50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim problemim kayınvalidemden çok görümcemleydi, görümcem çok kıskanç kendisi de zaten ağzından kaçırdı, benim ona hep prenses gibi davranmamı istiyor ben de davranmayınca çok bozuluyor her neyse, bizim aramızda yaşanan gerginlikten sonra önce ağlayarak kayınvalidemi arayıp bana karşı kışkırtmış, kayınvalidem saf zaten kızına da aşırı bağlı haliyle o da bana cephe aldı, yetmemiş eşimi aramış ağlamış, sonra kayınvalidem eşimi arayıp şikayet etmiş falan.
ben tabi olaydan sonra ikisini de aramadım konuşmadım. eşimle konuştum, eşim yaşanan olayı bildiği için önce kardeşine sonra baya bir kızdı hatta ben sakinleştirdim.
hepimizi çok iyi tanıdığından yaşanan olayda kimin haklı olduğunu iyi anlıyor. eğer ben de bir hata yaptıysam, o hatayı yapma nedenimi hatayı da kabullenerek ayrıntılarıyla anlattığımda hatamı anlayışla karşılar zaten eşim.

ben kolay unutan bir tip değilim tabi, aradan zaman geçti, küslük falan yapmadım, hiç olmamış gibi davrandım onlar da öyle, şöyle bir politika izledim, atıyorum beni bir konuda eleştirirse öyle bir yerden karşılıyorum ki susup kalıyorlar, onların önem verdiği düşünceleri onlar önemsemiyormuş gibi yaparak yansıtmayla saldırıyorum, alışverişe mi gidelim dedi, eşime yemek yapmam lazım çok yoruluyor şunu istedi falan deyince kendi kozlarını ben kullandığımdan öyle apışıp kalıyorlar.

bir de delirdiğimde gerçekten çok sinirlendiğimde bunla gurur duymamakla birlikte zayıf yerden vururum, insanların eksikliklerini iyi gözlemlerim, benimle sürekli uğraşan biri varsa karşımda konuyu onun aleyhine iyi niyetli görünümle öyle bir çevirim ki, kendine üzülmeye başlar.
atıyorum yaşlı biri benim kilomlarımla uğraştı ise, konuyu kremlere ordan yaşlılık çizgilerine, ordan da iyi niyetli görünerek aaa bak bunları kullanırsan o çizgilere iyi gelir belki, o zaman güzel olursun bunlar seni şöyle gösteriyor vs derim.

bunlar uydurma örnekler tabi, ordan bakınca kötü biri gibi göründüm şimdi, canımı yakanın canımı yakarım özetle, kendimden verip hayatı kendine zindan edecek bir tip değilim, 3 senelik ciddi bir psikiyatrik tedavi sonunda hayatla başa çıkabilmek için böyle şeyler geliştirdim.

bir de gerçekten kırıldığında terslemek yerine ortamdan ayrılmak daha iyidir, ben hemen odama geçerim, karşımdaki anlar hatasını, hem iki tarafa da düşünme zamanı kazandırır.

canım 2 saati geçirmeden 1 ara öğün koy kendine ana öğünlerden sonra 1 elma, 2-3 badem ya da fındık, yoğurt, süt, kuru meyve gibi

birazdan koçumuız gelir bu haftanın koçu KAHVEKOKUSU canım o da sana ayrıntılı olarak yorum yapar tatlımm

yeşil çay öneririm sana siyah çay içmiyoruz biz yeşil çay kilo vermene yardımcıdır...

Süper açıklamışsın Lachesiscim ben yukarıda anlattığın gibi bir insandım hemen kendimi suçluyordum herşeyden kendimi değiştirmeye sevdirmeye çalışıyordum herkese karakterim güvenim arada kaynayıp gitmişti resmennnn hep bu bocalamalardan ....

Şimdi şimdi kendime geliyorum yapayalnızdım bu yolda ama doğru yolu buluyorum küllerimden doğuyorum hissediyorum

Söylediklerinde kendimi buldum ondan yazıyim dedim konuyu dağıtmıyim...

Canım daha önceden böyle bir durumla karşılaşmamandan olabilir yeni yeni savunmanı oluşturuyorsun normal elbet düzelicek değişmeyi istiyorsan yaparsın elbet

Ama en önemlisi olumsuz ve iğneleyici lafları duyma ... (ben böyle bir durumda kafamdan geçen olumsuzlukları durdurmak için İPTAL diyip kapatıyorum ve gözlerim kapalı gülümsüyorum deli diyeceksin ama ben böyle buldum yolunu işe yarıyo bende)

ancak o zaman insan hakim olabiliyor kendine ...

canim bizdede benzer seyler yasandi. bana kizip oglunu arayip agliyor ve duygu somurusu yapiyor.. ya benim annemin de kizdigi seyler olur ama asla huzurumuz bozulmasin diye ne ablami ne beni arayip aglar.... ne iyi kalpli bir annem varmis...

aynen bizde de öyle, ya eşin de annesini tanımıyor mu gelmesin duygu sömürülerine, ona da kızdım bak şimdi, sen neden eşine kendi hissettiklerini, üzüldüğünü ayrıntılı olarak anlatmıyorsun bu durumda seni haklı bulacaktır. anlattıysan ve anlamadıysa empati eksikliğini araştır, illa ağlayan mı haklı oluyor, yoksa annesine karşı bir koşulsuz bağlılık durumu mu var.

Anam forumun psikoloğu burdaymış yaaaa

Terapi seansında hissettim kendimi ciddiyim yaw aklinialirimsmile olumunekankayizsmile

benim yaşam felsefem insanın kendi ruhunu geliştirmesine yönelik olduğundan kendimi uyum sağlamaya değil sivrilerek yüceltmeye çalışırım varsın yalnız kalıyım, yalnızlığı severim. bir de narsistlik var ben de, kendime çok saygı duyduğumdan başkalarının beni yıpratmasına izin vermiyorum. kendimi değerlendirken başkalarının düşüncelerini değil kendi fikrimi kıstas alırım.
elbette bu bencillikle karıştırılmamalı, insanlar kendini gerçekltirdiklerinden hem kendilerini hem çevreyi olumlu etkilerler.
kendini hep uyum sağlamaya koşullarsan yıllar sonra kendine bakıp bir hiç görmeye başlarsın ve bu azapla ömrünü tamamlarsın. su gibi olursun uyum sağlamaya çalışırsan çünkü, içine girip şeklini alacak kap kalmayınca akıp azalır yok olursun. yalnız kalamazsın.

doğruyu bulmana çok sevimdim hayatım, inan daha da mutlu olacaksın Şeniz

ben de ezik işte napıyım acısı çok, ya da cahil ne yapsam anlamaz ki derim hep:)

canım yaa.
hani kendi adıma konuşuyorum. insan evlenince gerçekten başka bi dünyaya giriyor. kendi ailesinde görmediği şeyleri başkalrında görünce sinirleri bozuluyor.
benimde sinir olduğum tarafları çok olduğu için eşimin ailesine ki seninkiler o kadar değildr.ne bilim sanırım aslında herkesin heleki yeni evliysen yaşadığı şeyler

desteginiz icin cok sagolun kizlar. benim kayinvalidemi goren sen yanmissin diyo zaten..vakko disinda hic bir yerden elbise almaz ama simit alirken bile pazarlik yapar, ama altinda bmw var, evindeki catal kasiklar 40 senelik alimunyum catalllar, havlular mosmor. ben hala anlamaya calisiyorum.otomatik camasir makinesi yeni almis biliyor musunuz merdaneli kullaniyormus. hatunun isi gucu show, guc gosterisi ve politika...bir partinin kadin kollari baskani ve agzi inanilmaz laff yapiyor. ben sok oldum...ailemde hic gormedigim seylerle karsilastim cunku...

Son düzenleme:
Anam forumun psikoloğu burdaymış yaaaa

Terapi seansında hissettim kendimi ciddiyim yaw aklinialirimsmile olumunekankayizsmile

kendi üzerimde deneye yanıla öğrendim galiba bu işleri:) ama sınavım var çıkmam lazım istemeyerek

eşinin kızması klasik bunlar aileme yakışmıyor, kötü şeyler tepkisi. aslında doğru bir tepki ama ne yazık ki, herşey o kadar basit değil, o uzak kalmış mevzudan ondan çözememiş. sen o zaman şimdilik eşini pek arama konuşsanızda hiç konuyu açma bence, kayınvalideni de arama, ararsa pozitif bir biçimde evine falan davet edersin ama istemediğin durumlarda dediğim gibi bahaneler bul, senin kaynanın modeli belli, canım diyip can yakan kokoklardan, benzetmemi mazur görürsün umarım ama hiç sevmem öyle tipleri çok yapay olurlar. bu yaştan sonra da değişmez pek. dediğim taktikleri uygula, vakur olmak işe yarar bir de. ona biraz tepeden bakmak da:)

neyse canım çıkmam lazım sınavım var, akşam yine konuşuruz karşılaşırsak, kendini üzmeni gerektiren fazla bir şey yok, eşinin tepkisi makul gözüküyor olaydan uzak olduğundan dolayı, ama geldiğinde olayları anlamlandırmasına yardımcı olursun, o kadın içinde üzülmeye değmez, malum model belli.

Naçizane tavsiyelerim bunlar, ben de işe yaradı umarım sende de yarar. olumunekankayizsmile

Çok öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan

cok sagol canim... kolay gelsin/

:))) ya başta okurken yazını kadın vakkodan giyiniyormuş ne güzel dedim ama otomatik makinasını okuyunca şaka gibi walla.

ahh ahh işte sorun daburda ailende görmediğin şeyleri görünce tepen atıyor.
benim sorunum da öfke kontrolü falan değil ben saygıda güleryüzde hiç eksiklik yapmadım. benim sorunum zamanında cevap verememek. sonra hem kendimin hem kocamın beynini şişirmek .
eşimde diyor zamanın da söyleseydin. 1 yıl geçmiş sus artık diyor haklı olarak.
benim annemde gelin aldı bi benim aileme bakıyorum birde bunlara gücüme gidiyor.
eşim bitanedir ama ailesi düşüncesizlerin tekidir.walla bir şeyi çok iyi anladım ki evlilikde aile çok önemli .
ailede kalite olacak anchusacım walla sizinkiler benimkilerden çok çok iyidir.en azından görgüleri vardr

bunun cevabini ozelden verecegim canimcim

ayyyyyyyyyyyyy canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmmm hic kiyamam herkes nasil bi dertliymis ben de anlatayim diyecegim de bi derdim yok ki valla ariyorum tariyorum yok Allaha sukur de insallah da olmaz insallah sizinkiler de gecer biter sen ne biliyon da konusuyon demezseniz ben de diyecegim ki biraz rahat olmak lazim cok kafaya takmamak lazim he he deyip gecmek lazim hayirlisi operim al yanaklardan ama sizin degil kayinvalidelerinizin hehhehe:)) saka saka yaa tamam kizmayin :)

KAHVALTIM GELIYORRRRRRRR dayanamadim yazayim dedim:))

sabah
2 dilim ekmek az yag az bal minnacik da kasar
karanfilli tarcinli cay

simdi de yesil cay icmeye gidiyorum hadi sizlerde yesil cay yapin canlarimmmmmmm

senseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kiz o fotolar neeeeeeeeeee innecik olmussun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offf offf ben ic cekmekle gecirecegim gunlerimi sanirim hay msallah

nesmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee canim sen de mi koydun foto????

yesaaa napıyosun burdasın ama sesin soluğun çıkmıyor. yokmu senin müstakbel kayınvaliden. gerçi senin yabancı bi sevgilin vardı dimi???
kızlar ben hiç de yapmadğım bişey yaptım . yemeği az yedim ama üstüne şekersiz capuçino içtim. bikereden bişey olmaz dimii

hergünüm saati saatine aynı kızlar yaa.Allahtan iyiki siz varsınız .yoksa bunalıma girerdim herlade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…