50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selam,2 gündür giremedim doğru düzgün,koşturmacalarım ,telaşım vardı,haftanın birincisi kim oldu merak ettim ayol.bu arada yediklerimi belirtmeden önce dün saat 9buçukta söğüş yediğim için(cidden mecbur kaldım) bugün az yedğimi düşünüorum;bugün yediklerim: sabah deli gibi tok uyandığım için1 büyük bardak sirkeli su,11 gibi 3 tane mercimek köftesi(cidden canım bişi istemediikramlar vardı zorla yedirdiler) 4 tane lays,2 küçük bardak kola,saat 4 gibi 1 kaşık makarna(büyük kaşıklar)1 kaşık enginar yemeği,1 kaşık yoğurt.saat 8 de de bikaç kaşık fasulye piyazi,birazda salata yedim ve yeme işlevini bititrdim.

mrb,hafatnın biirncisii truf oldu canım.haftanın koçu da kahve kokusu...

kızlar bu arada size inanmıyorrrrruuuuuuuuuummmmmmmm.ben mecitin selülit kremini aynen bu sölediğinizi,22,5 liraya alıorum,bi şişe bitmek üzere,2.yide aldım geççem.sakın 40 liradan almayınnnnnnnnn.pazarlık yapın.yazık paranıza

yasemncim , şişlik olduğunu düşünüyorum , yarın da gelir durumunu bildirirsen iyi olurkaydirigubbakcemile2

leslie ne ki ben bilemedım onu o zaman beraber baslayalım mı spora her gun 1 saat yuruyup evde egzersız yaparız

merhabaa:lepi: hosbulduk tesekkur ederım 166 50 kıloyum ıdeal kılom 47 2 haftada yaz gelmeden zayıflamak ıstıorum ama fınal donemı ıste evden cıkamıorum pek cok hareketsızım yanı

merhabaa:lepi: hosbulduk tesekkur ederım 166 50 kıloyum ıdeal kılom 47 2 haftada yaz gelmeden zayıflamak ıstıorum ama fınal donemı ıste evden cıkamıorum pek cok hareketsızım yanı

chilq ciddi misin sen..
eğer boyun 166 ve kilon 50 ise neden zayıflamak istiyorsun?
kusura bakma ama anlayamadım:uhm:

chilq ciddi misin sen..
eğer boyun 166 ve kilon 50 ise neden zayıflamak istiyorsun?
kusura bakma ama anlayamadım:uhm:

canım ben cok mınyon tıplıyım :) yanı kemıklerım cok ınce o yuzden ıdeal kılom 47 daha once 47ydım cok zayıflık hastalıgım yok yanı korkmaolumunekankayizsmile

canım ben cok mınyon tıplıyım :) yanı kemıklerım cok ınce o yuzden ıdeal kılom 47 daha once 47ydım cok zayıflık hastalıgım yok yanı korkmaolumunekankayizsmile

tamam şekertom ,
içim rahatladıbayanssulusmile
ben de senin gibiyim merak etme , 1 kilo bile fazlalığım olsa çok kilo almışım gibi görünüyor..
anladım seniopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Herkese merhaba;geçen yıl buradaki arkadaşların yardımı sayesinde tam 4 kilo vermiştim bir ayda tabi hepsini geri aldım bir kaç aydır rejim yapmaya çalışıyorum deniyorum ama olmuyor bir kilo bile veremedim baktım olmuyor tekrar size katılmaya karar verdim lütfen yardım edin arkadaşlar 57 kiloyum yarın başlıycam ve geçen yıl olduğu gibi 53 kiloya hatta 52ye düşmek istiyorum ama sizsiz olmaz şimdiden hepinize teşekkürler!!1

hoşgeldin gabriell..
yarından itibaren yediklerini yazmaya başlarsan birlikte güzel bir disipline kavuşabiliriz..
biliyorsun ki kilo vermek takım işi..
yine güzel bir sonuca ulaşacağına inanıyorumyerimseniben

tamam şekertom ,
içim rahatladıbayanssulusmile
ben de senin gibiyim merak etme , 1 kilo bile fazlalığım olsa çok kilo almışım gibi görünüyor..
anladım seniopuyorumnanaktan

o zaman aynı durumdayız yaa takıntılı olmak kotu bısey ( umarım ıstedıgımız kıloya gelırız ve sonsuza kadar aynı kıloda kalırız:içelim:

o zaman aynı durumdayız yaa takıntılı olmak kotu bısey ( umarım ıstedıgımız kıloya gelırız ve sonsuza kadar aynı kıloda kalırız:içelim:

inşallah canım benimmmmm..
kocik küstü bana onunla ilgilenmiyorum diye..
gidip biraz onu nazlıyayım:icecream:
öpüldünüz şekerleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…