50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anchusacım,
asil olmak , vakur olmak her zaman aşırı övgüden evladır..
fakat ara sıra bu tarz durumlarda azıcık minicik hatırlatmak gerekli nerede ne konumda olduğumuzu..
keşke hepimiz ; insanların onurlarının eşit olduğu mantığını uygulayabilsek karşımızdakine ,
keşke ;
her kişinin saygı görmeye değer olduğunu ,
her evladın ; birilerinin en iyi evladı,
her babanın ; birilerinin en iyi babası,
her annenin ;birilerinin en iyi annesi,
her eşin ; birilerin en iyi eşi olduğunu ara sıra anımsayabilsek..
Anadolu'da bir söz vardır ,
''olgun başak eğik durur , eğer dik ise içi boştur''
kıssadan hisse..

nesmekayacım,
hadi detoksun başarılı olsun..
sonucu bildir muhakkak olur mu:uhm:
bir de umarım tartılmışsındır bu sabah..

ulkertom akşamı biraz hafif geçiştirirsen iyi olacak gibigözlerimebaksana

sonucu bekliyoruz canımıniçisibayanssulusmile

ben zatenn kilo veremm özürlüyümm,o yüzdenn detoksuu merak ettiğimm içinn yaptımm,burda hereks yapıyo yaaa ,sırf ben de yapmış olayımm diyee yaptımmmmm.kendimii hafif hissedyorummm +çok rahatasız da olmadımm+son 2 saattirr halsizlik başaldııı,şimdii evde dinlememe halinde olduğumdann o da çok önemli değill sanırımmmm,tabiiii aşamam ve gecee nasıl olcammmm...bakalımmmmm,..

nasıl dayanıyorsun miden kazınmıyor mu?

ya sevgili koçcum
ben belimi ve göbeğimi inceştmeye çalışıyorum sen bir şey kullanmıştın cok iyi fln demiştin
neydi tekrar alablirmiyim ve kaç cm eksilmiştin

ay ne guzel yazmissin kahvekokusu. benim bu lafi ogrenmem gerek.opicem seni

ya sevgili koçcum
ben belimi ve göbeğimi inceştmeye çalışıyorum sen bir şey kullanmıştın cok iyi fln demiştin
neydi tekrar alablirmiyim ve kaç cm eksilmiştin

canım , ben leg magic ve twist egzersizleri ile birlikte galenic-elancyl serum kullanıyorum şimdilik 2 cm.lik bir incelme kaydedebildimyerimseniben

ay ne guzel yazmissin kahvekokusu. benim bu lafi ogrenmem gerek.opicem seni

Hemen yazdım tam karşıma bilgisayarıma yapıştırdım süpersin Şeniz

yerim sizi bena.s.
ben de öptümŞeniz

ay vallaha ben de yazıcam bir yerlere.

''olgun başak eğik durur , eğer dik ise içi boştur''

koçum benim müthişsin yaaa!

Selam millet, yarın regl olacağım için mi bilmiyorum ama acayip halsizim ve canım sürekli tatlı istiyor. Evde tatlı türü şeyler bulundurmadığım için yiyemiyorum Allahtan, meyvayla geçiştirmeye çalışıyorum. Menümü yazayım ben de..

sabah:
1 dilim light ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
domates+salatalık
1 türk kahvesi
ara:
beşi bir yerde bitki çayı

öğlen:
etli kuru fasülye
yağsız yeşil salata

ara:
2 dilim kavun

not: kahvaltıda önce yarım saat tempolu yürüyüş, kahvaltıdan 2 saat sonra slim in 6'nın start it up+six pack+limber'ını yaptım.

Slm kızlar.. k,msecikler yok ama ben yinede yazayım menümü,
sabah:1 kayısı biraz kuru üzüm 6 fındık
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta biraz domates salatalık 1 dilim çavdar ekmeği
ara:1 adet salatalık
öğle:1 kase mercimek çorbası 1dilim çavdar ekmeği
ara: iki ceviz
ara keten tohumlu yoğurt
akşam: 1 domates 1 salatalık 1.5 dilim çavdar ekmeği

spor olarak: slim in 6

şimdide 1 saatliğine tempolu yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum umarım caymam sempatiksalakcinni

ayy yok artık koptum,allah yardım etsin canım,sen bence kalifiye bi bayan olduğun için kayınvaliden belkide sana özenio,kendini sana göre eksik hissediosa öle davranıo olabilir farkında olmadan,takma kızızm gül geçkaydirigubbakcemile3

koçum gelmişin yardım etsene bi bana kilo çizelgem karşımda ama kk ye nası yapıştıracam bunu,çizelge kısmına yapıştırıom,uygun formatta değil dio,sinir oldum yaaaa,ayy ne beceriksisizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…