50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzum sen 184 boyundasın ve kilon su an 57...yani bence idealsin hatta zayıfsında daha neyi vermeye çalışıyorsunbilmiyorumkismile

ne bileim istedgım kot bedenıne gıremıormm
tamam artık 36 bedenım ama
kot bazen 28 beden bıle gıydgm oluor

ne bileim istedgım kot bedenıne gıremıormm
tamam artık 36 bedenım ama
kot bazen 28 beden bıle gıydgm oluor

ama kesimler bazen değişiyo ben 36 bedenken italyan markası olan bir yerden 40 beden pantolon almıştım çokkkkkkk eskiden tabiiiiiii..yani benim boyum bu arada 1.62
kuzucum sen spor fln yaparakmı bu kadar uzadın

ama kesimler bazen değişiyo ben 36 bedenken italyan markası olan bir yerden 40 beden pantolon almıştım çokkkkkkk eskiden tabiiiiiii..yani benim boyum bu arada 1.62

hahhahahha kendimi bodur ve top gibi hissettim dermişim

neydse geç oldu ben yatıyorum hop hop değiş tonton diyerekten yatağıma gidiyorum hahhahaha..öptüm sizleri güzel kadınlar

kızlar sizde de istediğiniz kiloya ulaşmış yada çok yaklaşmış olmanıza ragmen
aynada ki goruntunuzde yada kendiizi inceledgnzde hala kendinizi kilolu buldugunuz oluor mu?
olmamı 67 kiloda başladım geçen yaz 59 da mola verdim uzun bir mola tüm kış boyu şimdide 55 olmaya çalışıyorum boy 1.60 :1ninca: ama 56 da olbilürrsempatiksalakcinni

hahhahahha kendimi bodur ve top gibi hissettim dermişim
aha bende üyleee dermişim demiycem bodurumlaelaelaelaelae

Son düzenleme:
kız tweety nerelerdesin sen kaydirigubbakcemile bırak geçmişi bugüne gelllaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile

evet bedenler oynak çok kaydirigubbakcemile2
ama baz aldıgım bıkac marka var işte zara, topshop falan gibi
mesela ipekyolda bile oynuor normal 38 beden orada 36 tam moral bulmalık bier :)
etkısı var tabıı 7 sene prof basketbol oynadım
ama babam da eskı basketbolcu 196 :)

yok canım bence ideal senin boyun

selam bebek opuyorumnanaktan

canım yeni sezon soğandı laelaelaelaelae
inceden rengi lila mor arasıydıı sırnaşık şey vallaaa sen dedin diye söylüyorumm

ben çok cevap verirdim kayınvalideye ama eski toprak ne cevap vereceğini iyi biliyo hatta acayip abartarak samimi olrak söylüyorum
kendi kendime en son şu hale geldim
ben bunu dedimmi yaptımmı yoksa ben bu kadar ............mıyım son noktam 1 sene tedavi:1ninca: yaaaa:ecrin_bebek:

yanii uzun lafın kısası öğrenirsin ben onun mimiklerini okuyorumkötükedihüso artık

vayy baban 196 ydı ha super yaa. senın boyunda cok guzel ama turkıyede cok uzun bayan az oldugu ıcın zorlukları oluodur.sanada baban gıbı bır koca lazım:)

bugun ılk defa aksam yemegınde saglıklı sayılabılecek seyler yedım
domates mısır ve maruldan olusan salata 5-6 tane de sardalya

aksam yemegın co guzel cok saglıklı

kızlar sizde de istediğiniz kiloya ulaşmış yada çok yaklaşmış olmanıza ragmen
aynada ki goruntunuzde yada kendiizi inceledgnzde hala kendinizi kilolu buldugunuz oluor mu?

evet aynen kılo verdıkce daha fazlasını ıstıyrz ama sen zaten cok verdıssın kılo ıle boy farkı cok fazla tabı senın amacın farklı o yuzden bısey demıyrm ama sen bu senekı turkıye guzelını gordunmu resmen balık etlı hatrladıgım kadarıyla olculerıde oyle super degıldı

neyse ben benım menumu yazayım sonra yatacagım

sabah
1.5 dılımkepek ekmek
3 dılım peynır
domates
bal

ara
1 kayısı
bıraz kuru uzum

ogle
ıkı adet yaprak sarması ve dunden kalan 2 kasıkdan bıle az nohut yemegı
1dılm ekmek

ara
elma

aksam
salata
taze fasulye
yogurt

1 bardak zencefıllı sut

sabah plates yaptım
1 saat dısarda yuruyus

bu arada hoş geldin canım
gece vardiyası ekibi toplanmaya baslıor:jeyyar:
hahahahhaha türkiye güzelini görmem mi
yarışma 1 nisanda yapılmıştı
ben hala onu 1 nısan şakası olarak nitelendiriorumm:roflol:
modellık yarısmalarında ultra zayıf ıstıorlar ne yazıkkı :çok üzgünüm:
bu arada senin menü de gayet basarılı
benım tek sorunum içtiğim kahveler
bagımlısıyım vazgecemıorumm

valla öyle babam gibi koca lazım ama
uzun adamlar ahmak oluorlarkaydirigubbakcemile3
bi sürü ahmaktan sonra ruh dinginliğim adına
inzivaya cekıldım artıkboshayallersmile

tatlım su soganları napıyrz bır anlatsanıza ayy yaz geldı sureklı onlarla ugrasmak gerekıo bugun 2 saatımı verdım yaa deneyelım belkı gec cıkarlar

melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim menumde geldi

sabah

2 dilim ekmek az yag az bal:) az recel az peynir:))

ogle
corba
1 dilim ekmek

aksam
etli sebzeli bir yemek
patates puresi
karnibahar
beyaz havuc

işte tipik insan psikolojisi sanırım
insan sahip oldukça elindekini begenmemeye baslıoraklinialirimsmile

Kız yesa sen hala ne geziniyon, uyur gezer misin yoksa kaydirigubbakcemile3

nerdesin sekerim gec oldu hadi gel hehe kaydirigubbakcemile

Yesa fotoyu göremedim, burdaysan tekrar koyabilir misin, değilsen de önemli deil, ben başka zaman ikna etmesini bilirim senizemuszemus.

canim senin icin koydum sen yoksun yaa yesa nasil mekik cekilir 2 gelecek insallah da bugun degil hehe sempatiksalakcinni

) Watercım yesa gibi çok kısa giyme dememe gerek yok, yawıklın direkt el atar zaten olaya :)) ..

gamyoncuiremsu :dilcikar:

@TRUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF hay MASALLAHHHHHHHHHHHHH YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 51.8 NE DEMEKKKKK bravoooooooooooooooooo kiz bi resim eklesene son halini zemuszemus

canım kahve benımde sorunumdu ama yaz gelınce mı yoksa stresımmı azaldı bılmyrm canım kahve ıstemıo artık haftada 1 falan ıcıyrm ama sende ıcerken en azından coffeemate kullanma yada yagsız sutle yap derım herseyden feda edıp hıc yemıyrsn sut tozu yuzunden bosuna o kadar yag alımı yapma derım

bazen kafa dınlemek ıyı gelır ama bu erkeklerı boyu uzun kısa dıye ayırmamak gerekıo hepsınde sorun var bunların ıclerınden bazıları vardır guvenılır ıste o da sans denk gelırse.sen amacına ulasda sonra bakarsın sans ordanda guler

Son düzenleme:

nerdesin sekerim gec oldu hadi gel hehe kaydirigubbakcemile

canim senin icin koydum sen yoksun yaa yesa nasil mekik cekilir 2 gelecek insallah da bugun degil hehe sempatiksalakcinni

fotozlarınızın devamını sabırsızlıkla beklıyrz yesacım yesa mekık 2 yakındahihoyyyt

neyse fıstıklar ben dun gıbı cok duramam cunku yarın okul var opuldunuz hepınıze ıyı geceler tatlı ruyalar opuyorumnanaktan

tatlım su soganları napıyrz bır anlatsanıza ayy yaz geldı sureklı onlarla ugrasmak gerekıo bugun 2 saatımı verdım yaa deneyelım belkı gec cıkarlar

canım soğanı rendeleyip suyunu sık ve bölgeye sürüyorsun ben 5 dk sonra tekrar sürdüm kalan suyu gerçi işlemden hemen sonra diyorlar ve bende öyle yaptım olsun sen yinede yap sadece koltuk altına yaptım bikaç güne gereken her yere

inanılmaz fark var birde ben zımbırtıdan 1 hafta sonra yapmıştı yine öyle yapıcam sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…