En çok sevdiğim şeydi yemeği az yiyip üzerine kahve, kek bisküvi ve sigara
ne halden ne hale geldim kendim bile inanamıyorummmmmmmmmm sempatiksalakcinni
Ay evet yaaa bazen de kullanamıyorum diye dövünüyoruz benim dövünmem biraz kısa sürdü gerçi 2 yıl kadar kaydirigubbakcemile3
illa beni sevsinler diye yırtardım kendimi yeni yeni kendime geliyorum ne salakmışım herkesi kendim gibi sevgi dolu sanıyomuşum aklinialirimsmile
Haklısınız kızlar en başta ses çıkarmim,efendi durayım diyordum ama sanırım ben susunca daha çok üstüme gelecek.Kibar bi şekilde cevap vermem şart artık.Annem babam nasıl üzüldüler bilseniz
Bi de yeşil çay yerine böğürtlen çayı içsem olmaz mıı ben onu seviyorum da:1rolleyes:
Yeşil fasulye yicektim öğlen yemeği olarak ısıtıyordum foruma bakarken yaktım hehehe:dance: Salata yapıp yiyeyim bari :teytey:
canım başlarda bende sevmezdim yeşil çayı hatta tam bir siyah çay tiryakisiyimdir ben.ama şimdi çok severek keyifle içiyorum
Haklısınız kızlar en başta ses çıkarmim,efendi durayım diyordum ama sanırım ben susunca daha çok üstüme gelecek.Kibar bi şekilde cevap vermem şart artık.Annem babam nasıl üzüldüler bilseniz
Bi de yeşil çay yerine böğürtlen çayı içsem olmaz mıı ben onu seviyorum da:1rolleyes:
Yeşil fasulye yicektim öğlen yemeği olarak ısıtıyordum foruma bakarken yaktım hehehe:dance: Salata yapıp yiyeyim bari :teytey:
senseee sigarayı bıraktınmı???
evet ya eskiden öyleydi.illa arkadaşımız olsun diye uğraşırdık.bıraksan aslın da millet senle arkadaş olmak için uğraşır
insan aıllanıyor işte degeç oluyor.
ama daha çocukken bile kendinden çok emin insanlar gördüm ben.
he yaa siyah çayın yerini ne tutar mis gibi kokusu var bi kereopuyorumnanaktan inşallah ben de alışırım yeşil çaya :sinifsinif:
amaninnnnnnnnnnnnnn inanmiyorum yahuuuuuuuuuuuuu tebrikler canim benim her ikisi de sahane valla ayy cok sevindim yaaaaaaaa
o zaman hemen liste geliyorrrrrrrrrr hehe
50-59 topigine gelip hamile kalanlar (ne bereketli topik yahuu heh:))
1-bozo
2-gribin
3-klik
klikcim Allah sağlıkla çocuğunu kucağına almak nasip etsin...ilk çocukmu şekerim
ha bu arada gebe kalanlar : hamile kalmadan en az 3 ay önce folicplus ya da folbiol başlayın kesinlikle
klikciğime de dicektim de sabah yoğundum
6. haftada kalp atışları yeni duyulmaya başladığı için 1-2 hafta beklesin öyle gitsin dicektim
tabi şimdi gideyim 2 hafta sonra yine giderim derse gitsin canım
çalıştığım ve işim izin verdiği sürece sizlerle olacağımm Şeniz@KLIK canim yaaaaaaaaaa sen de birakma bizi
canım iç yeşil çay alışınca sadece onu içmek istiyceksin emin ol böğürtlen aynı etkiyi göstermez bi de alabiliyorsan aktardan yaprak şeklinde alıp demle ben salla çaya güvenmiyorum açıkçası
evet işte ben de gördüm yetiştirmeden kaynaklı bunlar onların anneleri cazgırdı savunuyordu çocuklarını her şekilde ... kavga eden anneler vardı çocuğumu incittin diye benim annem öğretmen o yüzden başta benim kulağımı çekerdi sen ne yaptık ki onlar sana bunu yaptı diye ben de artık öyle düşünmeye başladım ben ne yaptık ki böyle oldu diye babam da farklı değildir kardeşim yok kuzenlerimle görüşmüyoruz hal böyle olunca doğruyu bulman zaman alıyor doğruyu demiyim de geçerli olanı bulman...
bi kere hiç unutmuyorum yazlıkta herkes bana küsmüştü 1 allahın kulu kalmadı konuşacak herkes birbirinin arkasından konuştu ihale bana kaldı bana bi şekilde gıcık olanlar (eski burjuva hatunlar markalı giyinen falan) benimle konuşan 3-5 kişiyi de onla konuşursan bizle konuşamazsın diye yanlarına çekmişlerdi ben öyle kalakalmıştım orta 1 ya da 2 deydim sanırım
ne olmuştu hala anlayamadım ama onlara nefretim hala geçmedi malesef ...
Elimde değil mutlu olmalarını istemiyorum...
her durumda kendimi suçlamayı başarabilirim senelerce ses çıkarmadan durabilirm ama artık durabilsem de durmıycan ... kabullenince rahatsız olmuyo gibi görüyor insanlar...
tutar tutar canımmm özellikle sağlık olarak tutar da geçer de sempatiksalakcinni
walla biz senle çok benziyoruz.hatta geçen faceden laf açmıştım ben . sende benimle aynı duyguları paylaşmışsın.
ailelerden canım kesinlikle. benim babamda öğretmendir.hep çevreyi düşünür. biz ezileleim ama çevreye karşı hep terbiyeli olalım.
bak bende sana bi örnek vereyim. oturduğumuz apartmanda ben o zaman lar 15-17 yaşlarındayım. apartmanda 2 kızı olan bi aile var bu kızlar apartamandan inerken çıkarken pata küte ses çıkartarak inip çıkıyorlar babamda herseferinde söyleniyor. ne biçim aile bunlar çocuklarının bi kulağını çekmezmi saygıyı öğretmezmi? birgün ben camdan aşşağıda bi arkadaşımla konuşuyorum akşam babam bana kızdı gir ne camdan konuşuyorsun herkesi rahatsız ediyorsun diye.walla o pata küte ses çıkararak inen çıkan kızlardan biri .... holdingde çalışıyor. gayette kariyerli bilmem ne.
tabikide aile çocuğuna terbiye verecekde ama çevreye endeksli yaşatmayacak çocuğunu. aman sessiz ol aman mütevazi ol aman çevrendekini rahatsız etme. hep böle yetiştirldik.
insanın çocukluğunda yaşadıkalrı hi unutulmuyor.geçmeyen yara olarak kalıyor.
benimde hiç mutlu olmasını istemediklerim var malesef . bi kaç tane
mrbb kızlar,,,
ayy sinirlerimm çok bozuuk,kimseye konuşammaıdmmm kendimii burayaa attıım,ya bugün müfettişler geldii,herşeyimii didik inceledii,bi eksik bulamamdı,çocuklarar sorular sorduu,güzel cevaplarr verdiler,çalışma kitapalrını istedii ebnimde sınıftai en kazmalarr uzattıı kitaplarını,,tabii yarımm yamalakk....ayyy çocuklarar sinir oldummm yaa,o kadar emekk veriyosunn ve 1 dersteee senii değerlendiriyolarr,,müfettişş bayannaa daha da gıcık oldumm herr şeyiimi ayrıntılarla inceledii,benden sonra başka birinin dersine girmişş,,o hocanın hiçbişeyine bakmmaışş+süperisnizzz teeşkürler demişşşş,,kiii o hocaa notları bile zor girennn deflarca müdürdenn laf işitenn bir adam......çifte standarta bak yaa,,kaıdnn tipe bakıpp değerlendiriyoo resmenn,,dümbelekk kafalılarri,bizle egolarını tatmin ediyolarr.....ayyyyy,umarımm aranızda müfettişş falann yokturrrrr..varsa daaa napimmm duygu ve düşünceelrimmmm..................+aslındaa her gün bu saattte spor yapardımm,,inannınnn hiiiççç halimm yokkk
senseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kiz o fotolar neeeeeeeeeee innecik olmussun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offf offf ben ic cekmekle gecirecegim gunlerimi sanirim hay msallah
nesmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee canim sen de mi koydun foto????
klikcim doktorun uygun gorene kadar sporu birak
ilk aylarda dusuk riski olabiliyor...
cay olarak da rezene melisa ic...
biberiye falan direk zehirliyormus bebegi
form cayinin iicnde ne var bilmiyoruz
klikcim meraba canım.bence bitki çayı form çayı hele kesinlikle içme .
hatta benim bi arkadaşım hamile dr çok açık çaydan başka bişey içme demiş.
ama papatyanın bi zararı yok sakinleştirir.
muhtemelen dr un hiç içme diyecek
bugun kendine izin ver canim. istemiyorsan yapma spor....zorla yapinca zevk de almiyorsun faydasini da gormuyorsun
Ayy kızlaarrr
iyiki sormuşum yaa
yoksa ben bişey olmaz düşüncesiyle içecektim vallaaa
ya dün tartıldımm
tartıda 2 kilo fazla çıkıyorumm
regl olmadığımdanmı acaba yaaa
moralim fena bozuluyorrr
tamam şu aralar saldım amaa
sadece sporu bıraktımm
yoksa yememe dikkat ediyorumm
menümü de yazayım:sabah: tibett13lü +1 yeşil çay+2 kayısı
yarım saat sonra kahvaltıı:1 yumurta+seytin+peynir+maydonoz
ara:1 elmaa
öğle:1 kase mercimek çorbası+salata
ara:5 çilek
ara:şimdi de 1 türk kahvesii içiyorumm,yanındaa 1parçaa bitterr
akşam:zeyinyağlı fasulye yanında yoğurt yiyceemmm
mrbb kızlar,,,
ayy sinirlerimm çok bozuuk,kimseye konuşammaıdmmm kendimii burayaa attıım,ya bugün müfettişler geldii,herşeyimii didik inceledii,bi eksik bulamamdı,çocuklarar sorular sorduu,güzel cevaplarr verdiler,çalışma kitapalrını istedii ebnimde sınıftai en kazmalarr uzattıı kitaplarını,,tabii yarımm yamalakk....ayyy çocuklarar sinir oldummm yaa,o kadar emekk veriyosunn ve 1 dersteee senii değerlendiriyolarr,,müfettişş bayannaa daha da gıcık oldumm herr şeyiimi ayrıntılarla inceledii,benden sonra başka birinin dersine girmişş,,o hocanın hiçbişeyine bakmmaışş+süperisnizzz teeşkürler demişşşş,,kiii o hocaa notları bile zor girennn deflarca müdürdenn laf işitenn bir adam......çifte standarta bak yaa,,kaıdnn tipe bakıpp değerlendiriyoo resmenn,,dümbelekk kafalılarri,bizle egolarını tatmin ediyolarr.....ayyyyy,umarımm aranızda müfettişş falann yokturrrrr..varsa daaa napimmm duygu ve düşünceelrimmmm..................+aslındaa her gün bu saattte spor yapardımm,,inannınnn hiiiççç halimm yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?