semerta tebrik ederim seni..
çok başarılı bir öğrencisina.s.
devamını diliyorumyerimseniben
Kızlar ya kilo cetvelinde hep tarihi sıfırlıyo anlamadım bide pin istiyor girmeyince yanlış pin diyor yardım edinde benim de kilo cetvelim olsun taaa bende göreyim ne kadar ilerlemişim
boyum tamı tamına 1.60 spatzım,
o nedenle 50'den yukarı olmamam gerekkaydirigubbakcemile2
sensee bu pump it lerin bütün partlarını indirmeden yarım yarım çalışmıyormu.
partların hepsini indirten sonramı çalışacak
E ben de 155 cm im demek ki 45 ten yukarı olmama lazım hedefi 45 e çekiyom diyince forum ayağa kalkmıştı yahu sempatiksalakcinni
Canım ben de her seferinde başka pin oluşturuyorum malesef
herhangi bir pin gir canım öyle oluştur imza kısmına eklerken de http ile başlayıp png ile bitsin geri kalanları sil ok?
gulme gulme.... bir gun de esimin kardesi mum yakmisti elektrikler kesilince. hemen ayni cumleyi kurmustu "ne mukemmel oglum var mumu yakabildi." yok artik demistim....anchusa
pil olayı çok komik yaa
:roflol::roflol:
canimcim ben miikemmel bir koctum ama birsuru insan kilooo aldi hahahhacanım benim..
sen harika bir koçtuna.s.
ben senin gibi olamıycam ama işlerden vakit bulabildikçe itiklemeye çalışıcam sizleri işte başa gelen çekilir:hulya:]
canimcim esim iyi bir sirkette ust duzeyde calisiyor ekonomist. Ama bende cok iyi bir univde cok zor bir bolum bitirdim,avrupa birligi bursuyla masterimi doktorami yurtdisinda yaptim, 4 dil biliyorum ve gayet kalifiye bir bayanim.. Ki ilkokul mezunu olsam bile boyle dememesi lazim canim. Mesele egitim falan degil...Anneme dayanamdim sordum anne ben cok mu kotu bir evladim bu kadincagiz oglunu ovup duruyor mikemmel bir oglum var diye sen niye benim hakkimda birsey demiyon diye. Kizim ne gerek var hersey meydanda diyor.Benim annem maksimum benim kizlarim beni hic uzmedi der. Yani ogullarinin oss oys de yaptigi(15-20 sene onceki) matematik fizik kimya biyoloji turkce netlerini ayri ayri hatirlatip benimkilerle kiyasliyor durum bu kadar feci yani. Benim ogullarim cok zeki hic calismadan. ditditdit universitesinin ditditdit bolumlerini kazandilar diyor. E bende ayni univ in ditditdit bolumu bitirdim diyom. aama sen calsikansin onlar zeki diyor yaa... Ablamcim sevmiyorum ben mutevazi olmayan insani.anchusa hakikaten pil olayına koptum
eşin ne iş yapıyor şekertom:uhm:
kariyer olarak eşit misiniz yani:uhm:
kayınvalidenin gözüne sen de bunu sok bencesempatiksalakcinni
canım 45 deyince çok az geliyo insana, o yüzden ayağa kalkmışlardır. sen şaşma hedefinden:lepi:
ayy ben de her seferinde yeni pin oluşturuyorum yabayanssulusmile ama senin şimdiki imzan çok güzel olmuş sense...
Canım ben de her seferinde başka pin oluşturuyorum malesef
herhangi bir pin gir canım öyle oluştur imza kısmına eklerken de http ile başlayıp png ile bitsin geri kalanları sil ok?
oldumu acababilmiyorumkismile
anchusa cığımm eks koçumuzz,ço sAĞOLL koçluğun içinn,ya geçmişi okuudm daaa,yaseminin dediğii sallaa valaa,hi,iiiçç bozma moralinii, sen mütevazi kal boşverrmeyee çalışşş canım.
bunu izlersen yaparsın şekerimhmm, sabahki arayi atlaman disinda geyt iyi gidiyorsun bugun. Cizelgeni lutfen yapmaya calis
1)ÖncelikleKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarakKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonraKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1Kilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında mKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeniKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? kadinlarkulubu.com da imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanıKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
mrb kızlar,,nasılsınzız?ben bugün kahvaltı yapamdımmm ,sabah k iraz yeidmmm,öyle oluncaa bari detoks ypayımm dedimm veee bugünn detoks yapmaya çalışıyorummmm,ama acayipp halisiszmmmmm.sensevich nerelerdeydinn,hoşgeldin...
ya kilom niye böyle çıkıyo ideal kilom başlangıç kilom şuanki kilomu yazıyorum sırasıyla nalamadım gittti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?