50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tr şu an 2. sırada, nesme canlıizle diye bi siteden izliyordu, siz de oraya bakının kızlar, belki olur. Almanya önce götürüyo, güzeldi şarkıları ama. Sayılar çok küçük tam göremiyom: Almanya 82, türkiye 57

canlıtv.com dan iziliyodumm da orad a donduu geri trtninnsietsine döndümmm,,haklısınn yesacımmm varr bendede takıntıııııı

ayy az önce kayboldummm ben,aaa bişeyey bakma içinn geri gititimm sonraa 80-89 lara girmişimm aaaa bi baktımmm yabancılarrrr isimlerr çok yabamncıııı dedimmm yenilerr gelmişşşşş ve ne cabukk çok yazı olmuşşşş.........sonraaa farkettimmm hemnnn döndümm burayaaaa

:roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 Korkma korkma, burdayız biz :1hug: kaydirigubbakcemile3

Trtdeki amcam çok komik yaw, son konuşması:

"Aferin çocuklara, ne güzel, sağdan soldan geliyor puanlar" :)))))

Almanya 134, türkiye 96.

yesa,sana bir kaç soru sormuştum dün de,bugün yine sorcammm merakk ettim çünüü,,,sen öğretmen msin?öğrenciler hangi yaş grubuu+

kendinize e ii bakınnn,sbahh yine temizliğe devamm etcemm,,erken kalkmalıyımmmmmm,ben yatcammm,iyi uykular,,videotik rüyalar+bol yağ yakmalı pazarlar.........

Trt deki amcam da sürekli ülke ilişkilerine göre oy vermeye kızıyo ama sanki türkiye farklı yapıyo, alla alla yahu, yaşlı teyzeler gibi huysuzluk yapıyo resmen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…