50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin canimm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yok hayatım hiiiiç bişeycik yapamazaklinialirimsmile o sizi öyle sindirmeye alışmış ondanşakkıdı

yok hayatım pc den kalkamadımbilmiyorumkismile o ara arki aradı gel beraber yapak dedim belki beraber yaparız inersee!!!!

aştım yaaa bunlar en masumları bile kötükedihüsobu hale sokuyooo:roflol:

yok hayatım hiiiiç bişeycik yapamazaklinialirimsmile o sizi öyle sindirmeye alışmış ondanşakkıdı

canimm benimm derin mevzular bunlar sindirmeyi asti biraz karisik biraz ucuncu sayfa haberleride inanilmaz gelio bize ama bu insanlar var bizimde yanimizda dusun bi canlinin canina kiymaya takmis durumda simdi adam deli biz burda hukukcular sitesindeyiz hakimler savcilar avukatlar bile bas edemedi bu adamla ne bicim seyse allah buyuk diorum allahim yardim etsin annecigimi korusunn diorummm

yok hayatım pc den kalkamadımbilmiyorumkismile o ara arki aradı gel beraber yapak dedim belki beraber yaparız inersee!!!!

aştım yaaa bunlar en masumları bile kötükedihüsobu hale sokuyooo:roflol:

Yasuş yürü beaaaaaaaa kim tutar seniiiiii :))))

Ben de çok pısıyom kızım hiç sesim çıkmıyo valla geriliyorum elim ayağım titriyo tartışmayı falan düşününce bile ne oldu bana anlamadım yahu antremansız kaldım sanırım sempatiksalakcinni

Birine girişmek lazım diyo di mi :roflol:

vallaa o zaman bişey diyememem kimsenin aklına gelmiyormu 112 yi arayın sitece burda deli var deyinaklinialirimsmile
muhakkak bir yolu yordamı vardır bu işin gerçi ya neyse öptüm canım ben kaçtımmm

kaydirigubbakcemile3 öptüm canım derslere başka zaman devam ederizlaelaelaelaelae :roflol:

vallaa o zaman bişey diyememem kimsenin aklına gelmiyormu 112 yi arayın sitece burda deli var deyinaklinialirimsmile
muhakkak bir yolu yordamı vardır bu işin gerçi ya neyse öptüm canım ben kaçtımmm

valla bilmiorumm kuzum annemm yanimizdaki komsu bas savciyla konusmustu ayrilmak istioru yeter diye bu adam kizim seni rahat birakmaz demisti anneme dusun artik bizimde aklimiz duruoo valla napcagini insan sasirioo allah buyukk diorum insallahh yardim etcekkk
optum canimm beni unutma olurmu
lokumum napiooo legene girioomu bebegimmm

selam canım
işlerim çok çıkıcam şimdi aslında çoktan çıkmam lazımdı da tembellik ettim
şimdi işimin başına döneyim
1,5 saat sonrada evden çıkıcam çünkü

ha bu arada
yazdığım çiçeklerin bakımını bilen biri varsa bana söylesin yaa
hatta özelime mesaj atsın hiç bilmiyorum bi heves aldım kurutmuyum

Yeni koçumuza başarılar diledikten sonra Başarılarrr, Hafta sonu yazamadım hiç diyet öykümü yazayım,
Cuma akşamı düz küçük bi tabak beyaz peynirli makarna, 3 yemek kaşığı sebze yemeği ekmek yok, akşamında erik ve kiraz yedim yatmadan activya
Cumartesi kahvaltı 11:00 haşlanmış 1 yumurta beyaz peynir domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği sonrasın hiç oturmadan temizliğe giriştim öğle arası çorba 2 ızgara köfte makarna temizliğe devamm 17:00 1 saat yürüyüş akşam arkadaşlarla toplandık ayıp olmasın diye 1 dilim tramisu yedim eve yürüyerek döndüm çok hareketli bi gündü zaten dışarda toplanmıştık.
Pazar felaket hareketli bi gündü sabah 7 den akşam 8'e kadar sadece yemek için oturdum hep yürüdüm gezdim alışveriş yaptım bahçe işleri yaptım. kahvaltı 1 dilim kepek ekmeği domates peynir haşlanmış yumurta öğle ızgara köfte közlenmiş biber domates 2 dilim kepek ekmeği aralarda erik ve çay tükettim. akşamına yorgunluktan bişi yiyecek halim kalmadığından sadece karpuz yedim, tüm hafta sonum spor gibi geçti zaten her yerim kollarım bacaklarım omuzlarım çürük gibi ağrıyoo, artık havalarda izin verirse deniz sezonunu açarız

@yasemennn sendenmi bende okudum o soğan suyunu. ama soğanın kırmızıya dönük olanı dediler bende de beyaz soğan vardı onu da yapmadım. ben limon tuz diyolar ya onu yaptım . ama hiç yakamdı bile biliyormusun. milletinkini kavuruyormuş.bu seferde ben desoğanı deniyim bari. ayy ne güzel olur dimi şunalrdan kurtulsak.

kayınvalidemi ıyy .gerçi benim kayınvalidem kötü bi insan değildir ama. benim sorunum ailesiyle.aramızda kilometrelere var dayanamıyorm bile. benim en büyük sıkıntım zamanında cevap verememmek sonrada kendimi yemek. yasemnnn yeni gelinliğimiz bittikten sonra hakkımızı savunurmuyuz dersin caatır catır.

canım benim..
sen harika bir koçtuna.s.
ben senin gibi olamıycam ama işlerden vakit bulabildikçe itiklemeye çalışıcam sizleri işte başa gelen çekilir:hulya:

süpersin koçummmm:teytey:
boyun kaçtı senin?

boyum tamı tamına 1.60 spatzım,
o nedenle 50'den yukarı olmamam gerekkaydirigubbakcemile2

semerta tebrik ederim seni..
çok başarılı bir öğrencisina.s.
devamını diliyorumyerimseniben

sensee bu pump it lerin bütün partlarını indirmeden yarım yarım çalışmıyormu.
partların hepsini indirten sonramı çalışacak

anchusa hakikaten pil olayına koptum
eşin ne iş yapıyor şekertom:uhm:
kariyer olarak eşit misiniz yani:uhm:
kayınvalidenin gözüne sen de bunu sok bencesempatiksalakcinni

boyum tamı tamına 1.60 spatzım,
o nedenle 50'den yukarı olmamam gerekkaydirigubbakcemile2
E ben de 155 cm im demek ki 45 ten yukarı olmama lazım hedefi 45 e çekiyom diyince forum ayağa kalkmıştı yahu sempatiksalakcinni
sensee bu pump it lerin bütün partlarını indirmeden yarım yarım çalışmıyormu.
partların hepsini indirten sonramı çalışacak

Yes beybiiiii kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
bugün yediklerim sabah 2 dilim ekmek,1kk dan küçük beyeaz peynir,2 dilim domataes 1 dilim satalık,3-4zeytin.
öğlen az patates salatası,şimdide canım aşırır derecede et istedi 2 ince dilim salam,1 lokma ekmek 2dilim kaşar peynirir attım ağzıma 1 ısırıkta intens aldım.şimdilik yediklerim bunlar,şişlik hissediorum ya o yüzden akşam meyve yemeyi planlıorum. bu arada sabah tempolu yürüdüm yarım saat,akşama doğru sporumu yapacam evde ip falan da atlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…