canım kahve benımde sorunumdu ama yaz gelınce mı yoksa stresımmı azaldı bılmyrm kahve canım ıstemıo artık haftada 1 falan ıcıyrm ama sende ıcerken en azından coffeemate kullanma yada yagsız sutle yap derım herseyden feda edıp hıc yemıyrsn sut tozu yuzunden bosuna o kadar yag alımı yapma derım
bazen kafa dınlemek ıyı gelır ama bu erkeklerı boyu uzun kısa dıye ayırmamak gerekıo hepsınde sorun var bunların ıclerınden bazıları vardır guvenılır ıste o da sans denk gelırse.sen amacına ulasda sonra bakarsın sans ordanda guler
melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim menumde geldi
sabah
2 dilim ekmek az yag az bal:) az recel az peynir:))
ogle
corba
1 dilim ekmek
aksam
etli sebzeli bir yemek
patates puresi
karnibahar
beyaz havuc
işte tipik insan psikolojisi sanırım
insan sahip oldukça elindekini begenmemeye baslıoraklinialirimsmile
şu kahve olayı zaten tek sorunum cofeemate kullanmayı geçtim
bide bardagın yarısına kadar basıorumm coffeemate i
sade de icemıormm nescafeyı
sütle de üşeniorumm sütü kaynat içine kahve koy :)
aslında turk kahvesıne dönsem böle tatlandırıcılı fena olmıcakk
dedgn gıbı adam gıbı bısı yemıormm ama büyük boy bi coffeemate 1 hafta ya gidior bana ya gıtmıor:)
ne bileim bana gelenler ahmaktı sanırım:)
yok ben artık beğeniyomm biraz cıvık sempatiksalakcinni ehh onuda toplarım artık evelallahguclubacismile
eh bu saatten sonra boydanda umudum yok zaten -tatlicadiarzu-
canım ben sutu ısıtmayı usendıgımde soguk sutu bıraz koyuyrdum ustune kaynar su bıraz ılık oluo ama kaynamasını beklemekden ıyıdır dıyrdm bırde kahve selulıt yapar hbrın olsun zaten bılıyrsndurda bende hatrlatayım dedım sonra unlu bır manken oldugunda senı gazetecıler yakalamasınlarsempatiksalakcinni
yav bover sen gelllllllkaydirigubbakcemile bırak sen orayıkızlar merhaba ben 60-69 topiğinden. yakında aranıza gelicem inşallah:)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yasemnicigimmmmmmmmmmmm benden alinti yapmissin ama istemedigin yerleri silmissin ama mesajin yapisiyla oynamamissin hehehe afferin yawrim yaaa gece gece masallahin var:)
tesekkur ederim waterim spiderim yok cok degildi neyseki
aaaaaaaa excity gelmis sen buralara ugrarmiydin yahuuu:)
aynen benım de vıcır vıcırrr
artık dıetten çok sıkılasmaya ıhtıacım varr
ama vakıtyok gıdemıormm sporaa:sinifsinif:
yaa canım bırak şu spora vakit yok olayını spor olmadımı olmuyooo vallaaa
kendimden biliyom bugün sense bişey önerdi ama şimdi ismi aklımda yok inanılmaz hılı ve eğlenceli yarım saatte nakavtt oldum :1shok: dans ve aerobik karışımıhihoyyytsüper diyorum başkada bişey dememaklinialirimsmile
yav bover sen gelllllllkaydirigubbakcemile bırak sen orayı
e ozaman hoşgeldin diyeyimmyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?