ne kadaaaann mikemmel anlatmışsın her yeni kriz hayatta unutmamız gereken derslere yenisini ekliyo dahada kendimize geliyoruzay canlarım benim yaaa...
hepimiz güçlüyüz, ama gücümüzü doğru kullanmayı öğreniyoruz her bir yeni krizle birlikte.
ah canım ben yeni yeni attım üzerimden onuzemuszemusnedir bu eziklik yaa. bend e çok vardır.
mesela yeni bir ortama girince falan önce bi ezilirim başlarda .sonra sonra kendime gelirim.
herkesin bir derdi varmis........sagolun kizlar...herkeze merhabaakaydirigubbakcemile5
ancusa geçende sana demiştim ya politik ol deyip demediğimi hatırlamıyorum lache çok güzel yorumlamış olayı
bende kendimde aradım hatayı ve bu aileye yakışamadığımı düşünmeye başlamıştım sonum 1 sene anti depresan kullanmak tabii kafamçokkarıştı
benimkide aynı her yerde benim yanımda canım cicim ve oğullarını ve kızını yere göğe sığdıramazlarlaelaelaelaelae
aile terbiyesinide bir kenara attım tabii sonraları zaten o terbiye yüzünden yaşamadığım sıkıntı kalmadı
biz kayınvalidemle yakın otururuz ama ben ayda bir giderim çünkü haketti:bbo:
hemde bayaaaaaaa:sinifsinif:
herkesin bir derdi varmis........sagolun kizlar...
melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben 1 saat 45dk yurudum de geldimmmmmmmm :)
yasemncigim sen ne yaptin bugun anlat yapalim spor adina heheh buzdolabi kapani acip kapatmak sayilmiyor ama hehe:))
melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben 1 saat 45dk yurudum de geldimmmmmmmm :)
yasemncigim sen ne yaptin bugun anlat yapalim spor adina heheh buzdolabi kapani acip kapatmak sayilmiyor ama hehe:))
nerde yürüdün Şeniz koşu bandında filan mı yoksa sokaklarda hunharcasına mı onu soruyorum yani Şeniz
katzi sen eskisehirli misin??
nerde yürüdün Şeniz koşu bandında filan mı yoksa sokaklarda hunharcasına mı onu soruyorum yani Şeniz
kız sen varyaaaa........... şimdi yeşil çay demledim kendime üşenmezsem pump ıt up yaparım ama hava kasvetli sıkıyor çayımı bi içeyimde bakarım bi:1closedeyes:
bide buzdolabını nasıl açıp kapıyorum yakında görürsün fotolardannnlülülülülülü he hehhh:))
dag tepe toprak bayir cimen yurudum canim benim :teytey:
[/B]
kız sen varyaaaa........... şimdi yeşil çay demledim kendime üşenmezsem pump ıt up yaparım ama hava kasvetli sıkıyor çayımı bi içeyimde bakarım bi:1closedeyes:
bide buzdolabını nasıl açıp kapıyorum yakında görürsün fotolardannnlülülülülülü he hehhh:))
dag tepe toprak bayir cimen yurudum canim benim :teytey:
vayyyyyyyyyy foto koyacaksin haaaaa bekleriz canim da normalde bu kilolu halim bu zayif halim diye koyarlar ya sende tam tersi olacak sanirim hehhe kaydirigubbakcemile3
aman usenirsin sen kesin heheheh sırnaşık şey
kalk kalk yap çabuk
amanın ben dün ilk defa yaptım. eller kollar birbirine karıştı. bir daha ki yapışıma önce ağır çekim hareketleri nasıl yapıyorlar onu bi çözcem ondan sonra yapıcam:))))
bir de ben yasemn cim hepsini bitiremedim atlaya atlaya yaptım. gerçi hepsini yapsam çok ağır olacaktı
bugün yapmıcam akşama misafir gelicek canımda istiyor aslında ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?