50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

semerta tebrik ederim seni..
çok başarılı bir öğrencisina.s.
devamını diliyorumyerimseniben
[/QUOTE]

Teşekkür ediyorum kendi başıma 1 gün bile başaramıyordum diyet yapmaya ama şimdi valla kızlara ne derim diye dikkat ediyorum ağzıma bişi atıcak olsam oruçlu gibi hissediyorm kendimibilmiyorumkismile

semerta tebrik ederim seni..
çok başarılı bir öğrencisina.s.
devamını diliyorumyerimseniben

Teşekkür ediyorum kendi başıma 1 gün bile başaramıyordum diyet yapmaya ama şimdi valla kızlara ne derim diye dikkat ediyorum ağzıma bişi atıcak olsam oruçlu gibi hissediyorm kendimibilmiyorumkismile[/QUOTE]

Canım herkeste aynı durum varrrr merak etme yalnız hissetme kendini sempatiksalakcinni

Ben de hayatımda bu kadar sağlıklı beslenip spor yaptığımı hatırlamıyorum resmen dönüm noktası benim için ruhum bedenim biyolojim herşeyim dinlendi bu forumda olumunekankayizsmile iyiki bulmuşum burayııııııııı iyiki varsınız kızlarrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

Kızlar ya kilo cetvelinde hep tarihi sıfırlıyo anlamadım bide pin istiyor girmeyince yanlış pin diyor yardım edinde benim de kilo cetvelim olsun taaa bende göreyim ne kadar ilerlemişim

Kızlar ya kilo cetvelinde hep tarihi sıfırlıyo anlamadım bide pin istiyor girmeyince yanlış pin diyor yardım edinde benim de kilo cetvelim olsun taaa bende göreyim ne kadar ilerlemişim

Canım ben de her seferinde başka pin oluşturuyorum malesef
herhangi bir pin gir canım öyle oluştur imza kısmına eklerken de http ile başlayıp png ile bitsin geri kalanları sil ok?

boyum tamı tamına 1.60 spatzım,
o nedenle 50'den yukarı olmamam gerekkaydirigubbakcemile2

hedefine ulaşmana çok az kalmış işte canım. ama sporsuz hiç bir şey olmuyormuş bunu iyi öğrendimzemuszemus

sensee bu pump it lerin bütün partlarını indirmeden yarım yarım çalışmıyormu.
partların hepsini indirten sonramı çalışacak

ay çok alemsin nilücüm yaaaalkisalkisalkis anchusa da demişti ya, bayılıyorum ben de bu doğal tavırlarınahihoyyyt

E ben de 155 cm im demek ki 45 ten yukarı olmama lazım hedefi 45 e çekiyom diyince forum ayağa kalkmıştı yahu sempatiksalakcinni

canım 45 deyince çok az geliyo insana, o yüzden ayağa kalkmışlardır. sen şaşma hedefinden:lepi:

Canım ben de her seferinde başka pin oluşturuyorum malesef
herhangi bir pin gir canım öyle oluştur imza kısmına eklerken de http ile başlayıp png ile bitsin geri kalanları sil ok?

ayy ben de her seferinde yeni pin oluşturuyorum yabayanssulusmile ama senin şimdiki imzan çok güzel olmuş sense...

anchusa
pil olayı çok komik yaa
:roflol::roflol:
gulme gulme.... bir gun de esimin kardesi mum yakmisti elektrikler kesilince. hemen ayni cumleyi kurmustu "ne mukemmel oglum var mumu yakabildi." yok artik demistim....
canım benim..
sen harika bir koçtuna.s.
ben senin gibi olamıycam ama işlerden vakit bulabildikçe itiklemeye çalışıcam sizleri işte başa gelen çekilir:hulya:
]
canimcim ben miikemmel bir koctum ama birsuru insan kilooo aldi hahahha
anchusa hakikaten pil olayına koptum
eşin ne iş yapıyor şekertom:uhm:
kariyer olarak eşit misiniz yani:uhm:
kayınvalidenin gözüne sen de bunu sok bencesempatiksalakcinni
canimcim esim iyi bir sirkette ust duzeyde calisiyor ekonomist. Ama bende cok iyi bir univde cok zor bir bolum bitirdim,avrupa birligi bursuyla masterimi doktorami yurtdisinda yaptim, 4 dil biliyorum ve gayet kalifiye bir bayanim.. Ki ilkokul mezunu olsam bile boyle dememesi lazim canim. Mesele egitim falan degil...Anneme dayanamdim sordum anne ben cok mu kotu bir evladim bu kadincagiz oglunu ovup duruyor mikemmel bir oglum var diye sen niye benim hakkimda birsey demiyon diye. Kizim ne gerek var hersey meydanda diyor.Benim annem maksimum benim kizlarim beni hic uzmedi der. Yani ogullarinin oss oys de yaptigi(15-20 sene onceki) matematik fizik kimya biyoloji turkce netlerini ayri ayri hatirlatip benimkilerle kiyasliyor durum bu kadar feci yani. Benim ogullarim cok zeki hic calismadan. ditditdit universitesinin ditditdit bolumlerini kazandilar diyor. E bende ayni univ in ditditdit bolumu bitirdim diyom. aama sen calsikansin onlar zeki diyor yaa... Ablamcim sevmiyorum ben mutevazi olmayan insani.
Boburlenmeyi ve ukalaligi hic sevmem ben kahvekokusu. Ben elimden geleni yapar takdiri karsiya birakirim. Ama dun tepem atti sonunda. Surekli ogullarim cok kaliteli, mikemmel, fevkalade, cok zeki,deyip, sen de cok sanslisin oglumla evlendigin icin deyince koptum ben. Ay biri beni durdursun kontrollu olmam lazim, kibar olmam lazim., asil olmam lazim....

Son düzenleme:

Uçan balon yaptım kendime hafif hissediyim diye :lepi:

Ay evet yaaa hedefimden şaşmıycam ama sporu azaltıcam sanırım beni çok korkuttu fitness hocası valla kasların sarkar yavaş yavaş azalt dedi

mrb kızlar,,nasılsınzız?ben bugün kahvaltı yapamdımmm ,sabah k iraz yeidmmm,öyle oluncaa bari detoks ypayımm dedimm veee bugünn detoks yapmaya çalışıyorummmm,ama acayipp halisiszmmmmm.sensevich nerelerdeydinn,hoşgeldin...

ya kilom niye böyle çıkıyo ideal kilom başlangıç kilom şuanki kilomu yazıyorum sırasıyla nalamadım gittti

sevgili koçumuz bugünkü menüm

sabah
1 yeşil çay
1dlm kızarmış ekmek
az yağlı peynir
2-3 dlm kızarmış pastırma:1rolleyes:
öğle
1 ayran
2 parça (küçük) kuşbaşılı pide(annemlerdeydim ben gittiğimde ısmarlamışlardı :asigim:)
ara
2 erik
4 çilek

anchusa cığımm eks koçumuzz,ço sAĞOLL koçluğun içinn,ya geçmişi okuudm daaa,yaseminin dediğii sallaa valaa,hi,iiiçç bozma moralinii, sen mütevazi kal boşverrmeyee çalışşş canım.

bunu izlersen yaparsın şekerim

ben de emnümü yazamm
sabah:10 kadar kiraz
öğle:1 kase sebze çorbası+1 dilim karpuz
ara:3 dilim arpuz
ara:1/2 şeftali
5 fincan yeşil çay içtim
akşama yine çorba yiycemm
kendii çapımda detoks denemsii olmuşşştur umarımm
hareket:3km yürüdüm+tibett gecede inş.callannn amma şimdii halsizimmmmmm

Burdayım burdaaaa :))

ya kilom niye böyle çıkıyo ideal kilom başlangıç kilom şuanki kilomu yazıyorum sırasıyla nalamadım gittti

Canım weight i tıkla weight change de kalmış olabilir göremiyorum thickerını benim bilg göstermiyo işyerindeki ama o yüzden problem olmuş olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…