50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eski toprağammı :roflol: çok güzelmişşşş nickimin anlamı şu ben düşük doz bi antidepresan kullanıyorum. essitalopram da ilacımın etken maddesi, bir seratonin geri alım inhibitörü. Allahtan kilo aldırma özelliği yok, hayat kalitemi çok yükseltti, çok memnunum.
Ben diyetimde şeker, kızartma kola vs gibi şeyler yememeye özen gösteriyorum. Yani benim diyetimde katı kurallar var. Ama bu sayede farketmeden selüliterimden kurtuldum. Hem de hiç selülit kremi vs kullanmadan. Çok şükür dediğin gibi çok bir kilomuz yok. Büyük savaşlar vermek zorunda kalmadan şekle girebiliyoruz. Ama kesinlikle azim sabır ve disiplin şart. a.s

canim dunku kayinvalide muhabbeti biraz buyudu, ona canim coooook sikildi.

aaa ne oldu canım, ben bir kaç gündür pek takip edemediğimden kaçırdım o olayı, sürekli çocuklarını övüyordu galiba, tartıştınız mı? pislik mi yaptı hain kaynana yoksa,
dövelim alsanaalsanasmile

estitalopram boyun kaçtı canım?

Canım vitamin ve mineralin kalorisi yoktur iştah açar dediler ben hiç öyle bi etkisini görmedim açıkçası

Canım toprak öldü artık vitamin mineral vermiyo günlük ihtiyacını karşılamak için 1-2 kilo kırmızı biber ya da portakal yemen lazım bu sadece C vitamini için...
O yüzden destekliyorum yoksa ilaç kullanmam hiç...

ay çıktım kaydirigubbakcemile3

anchusacım noooldu yaaa?
Anlatsana tatlım atma içine

:roflol: :roflol: eeeee kuzum yazacakmisin artik menulerini topigimize heheh

valla ben de ilgi isterimmmmmm yaaa trufcummmm yaa bana ilgi gostermeyince de vicdanin sizlasin senağlama

gunaydın .. benide eklermisiniz topiginize.. nezamandır uzerime yapısan 5kgdan kurtulamadım 10 aylık kızım var suan 59.5 um bu sabah itibari ile.

babymom canim sen de gelmistin bi ara topigimize hatta ben de bilgilerin duruyor kaydirigubbakcemile3 ama sonra gittin bi daha da gelmedin bu sefer boyle olmasin haaaaaa :1ninca:

ben yemeğe gidiyorum canlar

gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

@KLIK canim yaaaaaaaaaa sen de birakma bizi

@ANCHUSA ben yemedim bugun 2 dilim ekmek yag bal yedim bayanssulusmile

@SPATZ sabah sabah guldurdun beni yaaa eski topragim hehe kaydirigubbakcemile3

GUNAYDINNNNNLARRRRRRRRRRRRR BUGUN HAVA PEK GUZEL YURUYUSE CIKACAGIZZZZZZZZ

Boyum 165 kemik yapım iri olduğundan sanırım 52 kiloyken bile kalçalarım geniş dururdu.

Şimdi tam 7 kilo aldımm(( bir ay sonra da düğünüm var( napıcam bilemiyorum ufff ufff!! gelinliğe giremicem göbekli gelin olucammm(((

Bir aya kadar şu kiloyu vermek için napmam lazım kızlar(

Kpss'ye de hazırlandığımdan çok aç kalmak istemiyorum baş ağrısı,halsizlik yapıyo ders çalışamıyorum.Çok aç kalmadan mümkün mü bu 7 kiloyu vermem?(

Son düzenleme:

Sen de mi KPSS ye giricen kuzum hoşgeldinnnnn aramıza
canım aç kalarak olmaz zaten bu iş sen ne yediklerini yaz haftanın koçu oluyor o yediklerimizi inceleyip spor cezaları veriyor cuma sabah da LACHESIS arkadaşımıza özel mesaj atıyoruz kilomuzu

sen yediklerini yaz gerisini koçumuz ve diğer kızlar halleder canım
Uslu olur söz dinlersen verirsin kiloları aklinialirimsmile sempatiksalakcinni

Üzülme canımmm sakın tamam mı herşey geçer opuyorumnanaktan
İnsan hayatta ne konuda zayıfsa ordan yiyosun darbeyi ((
Başedebilmeyi öğrenebilmen için sınav belki de bu senin için böyle böyle güçleniyoruz zaten di mi tatlımmmm

Yanındayız sıkılma vereliniortak

canim bu kadinla basedebilmem icin benim de politik olmam lazim.... hic olamayacgim birsey. ya da kontrollu cevap verecegim. bir ofke kontrolu seminerine falan mi katilsam psikologa mi gitsem diye dusunmeye basladim....tiyatro yapmayi ogrenmem lazim dupeduz.

Hiyuu:) Dinlemem mii hiç?!:) Ahh ahh evet ben de kpss emekçilerindenim(

Öhöm..bu sabah:

* iki bardak tek şekerli çay
*bir dilim ekmek (beyaz) -kepek,çavdar,buğday falan yokmuş evde-
*4-5 çatal peynir:)
*çatalın ucuyla reçel
*iki dilim domates

kahvaltıda bunlar vardı diğer öğünleri de aktarıciğim

oy bende de aynı sorun var:gitme: benim müstakbel kaynanam da alevi olduğum için beni hiç sevmiyo istemiyo sürekli bişiler ima etmeye çalışıyo susuyorum dişlerimi sıkıyorum bakalım nolacakmafoldumben

İstediğimiz kadar uzak durmaya çalışalım, bir şekilde bir yerlerden hayatımıza dahil oluyor bu tipler maalesef. Yapabileceğimiz tek şey, bu kişilerle elimizden geldiğince az görüşmek ya da şu aşk-ı memnudaki firdevs hanımdan ders almakgamyoncuiremsu

bende de öfke kontrol problemi var doktorlar hep ilaç verdi de çözüm değil, zamanla düzeldi. seminerler falan da hikaye geliyor bana. neyse konuya dönersek farkında mısın sorunu kendinde aramaya başlamışsın, ne yaptın ki bağırdın mı, saldırdın mı, kendine zarar mı verdin ki öfkemi kontrol edemiyorum diyorsun, bunları yapmadıysan böyle bir problemin yoktur, ben de bunlar vardı ondan biliyorum. ısrarla damarına basıldığında sen de doğal olarak tepki verirsin bu çok normal bir durum, sakın sorunu kendinde arama ve kendini değiştirmeye çalışma. umursamamaya, görmezden gelmeye çalış ama asla kendinden taviz verip kendini değiştirmeye çalışma.

benzer bir sorun yaşamış biri olarak da sana tavsiyem, eşinle konuş ona neler hissettiğini, nasıl etkilendiğini bize anlattığın gibi anlat, bu problemi tek çözebilecek kişi eşindir başkası değil.

boyum 1.61 mezura ile ne kadar doğru bilmiyorum. Görüntümde belimin yanları ve bacak içi hariç bir sorun kalmadı.

o yanlar hepimizin derdi:)

diziyi izlemiyorum ama türk dizilerindeki tipleri örnek almaya kalkarsak vah halimize diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…