50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında bu denli takıntı yapmamın sebebi geçen sene finalisti oldugum bir yarısmadan istedıgımı alamadan ayrılmamın da sebebi var.
bu sene diyorum tam onların istediği gibi giderek senelerdir istediğime ulaşayım artık.
gerçi bu konuda perde arkasında dönen olaylar da varmış farkındayım
ama ben yine de elimden geleni yaptım,hakettim ama başka nedenlerden olmadı diyebileyim diye bu denli abarttım sanırım.

Hmm durum netlik kazandı şimdi, demekki ortada hiç bir sorun yokmuş. o zaman başarılar dilerim, umarım istediğini elde edersin.

Hmm durum netlik kazandı şimdi, demekki ortada hiç bir sorun yokmuş. o zaman başarılar dilerim, umarım istediğini elde edersin.

sağol canımmm
geçen sene finalisttim ama kızları bi gördüm moral olarak çöktüm zaten
hepsi benden bi beden daha küçüktü
ben içlerinde obez gibiydim:roflol:
ki kilom 59du geçen sene

selam kızlar..... dün slim 6 yapmıştım bugün yürüyemiyorum bacağımın üst kısımları çok ağrıyor. sabah yürüyüşe çıkmıştık sürekli ayağım takıldı bacaklarımı kaldıramıyorumki düzgün yürüyeyim

sizlerde de aynı sorun var mı?.....

slmm herkese bende dıyete basladım bugun boyum 166 kılom 50,kemık yapım ınce oldugu ıcın ıdeal kılom 47,15 gunluk bı dıyete basladım 3 kılo vermek ıcın sempatiksalakcinni ama bugun bır bıtter cıkolata yedım hasta oldugum ıcın fınal haftamda basladı o yuzden pek hareketlı olamıyorum sureklı evdeyım yedıklerımı cok kısmam lazım umarım seytana uymamlmaz:

selam canım hoşgeldin ne güzel yazmışsın öyle vereliniortak

tesekkur ederım hosbulduk :) ınsallah hep bırlıkte yaza kadar manken gıbı olcaz:hooray:

senden eminim de ben ıı ıııbilmiyorumkismile

yaa tatlım 50 kiloson boyun 1.66 senin bitek spora ihtiyacın var bu bölümde tam yeri zaten kaydirigubbakcemile
benim boy 1.60 kilo 58 senin anlıycan bi halt edemedim kıştan beri
eh 7 senedir 65 ten aşşarı göremediğimden bu halim pekte kötü gelmiyo

selam şulee nasılsın canım opuyorumnanaktan

iyiym demek çok isterdim ama bacaklarım çok ağrıyo..... yasemincim sen nasılsın....... görünmüyorsun ne zamandır???

kılove boy oranı her ınsanda aynı degıl zaten vucuttakı kas yag oranı da cok onemlı benımle aynı boyda olan ve daha fazla kılolu olan arkadaslarımdan benden daha zayıf gorunenler var hangı kıloda mutluysan sana ne yakısıyorsa en dogrusunu sen bılırsınolumunekankayizsmile hem yavas yavas kılo vermek daha kalıcı :) cok haklısın benım spora ıhtıyacım var ama ımkanım yok yazdan once evde de ne kadar spor yapabılırım bılmıyorum her sabah yurucem dıyorum kendı kendıme hep yalan oluyor salı gunu baslıycam ama yuruyuse alkisalkisalkis

iyiym demek çok isterdim ama bacaklarım çok ağrıyo..... yasemincim sen nasılsın....... görünmüyorsun ne zamandır???

hadiyaa lachedede oldu bu olay sonra açıkladı hatalı yapmışım dedi bi sor isteersen yinede geçmiş olsun bu arada a.s.
sadece 3 yada 4 gündür yokum şulecim pc tamir oldu başka işlerimde vardı dışarıda öyle işteeyerimseniben

bu bölümde kızların hepsi evde spor yapıyorlar neredeyse hepsii ben hariççbuyrunnnnnnnnn
şaka bi yana bi düzen yok bende kafama göre takılıyorum işte:sm_confused:
evet mutluyum aslında şu regli şişliği ile 58im inşallah bitince yine 57 olurum hedef 55 ama çokta bi önemi yok benim için 38 bedeni rahatça giyeyim yeter
aslında şu an giyiyorum ama biraz sıkı
benim üst beden ince dün S beden bolera ve atlet aldım meselaa:1closedeyes:

cok guzel o zaman eger kılonu takıntı yapmadan zayıflamaya calısıyorsan stressız bı sekılde zayıflarsın ben mesela 4 sene once 164 tum kılom 62ydı balık etlısın dıyodu herkes bıde lıse donemı tabı tam kendımı kabullenmeye calıstıgım yıllar ınsanlar bu kadar cok laf etmeye baslayınca olum dıyetıne gırıp 13 kılo verdım 2 ayda ama o donemı hatırlamak bıle ıstemıyorum bayılmalar tansıyon dususlerı cok kotuydu gercekten sımdı de takıntılıyım gercı ama olum dıyetlerıne gıremıyorum yaz geldıgı ıcın bı kac kılomu verıp kurtulayım dıyorum evde egzersız yapma fıkrı cok cazıp geldı bı de sabahları yurudum mu tamamkaydirigubbakcemile5
bu arada vucut tıpın ustun zayıf kalcan dolgunsa eger bolero guzel olur cok yakısır :) bu yenı cıkan yırtık taytlar hakkında ne dusunuyosun onlarda cok şık durabılır

bacaklar inceyse vede yaşın küçükse tamammhihoyyyt
ama benim yaşım bacak ve kalçam buna pekte izin vermezsempatiksalakcinni

bende yaptım o diyetlerden sonu pek fenaa oluyoo:1no2:
birde bizim kızlar sende zayıfla diye bir site var oradan bayaa çeşitli spor videolar indirip evde uyguluyorlar en cazibi leslie hihoyyyt

ya kusura bakma canım o gece erken yatmıştımm görmedimm dün dee yakın geçmişi ouyabilmiştimm...teşkeüür ederimm,sanıırmm o yazıdııı,,sağoll..o hapın ismini de özelden gönderirsenn sevinirimm....

mrb kızlarr,nasılsınız?ayy ben çokkk yorgunumm,,bugün full temizlikk yaptımm,duvar,tavan,dolap,cam ..silmelerr öldümm valla..boynumm ağrıyo...

menümü ayzayımm sonra geçmişi okuyumm:
sabah:1 yeşil çay+tibet +50 ip +kahvaltıatatse salatsaı+111111/2 dilim çavdar ekm+peynir+zeytin+bol ott+1 kaşık çilek reçeli
ara:6 kiraz
öğle:1 karnıyarık+salata
ara:100 gr kadar dondurma
akşam:1 haşlanmış patates+yoğurdun içine 4 çilekk atıpp meyveli yoğurt yaptım
sabah 10 dan aşam 7 ey kadar temzilik yaptımm....

aslında 1 ayı geçtii ben geleli ,ama senle karşılaşmmamıştıkkk,boyum 165 bu arada grafiğinn güzell olmuşşşşş....

selam ben ilk defa bugün slim in 6 yaptım ve çok beğendim hiçbir yerimi ağrıtmadı ama ben bacak konusunda antrenmanlı olduğum için bacaklarım futbolcu kadar güçlü (ve kaslı maalesef) Ama yeni başlayanlarda ağrı yapması bence çok doğal. bir iki gün dinlenip devam edin ağrı mağrı kalmaz güçlendikçe.

bugünkü menüm

sabah: 1 dilim light ekmek
1 yumurta
domates maydonoz

ara: 1 elma
1 kahve

öğlen: soslu ızgara sebze(yağsız)
1 kk peynir
1 dilim light ekmek

ara: 1 elma
1 kahve

Akşam yiyeceklerim:
1 küçük tabak kuru fasülye
az yağlı yeşil salata
1 dilim light ekmek

ama misafirler gelirken bira getiriyo, 2 tane içerim bu da benim kaçamağım olsunbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…