50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim uyku düzeni için düzene mi girdi desem yoksa bozuldu mu desem bilemiyorum :))) Ömrümün büyük kısmı bu saatlerde uyanık olduğum için, diğer türlüsü garip geliyo :)) Bi ara 1 de falan yatmaya alıştıydım da özüme döndüm :lepi: Bu saatlerde film güzel oluyo bence.

Sen bi de çalışıyo musun.. Çok zor olur senin için, senin acilen düzeltmen lazım. Geçmişe yetişmek çok zor burda, en iyisi muhabbete kalan yerden devam etmek )

Hee sen bu gece modundasın sanırım, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Aaaa iyi ki hatırlattın. Ben çalışmıyorum aslında, onu değiştirecektim profilden. Ama artık yarın yaparım. Çalışsam eşşek gibi erken yatıp erken kalkardım herhalde . Gerçekten de en güzeli o ama, yakında 9da kalkmayı düşünyorum, bakalım :) .

Sen çalışıyor musun? Mühendis yazıyor da ben anlamam ondan, ne mühendisi?

Nesmekayaya ağrı kesici hap ismi yazayım özelden sonra da çıkayım.

İyi geceler :) ...

Bence değiştirme, mesleğin yine senin mesleğin, çalışsan da çalışmasan da :)) Çalışmıyorum, endüstri mühendisiyim. Yakında yüksek lisans öğrencisi olacağım sanırsam...........

Ben de kaçayım yavaştan, görüşürük yarın 9 da :))

Yok benim mesleğim yok demek istedim. Karışık konu başka zaman açıklarım .

Ya trtdeki Bülent amcamız iyi ya. Arkadaşlarla onu konuşuyorduk bizde. Bayağı laf geçirmiş ona buna, özellikle Ermenistana kaydirigubbakcemile3 . Ben hepsini duymadım. Demiş ki "Ermenistan şarkıda vatanına duyduğu özlemden bahsediyor" falan filan anlatmış, sonra da "acaba hangi anavatan" tarzı şeyler söylemiş. Adamı dinlemesi her zaman güzeldi ama bu sefer çok tuttuk .

Bir de evet, biz de Azerbaycana oy veriyoruz ve onlar da bize fakat arkadaşımın dediğine göre Bülentimiz birkaç sene önce demiş ki(biz Azeriye, onlar da bize 12 puan verince) "eee ama olsun artık o kadar da, herkes yapıyor" gibi şeyler söylemiş. Yani kendisi de kabul ediyor zaten yunan-kıbrıs gibi oy verdiğimizi. Ama gerçekten bizim düzenli oy verdiğimiz 1 ülke var, tamam Bosna ve Arnavutluğa da genelde fazlaca veririz fakat çok abartmıyoruz yani zemuszemus .

merhabalar bnde zayıflamak istiyorummm:))163 boyndaym 64.5kiloydm 40 gnde 58e düştm..ama artk cok yavas gidio kilolar o nedenle bnde buraya geldmm:))yardm ederseniz sevinirimm özellikle bacak eritme için
herkese sevgileeer:))
ve evet türkiyenin 2.olması büyük bi başarı:teytey:

Nutcase yıllardır bilinen bi olay hakkında bıkmadan usanmadan aynı yorumları yapması sıktı diye şey ettim öyle :))) Ama dün gecenin olayı her zaman ki gibi, bizim oyları söyleyen ablaydı :))

SEASTAR
hoşgeldin aramıza, buraya takıldıkça senin de kilo verenlere katılacağına inanıyorum.

kizlar herkese mutlu saglikli ve huzurlu pazar gunu dilerimm
bugunku menumm
sabah bi dilim kepek bi dilim peynir iki zeytin domates biber
ogle bezelye cacik ikikasik pilav salata

ne kadar boş bugün burası bölee,koça duyurulur,sabah kalkınca 200ip,120 mekik çektim. yediğim yemekleri daha sonra yazarım artıkın

şöyle taze kahvekokusunu çok severim..yerimseniben
sevgili koçum
akşam
ızagara balık ve salata az yağlı bol limonlu
1 dlm tam buğday ekmek

sepersin ulkerk..
devamını diliyoruma.s.

yesoşum menün genel olarak güzel fakat muz yerine daha hafif bir mevsim meyvesi ,
kaşar yerine de beyaz peynir daha şık olurdu kanımcabayanssulusmile

ne kadar boş bugün burası bölee,koça duyurulur,sabah kalkınca 200ip,120 mekik çektim. yediğim yemekleri daha sonra yazarım artıkın

zuksoşum bravo sana ,
cezadan kurtuldunsositososito

kocumm benim valla burda beyaz peynir yok hehe:)) eve hic girmiyor ya:)

bugun pazar oldugundan aksam yemegi cok yogun olacak ama erken saatte olacak o yuzden ogle bi sey yemiyorum ben tamamdir:)

kocumm benim valla burda beyaz peynir yok hehe:)) eve hic girmiyor ya:)

bugun pazar oldugundan aksam yemegi cok yogun olacak ama erken saatte olacak o yuzden ogle bi sey yemiyorum ben tamamdir:)

ama yediklerini gelip yaz olur musositososito
zararlı bişey olursa cezayı kesrim vallaaklinialirimsmile

peki yediklerimi söleyince cazadan sıyırtabilecem mi acep
sabah iş yerinde bi kçük tost,öğlen 2 ızgara köfte bi haşlanmış pates,daha sonra kaşarlı bi yarım simit,en sondada meyve bi kase kiraz yani.bu kadaaaa

selam kızlar opuyorumnanaktan

sabahki menüm
gerçi o saat öğlendi:1ninca:
az yağda 1yumurta domates 2 dilim ekmek

ara 2 avuç patlamış mısır

şu an karnım acıktı heralde oda öğle yemeğim olucaksırnaşık şey

evet gittim evde haşlanmış 1kase kuru börülce vard
ı onu salataya çevirdim
1 kaşık yağ az tuz ve limon
yanında 1 dilim ekmek umarım yeter(

Son düzenleme:
sabah
kızarmış 2 dilim ekmek
hellim (ama ince bir dilim)
domates
öğlen
yarım hamburger(füme etli ama soslu)
patates püresini kızartmışlar
1 bardak cola
ya işte hafta sonu oluyo böyle benim:a015:

Nutcase yıllardır bilinen bi olay hakkında bıkmadan usanmadan aynı yorumları yapması sıktı diye şey ettim öyle :))) Ama dün gecenin olayı her zaman ki gibi, bizim oyları söyleyen ablaydı :))
Evet. Norveççe de döktürürüm, Fransızca da İngilizce de mesajı verdi kaydirigubbakcemile3 . Yarı finalde beyaz spor giysisi giyince benim arkadaş dedi "finalde kesin şık bi şiler giyecek kendince bu" diye, ama olmadı heh he . O da şaşırmış aynı giysiyi giymesine Meltemin. Belçikanın yalnız adamı gibi(Bülentin taktığı isim ) acaba trtde de mi kriz var diye düşündük bir an :roflol: .

Başlangıç olarak Leslie mi, pilates mi, slim in 6 mi yoksa callan mı? Hangisini önerirsiniz? Ben pilates istiyorum fakat belki daha hızlı kilo vermek için leslie falan daha iyidir. Pilatesi kilo vermek için değil çok beğendiğim için yapmak istiyorum.

ne güzel ben nerdeyse siteye takıldığım günden beri hastayım:bbo: hareket yapamıyorum yürüyemiyorum..ya düşünün insan geniş kapsamlı antibiotik kullanırken üşütürmü düşünün gerisini ...sadece haftada 2 kere powerplate gidiyorum hocamla 30-40 dk çalışıyoruz..

melabaaaaaaaa menum ve ben geldik:))

sabah
iki dilim ekmek recel azicik yag surdum kizartmistim da ekmekleri

ara
elma

aksam (saat 4.15de bitti)
sebzeli etli bi tur yemek
patates
karnibahar
beyaz havuc
1 tane de kucuk ekmegimsi bi sey
cilek (ama ustune krema dokmusler(

canımcım beyaz havuç nasıl yani çinlilerin beyaz turpu mu yoksa bu farklı birşey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…