50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

koçum benim dünükü menum çok anlamsız ama yine de yazayım. sevgilimle felekten bir gün çaldık. akşama resimleri de koyucam, çok ince gördüm kendimi. sevgilim de aşkım artık kilo verme, böyle çok iyi oldun,daha fazlası çok ince olur didi. ben de dedim azıcık daha vereyim garanti olsunzemuszemus

saat 13:00: 2 dilim tam tahıllı ekmek arası 2 dilim kaşarlı ve domatesli tost + yarım kupa limonata
saat 16 yarım ekmek arası balık + salata
saat 17 2 top dondurma
saat30: 3 tane midye dolma + meyve + 1 bardak tek şekerli çay

gece de biraz meyve yedim.

özel olarak spor yapmadım ama baya yürüdük dün sahilde.şimdi haftaiçi yine güzel bir düzene sokucam yememi, sporumuzemuszemus

• sPatzcım,
    gerçekten çok feci olmuş menün..
    sen kendini bilirsin zaten,bugün biraz dengelemeye çelış olur muyerimseniben

bu arada , bu sabah itibariyle 51,5'im ben dedelikafadulden

kizlar gunaydin
kahvekokusucum koclugun hayirli ugurlu olsun.....

ben hafat sonu bir kayinvalide sendromu yasadim hala kendime gelmeye calisiyorum. Kendime gelmedk icin de bol bol tatli yiyorum. Toparlanacagim insallah... Yarin cok super bir menum olacak!!!

canım sana da koçluğun için çok teşekkür ederiz. etmiştim ama görmemiş olabilirsin. bana çok güzel kilo verdirttin. aslansın kaplansınopuyorumnanaktan

hayırdır canım, kayınvaliden ne inciler yaptı bakalım?

yaa kızlar alakaya maydanoz ama

geçen yine forumda bir bölüm dikkatimi çekti

soğan suyu tüyleri seyreltiyor

tüm sayfaları okudum doğru düzgün bilgi yok bir iki kişi olumlu kimisi tereddütlü
neyse tehlikeli yada pahalı bir metod değil sonuçta

geçen ay denedim ve sonuç harikaa halaa yapmasam olur adece kırılanlar uzadı ve acayip seyreldi

ilk sürmede
şu ana kadar en azından tüylerin çıkışını geciktirdiği kesin
yaz günlerinde bayaa yardımcı bir bilgisempatiksalakcinni

ben hafat sonu bir kayinvalide sendromu yasadim hala kendime gelmeye calisiyorum. Kendime gelmedk icin de bol bol tatli yiyorum. Toparlanacagim insallah... Yarin cok super bir menum olacak!!!

canım üzülme dicem olmıycak :bbo:
ay böyle duyuyorum kendimdende korkuyorum vallaaa

geçen haftalarda bende öyleydim git ümüğünü sık oturt aşarısempatiksalakcinni
bu arada koçluğun için saolasın opuyorumnanaktan

trufcum,
bugün sen izinli olmayacaksın da kim olacak..
hadi bakalım çok abartma amayerimseniben

teşekkür ederim canım
senin fiziğin zaten güzeldi gittikçe güzelleşiyor desene hadi bakalım darısı hep birlikte 50 olmaya

anchusacım muhteşem koçluğun teşekkür ederim canım
kayınvalideciğin her ne yapmış ya da her ne yaşamış olursanız olun boşver
kendini de tatlıya filan verme
başka şeylerle ilgilen mesela çiçeklerin varsa onlarla
sen tatlı yedikçe k.validen sana bir gol daha atıyor haberin olsun
onun istediği zaten kilo alman değilmiydi

Rica ederim kizlar. sizler cok guzeel ogrencilerdiniz..... BEn biraz gaz verdim o kadar..

Aman tipik kayinvalide iste.... Ben ve ogullarim mukemmeliz, fevkaladeyiz, onunla evlendigin icin cok sanslisin gibi seyler duya duya sonunda patladim yaaa..Oglu fotograf makinesinin pillerini degistirdi dun babasi " bak goruyormusun ne mukemmel oglum var elinden her is geliyor diyor" Ay gulse mi aglasam mi. Dun piknige gittikte ma aile, gun boyunca boyle seyler duyunca tolerans sinirim dustu biraz. Ay ben mi kompleksliyim yanlis anliyorum bu kadini, yoksa bu kadincagiz mi kompleksli ve ezik o yuzden boyle durup durup boburlenme ihtiyaci duyuyor onu bile dusundum oturup... Deli mi ne??? Hayatta ne olursan ol mutevazi olacaksin....

Trufcim feslegen almistim balkona onlari bile unutmusum hepsi solmus... Bugun suladim neyseki, umarim kendilerine gelirler...

bu bana birini hatırlattı

benimkide aynı gız yoksam bunlar akrabamı:roflol: bu haldeki insanları görünce artık sadece gülüyorum banel şeyler bunlar:1closedeyes:

ben o konuşmaları inan yıllarca dinledimlaelaelaelaelaeve öyle şeylere sebeb oluyorduki kendime gelmek çok uzun zamanımı aldı:1shok:
şimdi artık şöyle diyorum bu tarzdaki konuşmalara sallaaaaa:teytey:

sallasana sallasana mendiliniiiiii akşam oldu göndersene sevdiğiniiiiiiiiii sempatiksalakcinni heheeeeytt yürü bea kim tutar seni bana da sürtün yasuş bulaşsın sempatiksalakcinni

kizlarrr selammmm dilerim guzel bi hafta bizim olur
benim kotu basladi aglamaktan canim cikti
adam simdi kopeciklere takti hepsini vurcam burdan yok edicem diyoo manyak adammm delidirr cunku zehir bile alir koyarsa sasirmam moralim cok bozuldu insan boyle biseyi nasil dusunur canilik icinde var dusunun artikkkk gerisini

boşver canım ya
kafa yorduğuna değermi

ne tesadüf dün ben de fesleğen aldım bauhaustan
ayrıca
begonya
kasımpatı
mor menekşe
külah çiçeği
ortanca
ceylan gözü sardunya
karanfil

sen olayı çözmüşsün tecrübe konşuyo tabiki
bayadır konuşamıyoruz
ne alemdesin
çok az kalmış senin de hedefine

yoksa biz elti miyiz????
Ay ben daha taze gelinim yaaa, kaldiramiyom boyle seyleri, comezim comez.:mymeka:... Herkes duyma diyor ama nasil duyulmaz hic bir fikrim yok...

canım psikolojik olarak rahatsız olduğu için yaptıklarında ve yapacaklarında mantık aramamak lazım
offf ya
inşallah tez zamanda kurtulursunuz bu adamdan gerçekten

sallasana sallasana mendiliniiiiii akşam oldu göndersene sevdiğiniiiiiiiiii sempatiksalakcinni heheeeeytt yürü bea kim tutar seni bana da sürtün yasuş bulaşsın sempatiksalakcinni
ben sağaa dokunduydum diye biliyodum yanlışmı hatırlıyom yooğsaamşakkıdı

yaa bu arada daha 5 ci parta yeni başlıyor bu

selam prensesçim nerelerdesin sen yahu yazıyon bir iki mesaj hooop yine yoksun
böyle insanların kafasını değiştiremessin canım çünkü onun kafa o kadar çalışıyo
sen kendini harab ettiğinle kalıyorsun farkındamısın
yaa en son msjına yorumda sormuştum annen bu adama niye katlanıyokötükedihüso

canım psikolojik olarak rahatsız olduğu için yaptıklarında ve yapacaklarında mantık aramamak lazım
offf ya
inşallah tez zamanda kurtulursunuz bu adamdan gerçekten

evet canimmm dort dortluk akil hastasi ama tedavi olmuoo kendine kondurmuoo herkes dio ama bizim basimizda malesefff allahh buyuuk dua ediorum hepppp

sorma canim bende burda annemin yukunu azaltayim diye anneannemle ilgileniorum tam giriorum yukardan cagiriooo beli agrio merhem suruom dizi agriyo merhem suruyo suyu bitiyo sutuydu yemegiydi bi girip cikiorum boyle canim benimmm
aynen oyle gulum zeten itiraz etme hayir deeme hakkin yok o zaman delirioo oyuzden he he dioruz buda bizi mahvedioooo iste
gormemisim kusura bakma cok fazla gecmise dalamiorummm tatlimcimmm
aslinda katlanmasini gerektiricek hic bisey yok ayiptir soylemesi annemin el harcligini giysisini sigarasini bile anneanannemle ben aliorumm evin bazi ihtiyaclarini biz karsilioruz adam anca parasini cam agaci alioo oraya buraya dikio oyle harciooo o yuzden ona hic biyonden bagli deiliz ama annem korkuoo iste ayrilmaya anormal oldugu icinn

yoksa biz elti miyiz????
Ay ben daha taze gelinim yaaa, kaldiramiyom boyle seyleri, comezim comez.:mymeka:... Herkes duyma diyor ama nasil duyulmaz hic bir fikrim yok...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ben 7 seneye yakın beraber oturduk diyeyim başkada bişey dememe gerek yok zaten

şimdi sen şoktasın en güzeli sessizce dinle çok baydığı zaman he he de geç
ama hehelerin zamanını iyi ayarla acıcık gıdık acıcık madiksempatiksalakcinni

birde senin önemsediğini zannederken ters manevra yap :jeyyar:
en işe yarayan bana bu oldubayanssulusmile

ben sağaa dokunduydum diye biliyodum yanlışmı hatırlıyom yooğsaamşakkıdı

yaa bu arada daha 5 ci parta yeni başlıyor bu

Dokundun canım dokundun unutur muyum kaydirigubbakcemile3
sabır yasuşum video süper emmeee
sen stepper yaptın mı???

evet canimmm dort dortluk akil hastasi ama tedavi olmuoo kendine kondurmuoo herkes dio ama bizim basimizda malesefff allahh buyuuk dua ediorum hepppp

Prensesim bu konuda seni yasuşa yönlendiriyorum canım benim o bu konuda aşmış tatlımmm yerimseniben
sıkılmamaya düşünmemeye çalış allah tez zamanda kurtarsın sizi canım yaaa :umursamaz:

TRUF slmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…