Yok canım öyle kötü bişi yok bana söylediği kadarıyla...
Çok değişik bi iş görüşmesi sürecine girdim kuzucum, çok hızlı işliyo, ve bugün görüşme sonucu olumlu şeyler işittim, çok ama çok istiyorum olmasını, bakalım....
Başlarsam sana haber etcem canım... Hee ben de bi kaç saat önce duydum :)))) Aynı düşüncedeyiz kuzucum, hatta bu konuda benim kararım net: max 3 ay önce yaparız nişanı dedim :)))
Bu arada beni arkadaş olarak ekleyenlere çok teşekkürler a.s..
cicegimmmm
ben ezelden beri yag konusunda dikkat ederimmm ama antidepresanda yukseltebilir dediler bilmiorum ne kadar dogru stres bile artirirmis bilmiomm ama umarim siniri gecmez dikkat ediorum cunkuu bebegimmm valla kotumser deilimdir ben cekmiorumdur ama evdeki hicbiseyden mutlu olmaz herzaman kotu konusur sanirim o cekioo kotu olaylari zaten cikaranda kaynakta o maleseff dedidgin gibi tatil deil stres yuvasi bi yandanda cok yoruluorum annannem ust katta kaliio az inio genelde ben inip cikiom yemegidi cayiyidi ilaciydi merhem surulmesiydi falan gerci hareket iyi oluoo ama pilimde bitioo belki moral bozukluguda streste pilimi yiyebilir sizlerede bunlari anlatipp moralinizi bozmak istemiorum aslindan biliorum insan etkisinde kalio enerjisi dusebilioo dinlese bile kiyamiom valla
oy agustosa kadar boyle demek allah yardimcinn olsun hayatimmmmm dualarim senle olcakk daima cicegimm
a.s.
3 yıl tedavi falan yazmışsın üzüldüm ona. Ama şimdi mutluysan huzurluysan sorun yoktur di mizemuszemus.
Ben de unutkanım sorun değilcanim benimmm unutkanlik hatsafhada bende yanlissam ozur dilerimm foruma yeni katildin dimi?hosgeldinnn canim
Çok doğru diyon canım... Bende de öyle çarğıntı falan olur öyle durumlarda ama kol uyuşması hiç olmadı, niye öyle oldu ki sende bilmiyorumkismile Doktora danıştın mı canım???????canim benim sendede bas mide hassas bendede vallla bu konuda bende uyuz oluom kendime ama bunada sukur diommmm allah dahada beterinden saklasin diorummm
bide kendime bu kadar hassass oldugum icin kiziorum bazi insanlar evde bagiran gozu done done bagiran cagiran herseyden sikayet eden insan olsa bile gozardi edebilio ben edemiom elim ayagim titrio buz oluyomm kalnim pir pir atiooo heyecanlanioomm gecen gun bagirdiginda sag kolum uyustuu
ay kuzum baş ağrısı çok kötü ya çekmeyelim hiçbirimiz, benim de sabahlarım ağrıyor, her zaman değil ama ağrıdığında sabah kafamın üstünde bir betonla uyanıyorum, neyse can sıkıcı konu hemen kapatıyım.
inşallah tam istediğin gibi bir iş bulabilirsin canım, geç olsun sağlam olsun değil mi, ben çok iyi bir yerde başlayacağına inanıyorum. nişan da olcak he ay ne güzel, benim nişanım olmadı, nişan olcakken düğün olmuştu birdenbire kaydirigubbakcemile3 sözle yetindik, heyecanı çok güzel oluyor böyle günlerin:)
çalışıp duruyorum işte kuzum napıyım birazdan yine gidicem çalışmaya geç başladığımdan yetişremiyorum kpss konularını
kaydirigubbakcemile2çok mutlu ve huzurluyum şükürler olsun, sağol hayatım olumunekankayizsmile
evet ilacın etkisi olabilir, ben antidepresan, antipsikotik, antikonvülsan bunların her çeşidini kullandım, vücudum çok fena halde çıkar herhalde tahlil falan yaptırsam benim de dikkat etmem lazım aslında.
canım çok daralırsan hiç çekme bas gel istanbula, annen ilgilenir anneannenle, o şahsı da yok say duyma, görme tanıma
anlat hayatım içine atma sakın :1hug:
aman canim sizler iyi olun bende bunlarla teselli olayimm valla sizlerinde iyi oldugunu duymak iyi gelioo bana tatlim benimm
offf kiyamam lokumuma ben sicak baydi yavrumu tabiiii
aa demek dus keyfi istioo heralde legendeki su kesmioo yamyamimi:)))napiosunuz su acip giriomu altini bebegim?
kendinizie iii bakın,önce kendinizii sevinnnn,,güzell güzell uyuyubnn,,benimm ee saatiimm geldii..öpüyomm herekkseiiiiii byeee
Başlarsam sana haber etcem canım... Hee ben de bi kaç saat önce duydum :)))) Aynı düşüncedeyiz kuzucum, hatta bu konuda benim kararım net: max 3 ay önce yaparız nişanı dedim :)))
:roflol:Ne bileyim ya, böyle etrafımdaki tartışmalardan kendi kendime düşünüp bi şiler çıkarıyorum. Ama son zamanlarda bende de bir öfke kontrolü sorunu var. Ben aslında kendimi hep sakin bilirdim. Sakin olmadığım bir şeye sinirlendiğim zaman bile etrafa belli etmezdim tutardım kendimi, hep karşı tarafdan da düşünmeye çalışırdım. Son zamanlarda aniden patlayabiliyorum. Ha, böyle yazınca sanmayın ki ortada önemli bir tartışma falan var. Yooook, hiç önemli bi şi yok. Herhalde sıkıntımdan dolayı pek gelemiyorum böyle şeylere o yüzdendir diye düşünüyorum, yani ortada hiç bir şey olmasa bile canım sıkkın olabiliyor bazen, eh o ufak tefek tartışmada o ana denk gelince hır hır hav hav oluyorum bende. Neyse, birkaç ay öncesi kadar sıkıntılı değilim :) . Yavaş yavaş düzelirim ve eski havama dönerim herhalde.
:içelim: valla çok sevindim.. ama bi fotonuzu koymadın hala yaa:sm_confused:
Çok doğru diyon canım... Bende de öyle çarğıntı falan olur öyle durumlarda ama kol uyuşması hiç olmadı, niye öyle oldu ki sende bilmiyorumkismile Doktora danıştın mı canım???????
Aynen canım, kimsenin başı ağrımasın, çok güzel üslupla yazmışsın Şeniz kaydirigubbakcemile3
Amin lachesiscim, çok doğru diyon :lepi: O kadar iş aradım ama çizgimden hiç şaşmadım çok şükür sempatiksalakcinni En azından bu konuda içim rahat. Zaten bu piyasada belli bi duruşum olmasaydı çoktan sömürülmeye başlanmıştım... Öyle teklifler geldi ki, şimdi düşününce görüşme sırasında nasıl sakinliğimi koruyabilmişim diye şaşıyom.
Yok kız, nişan yapmam, biz söz falan da yapmayız, direkt yüzüğü takarız diye plan yaptık yerimseniben Benim bünye kaldırmaz öyle şeyleri -tatlicadiarzu- Ben tırsıyom canım ne yalan söyleyem, ailelerin uyumundan falan...
Bol bol teste vakit ayır canım, eğer bi konuda iyiysem o da bu testli sınavlardır... Konudan çok teste öncelik tanı, ve çıkmış soruları iyi analiz et. Bu yıl çok kişi alacaklarmış, inşallah sana yarar bu olay opuyorumnanaktan Kolay gelsin, iyi çalışmalar kaydirigubbakcemile5
ah benim meleğim hiç kıyamıyorum ama sana seninde huyun incesin kimseyi kırmamaya çalıştıkça kendini kırıyorsun pek açmadık daha canım havalar müsayit olmayınca sıcaklardada ben müsayit olamadımbilmiyorumkismile
iyi geceleerrr
opuyorumnanaktan
pardoooonn kim nişanlandııı:uhm:
geçen bende bayaa hııırrrrrr havladımmmm-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
hastahanede sıra bekliyoruz sonuçlar için dr anneme ameliyat günü vercek hem
dr bi ara dışarı çıktı olabirr
baktım bi hemşiremi yazmanmı bilemiyorum arkasında godzilla gibi bir kadın içeri girdi aaaa hemşire çıktı godzilla içerde kaldı
anam dedim tutmayın beniiiaklinialirimsmile tabii o ara annem tutuyoooookaydirigubbakcemile
girdim odayaa bu bayan burda ne arıyo her hemşire ile gelen içeridemi kalıyor dedim neymiş onkolojiden geliyormuş gün alıcakmış bizde dedimm:mymeka:
ondan sonra bena dediği şey sizin sonuçlar çıkmadı -tatlicadiarzu- 1bunu söyledikten 1 dk sonra bizi çağırdı tabii biz içeri girmedik sıramızı bekledkkşakkıdı
ne çok anlattım dimiiii:1ninca:
sonra vıdıvıdı vıdı konuşuyo dr un hemşiresii
canimin ici bugun doktora dedimm sinirseldir buyuk olasilikla dedi normalde olmuoo korktugumda heyecanlandigimda uzuldugumde oluoo oda yeni oldu gecen gun avazi ciktigi kadar bagiriodu anneme soyleniodu agzindan en son soylenmeyecek sozler cikio bende uyusma kalp carpintisi basladi kuzumm seninde kalbin pirpirlanioo demekkk kuzum benimmm
O kadar olur, dışarıda böyle işler olunca benim annem de işin doğrusunu yanlışını elaleme öğretirkaydirigubbakcemile3. Annen ne ameliyatı olacak bu arada?geçen bende bayaa hııırrrrrr havladımmmm
kaydirigubbakcemile2
Bu arada farkettim de hepiniz benden büyüksünüz yahu. Abla mı demem gerekiyor size acababilmiyorumkismile.
canimmm benimm beni sevdikce ilgilendikce benimde yaralarim iyilesioo merhem gibi gelioo valla tatlimm
umarim musait oldugun zaman acarsinda doya doya oynar serinler lokumum benim icin cok opp annesi lokumu
Kuzucum foto makinesini getirmesini ben söylemekten vazgeçtim o unutmaktan vazgeçmedi valla :sm_confused: Havaalanına gittiğimden yanıma almıştım, orda çekindik ama çok kötü çekmişiz heyecanlar, bi de kendi kendimizi çekiyoz ya... Sonrasında foto makinesi de fotolar da onda kaldı.
herkes heyecanlı olduğundan pek sorun olmuyor merak etme, inşallah kusursuz olur herşey. kaç kere yaşayacağın bir daha ihmal etmeAynen canım, kimsenin başı ağrımasın, çok güzel üslupla yazmışsın Şeniz kaydirigubbakcemile3
Amin lachesiscim, çok doğru diyon :lepi: O kadar iş aradım ama çizgimden hiç şaşmadım çok şükür sempatiksalakcinni En azından bu konuda içim rahat. Zaten bu piyasada belli bi duruşum olmasaydı çoktan sömürülmeye başlanmıştım... Öyle teklifler geldi ki, şimdi düşününce görüşme sırasında nasıl sakinliğimi koruyabilmişim diye şaşıyom.
Yok kız, nişan yapmam, biz söz falan da yapmayız, direkt yüzüğü takarız diye plan yaptık yerimseniben Benim bünye kaldırmaz öyle şeyleri -tatlicadiarzu- Ben tırsıyom canım ne yalan söyleyem, ailelerin uyumundan falan...
Bol bol teste vakit ayır canım, eğer bi konuda iyiysem o da bu testli sınavlardır... Konudan çok teste öncelik tanı, ve çıkmış soruları iyi analiz et. Bu yıl çok kişi alacaklarmış, inşallah sana yarar bu olay opuyorumnanaktan Kolay gelsin, iyi çalışmalar kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile2
Bu arada farkettim de hepiniz benden büyüksünüz yahu. Abla mı demem gerekiyor size acababilmiyorumkismile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?