mumkun mu??? esimi dogru tartiyor///tartın bozulmuş sempatiksalakcinni
yok ne kadar atak yapsada 2 gunde iki kilo veremem, suyla alakali birsey olmalimetabolizma atağa gecmiş canım opuyorumnanaktan
eriyom di mi??? canim sikkin iki gundur onla mi alakali acabaya işte benim sorunum bu. her gün tartılıyorum. her gece yatarken sabah olsun da tartılayım bakalım kilo verebilmiş miyim diye yatıyorumakannehir
aferin kız nilu senin gibi bi tembel bile spor yapmaya başladıkaydirigubbakcemile3
kuzum sen eriyip bitiyorsun niye öyleki ?bilmiyorumkismile sıcakalrdan olabilir mi ki?
iki sene once cok su ictigim icin suphelenip baktirmistim. bir sey cikmamisti. truf dupeduz agzimin ici kuruyor, susuzluktan olecek gibi hissediyorum. bugun 3 litreyi gecirmemeye calisacagim olsem de susuzluktan7-8 litre su çok canım ya sen böbreklerine hiç acımıyomusun
gün boyu wc ye gidip gelmekten zayıflamışsındır
sen şekerini ölçtürdünmü hiç??
günaydın canım
evet herkeslere günaydın canım
mahallenin sucusu bizim evi cok iyi biliyoranchusa 7-8 lt su muuuuu:S kız delirdin mi sen ayaklı damacana olmussun resmen:S sakın ha cok zararlı o kadar su.
günaydın kızlar..
@anchusa dün sana cvp yazdım ama görmedin sanırım..
günaydın kızlar..
@anchusa dün sana cvp yazdım ama görmedin sanırım..
slim in 6 le alakali cevabinmi??? sagol canim simdi gordum
ah canım..vitamin falan almıyorum..hiç öyle bisey demedi antrenör. programımı da antrenör yazıyo.. ve inan bana cok korkuyorum.. cunku daha önce baska bi sehirde baska bi antrenörün yazdıgı bi program yüzünden basenlerim genişlemişti,yanlarım çıktı filan.. tuhaf bi sekilde şişmeye baslamıstım.. vucudun sekli bozulunca bi daha kolay kolay da düzelmiyo malesef.. spor salonuna gittiğim anda vucudum direnmeye mi geciyo noluyo anlamıyorum ayda 1 kilo bileveremez hale geliyorum. evde eliptiğim var..oysa evimde eliptikle ve karın-bacak-kol videolarıyla daha hızlı veriyodum.. kafam cok karısık yaa.. napsam bilmiyorum..
bırakınca her yerim sarkıcak falan diye korkuyorum.. malum spor salonunda aletli filan spor yapıyoruz.. her zaman öyle spor yapma sansımız da olmuyor. 4bucuk sene boyunca fitness yapmıstım ben.. bırakınca hiç olmayan yerlerim genişlemeye falan basladı.. direkt sarktı.. ama baska türlü nası gidicek bu lanet kilolar =( bırakıyım mı spor salonunu sizce? 5sene önce bu aklım olsa spor salonuna falan baslamazdım hiç. cok pişmanım çook
Of canım bence ne yap biliyon mu vermişsin parasını devam et bitene kadar ama bi gün sadece kardiyo yap ertesi gün diğer fitness hareketleri 1 gün de en az dinlensin vücudun ok?
iki sene once cok su ictigim icin suphelenip baktirmistim. bir sey cikmamisti. truf dupeduz agzimin ici kuruyor, susuzluktan olecek gibi hissediyorum. bugun 3 litreyi gecirmemeye calisacagim olsem de susuzluktan
Günaydın kızlar, dün o kadar spor yaptım bugün fazla çıktım, spor şişiriyor beni resmen, neyse bayadır yapmıyordum şaşırdı herhalde zavallı, sense nerene zayıflıycan daha aaaaakannehir
üfff gözlerim yanıyor uykusuzluktan senağlama
Günlük vitaminini al ben supradyn kullanıyorum çok memnunum hem mineral de var içinde
spordan sonra ve aralarda suyuna 1 maden suyu karıştır (1 den çok olmasın günde ) onu tüket canım
yaptığın sporun 2 saati geçmemesine ve 45 dk dan az olmamasına dikkat et
fitness için az ağırlık sık ve çok tekrar yapmalısın yoksa biyerler şişmeye başlar ( bazen hocalar buna dikkat etmiyolar açıkçası ondan sööledim)
Mutlaka soğuma ve esnetme yapmalısın vücudunu şekillendiren esnetme hareketleri ayrıca kas şişliği ve yorgunluğu yapan laktik asidi böyle atabilirsin soğuma da kalp ritmini ve vücut fonksiyonlarını düzenler nabzını güvenli şekilde düşürür
hımmm başka aklıma gelen yoğurt ve süt tüketimin spordan sonra ilk yarım saatte olsun canım spor bitiminde ilk 5 dkda da meyve şekeri al tatlım kan şekerinin dengelenmesi için ama arkasından mutlaka yoğurt ya da süt ok? (öncesinde süt yoğurt tüketmen laktik asit birikimi yapabilir kasta tavsiye edilmiyor)
belirli bölgedeki kasların hala çok şiş ve ağrılı ise onları dinlendir kas erimesi yaşayabilirsin çünkü muhtemelen kasın kendini onarımı bitmemiştir o yüzden 1 gün kardiyo 1 gün fitness oluyo zaten canım kaydirigubbakcemile2
Valla aklıma gelenler bunlar tatlım yaaa spor hocalarının bazılarına güven olmuyor bizim yakınlarda bi spor salonuna gidiyor burada çalışanlardan bazıları spor yapana şok diyet vermiş :umursamaz: ben de şok oldum
Dikkat dikkat...
çoook saol canım bu bilgiler çok iyi oldu.. bırakıcaktım yoksa spor slonuna gitmeyi artık. evde yapıcaktım... eziyet gibi işkence gibi resmen..
bu supraydn dediği tablet olanı mı yoksa suda eriyen mi? vitamin kilo aldırmaz di mi.öyle biseyler duymustum cunku bilmiyorumkismile
kızlar ben de sıkı diyet yapıyorum hergün sağlam spor yapıyorum ama tardıdaki eksilme çok yavaş. Ama vücuduma bakıyorum sanki 3-4 kilo vermiş gibiyim, göbek indi şeklim düzelmeye başladı, sıkılaştım. Kiloyu bu kadar takmayın, kaslar yağlardan daha ağır çekiyor tartıda. Sadece rejim yapıp hiç spor yapmasak emin olun tartıda büyük değişimler görürdük ama hem sarkardık hem de hiç sağlıklı olmazdı. Ben de tartıya bakınca motivasyonumu kaybetmemeye çalışıyorum.
kiskanma hic.. normal bir durum degil bu....anchusaa bozulmamıştır tartında . kıskanıyorum iştee seni anlamıyormusun mafoldumben
canim biliyorum bunlari. ben doktora gittim bu yuzden... en onmeli sakincasi fazla suyun beyin damarlarina basinc yapmasi..anchusa cnm en fazla 3 lt içeceksin ve bir anda değil mumkunse vucudunda su olamsını istiyorsan hucrelerinde yudum yudum aralıklarla..yanında hep pet şişe bulundur..aralıklarla 1-2 yudum iç....çok içilen su ve aniden içilen suyun vucuda hiç bir yararı yok direk bobreklerden atılıyor ve bobreği yoruyor..hucrelerinde su tutmuyor...hatta vucut analizinde vucut suyun az görünür...
buda benden nacizane bir bilgi ve öneri
bence de....canim da hic birsye yemek icmek bile istemiyor. su saate kadar bir fincan kahve ictim o kadar....anchusam dikkat et kendine, bir süre ne spor ne diyet yap bakalım, o arada da kilo verirsen bir doktora görünürsün, bence sudur giden ama sen yine de dikkatli ol.
Günaydın kızlar, dün o kadar spor yaptım bugün fazla çıktım, spor şişiriyor beni resmen, neyse bayadır yapmıyordum şaşırdı herhalde zavallı, sense nerene zayıflıycan daha aaaaakannehir
üfff gözlerim yanıyor uykusuzluktan senağlama
kızlar ben de sıkı diyet yapıyorum hergün sağlam spor yapıyorum ama tardıdaki eksilme çok yavaş. Ama vücuduma bakıyorum sanki 3-4 kilo vermiş gibiyim, göbek indi şeklim düzelmeye başladı, sıkılaştım. Kiloyu bu kadar takmayın, kaslar yağlardan daha ağır çekiyor tartıda. Sadece rejim yapıp hiç spor yapmasak emin olun tartıda büyük değişimler görürdük ama hem sarkardık hem de hiç sağlıklı olmazdı. Ben de tartıya bakınca motivasyonumu kaybetmemeye çalışıyorum.
bence de....canim da hic birsye yemek icmek bile istemiyor. su saate kadar bir fincan kahve ictim o kadar....
:1shok: niye yok acaba, ne istersen onu yemeyi düşünsen, diyet uzun sürünce hep aynı şeyleri yemekten sıkılıp iştahsızlaşıyor insan, ben de sabah sabah pizza yedim, sıkıldım ekmek peynir domatesden, inşallah rahatsızlanmam.
moralin falan mı bozuk, bahar depresyonu mu yoksa?
niye uykusuzsun canım
dersmi çalıştın gece boyu
ben yemeğe gidiyorum canlar
aç değilim ama canım yemek yemek istiyor
nasıl oluyor anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?