verı eurovısıonda lutfen. koskoca trt nıye böle yapıo onu da anlamış değilim yaneeeÇok üzgünüm çoook

offf off bi trt em bile yok:)) yaw online niye izleyemiyorum ben yahuu

bi link verin canlar

nesmecim azicik takinti sende de var hehe:)) (saka saka:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…