50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yesa,sana bir kaç soru sormuştum dün de,bugün yine sorcammm merakk ettim çünüü,,,sen öğretmen msin?öğrenciler hangi yaş grubuu+

evet kuzum bi ilkogretim okulunda calisiyorum burda bi program dahilinde geldim okulda en kucuk 5 yasindakiler var en buyuk 10-11 ben genelde 8-9-10 yas grubuyla calisiyorum ama tatil donusu en en kucuklerle calisacagiz bakalim:)

canlarim ben de yataro cok cok kolay gelsin canim temizlik varmis yarina

hadi herkesleri operim al yanaktan hoscakalin:)

hayirlisi olsun bakalim 2inci olduk bayaa iyi bi sonuc valla bravo tebrikler alkis son durum deeemi bu bitti oylama neyim

Ya pardon yaaaaaaa. Ben bana yazdığınızı görmedim.

20 sayfa gerideyim onları okuyordum.

Ben iyiyim :) . Hava bayağı sıcak gerçekten. Ama bu da iyi, sabırla Haziranın ortasını bekleyelim, o zaman göreceğiz sıcağı .

Siz de mi uyuyamadınız?

Eski sayfaları okurken aniden düşündüm, yaw bunlar online görünüyor. Ne yapıyorlar bu saattte :sm_confused: ? Sonra son sayfaya tıklayınca anladım, gece kuşu takımındaymışsınız :) .

Tahmin etmiştim eskileri okuduğunu :)) Ama aynı zamanda online olduğumuzu da görürsün diye şeyetmiştim :)))

Film izledim, yatmadan önce foruma bakam dedim, seni gördüm, takıldım öyle :))

Ne filmiymiş o bu saatte? :jeyyar:

Bugün kötü niyetim üstümde, kusura bakma şüpheci oldum aniden .

Benim de internet çok yavaş. Arkadaşımın bilgisayarından giriyorum şu anda.

Uykun varsa tutmayayım ben seni. Uykun yoksa da söyle bakalım Mangayı izledin mi?

Sympathy for lady vengeance... Kız seni gidi :)) Hiç aklıma gelmedi :)))

Bilgisayar da baya sıcaklattı o yüzden fazla durmam herhal. Heee izledim, bence adil oldu, almanya daha eğlenceliydi, kız da maşallah pek hoştu :)) Kaç yaşında acep, pek küçük sanki.

Kız 19 yaşında. Ben hiç beğenmedim yalnız, yapmacık geldi tavırları. Sempatik evet ama bilerek sempatik olmaya çalışıyor gibi.

Bu Norveçin herifi var ya alexander mı ne, o da sevimliliğiyle kazandı ya, millet de o tavırlar peşinde galiba. Bunlar benim düşüncelerim tabi :) .

Manganın ikincisi olması çok hoştu, Sertaptan sonra en başarılı yıl oldu Türkiye için . Azerbaycanın da daha yüksek olmasını isterdim ama 5.lik de iyi.

Kore filmleri izliyoz demek sengözlerimebaksanab . Kore topiğine de bekleriz o zaman.

Çok dikkatli izlemedim, daha çok dinlediydim, şarkı eğlenceli geldiydi, diğer şarkılar çok sıkıcıydı valla, norveçli aynen dediğin gibi olduydu ama aynı zamanda geçen yılda iyi şarkı yoktu ki, tr nin kazanmadığına sevinmiştim, hadise kadar detone olan var mıydı o yıl bilmiyorum :)))

Heee, çok film izlerim ayıptır sülemesi :)) Koreden kim ki duk ı da pek severim. Kk nın film kısmına hiç bakmadım... Sen niye bu saatte ayaktasın bakayım, zaten biliyom, hep bu saatlerde mesajın oluyo :))

Evet ya . Napayım uyku düzenim bozuk. Düzeltmeye çalışıyorum. 10 dk sonra kalkacağım zaten yatacağım. Dün hiç uyumadım, öğlen 4te bir iki saat uyudum sadece. Şimdi biraz yorgunum. Ama hava da bayağı sıcak :) .

Sayfaları okumak bilgisayardaki işleri halletmek derken gece yarısı ancak yazacak zaman buluyorum. Ama yanlış tabii, erken kalkarsam daha sık yazabilirim herhalde. Artık önce okuyup sonra yazmak yerine, önce yazayım sonra okuyayım .

Hadisenin kazanmadığına ben de çoook sevinmiştim. Utanç verici bir gösteriydi herşeyiyle bence(ama herşeyiyle :jeyyar: ).
Ben ağzımı daha da bozmadan uyusam mı acaba bilmiyorumkismile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…