Kızlaaaar detoksu yaptım 1 kilo gitmiş :sm_cool: , ben zor kilo veriyorum, 2 gün önce 52,5 dim şimdi 51,5 im hedefe çok az kaldı :hooray: , kesinlikle tavsiye ederim kızlar detoksu, 2. güncük dişinizi sıkın, zaten diyet yapıyorsunuz :dance:
CAnım ben bankacıyım, bir dakika durduğumuz yok, ayrıca kimseye çaktırmamak lazım :jeyyar: , müdür bey senin ne kilon var ki diyordu, herkes diyet yapmamam için elinden geleni yapıyordu, yerde pek müsait değil, çay ocağında kaçamak kaçamak yedim, azmin elinden hiçbişey kurtulmaz kötükedihüso . Çorbayı yaptım yanımda getirdim, bir kase, bir de kaşık, işte bu kadar zemuszemus.cnm tebrik ederim, diş sıkma meselesi değil aslında da çalışırken o sebze sularını öğünleri atlamadan hazırlayıp tüketmek imkansız... Ne zaman var ne imkan ne de mekan :)
Ama cidden süpermiş benim bir haftada verdiğim 1 kiloyu sen 2 günde verdin..
CAnım ben bankacıyım, bir dakika durduğumuz yok, ayrıca kimseye çaktırmamak lazım :jeyyar: , müdür bey senin ne kilon var ki diyordu, herkes diyet yapmamam için elinden geleni yapıyordu, yerde pek müsait değil, çay ocağında kaçamak kaçamak yedim, azmin elinden hiçbişey kurtulmaz kötükedihüso . Çorbayı yaptım yanımda getirdim, bir kase, bir de kaşık, işte bu kadar zemuszemus.
walla boyumu tam bende bilmiyorum, bazen 1,58 çıkıyor, bazen 1,60 cm. Ölçen kişiye göre değişiyor sırnaşık şey . İlk yazmaya başladığımda 54 -55 kiloydum.hadi ya CADIARZU
tarifini versene cicim sen bunun ya :)
benim nette baktığım detoks diyetleri pek teferruatlı, seninki daha basit bişi mi acaba...?
bu arada cidden 51 kilosun nerene kilo verceksin :) boyun kaçtı senin cnm?
walla boyumu tam bende bilmiyorum, bazen 1,58 çıkıyor, bazen 1,60 cm. Ölçen kişiye göre değişiyor sırnaşık şey . İlk yazmaya başladığımda 54 -55 kiloydum.
Canım sana link veriyim , bir incele istersen, normalde 2 kilo verdiriyor ama ben 1kiloya şükrettim, yavaş kilo veriyorum çünkü
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
Ben hayatta zeytin yemem canım, birebir yaptım opuyorumnanaktanbunu bende yapıcam 2 kilo gitse çok süper olucak
ama ondan sonra korumak lazım çünkü bi anda 2 kilo vericez
çok dikkat etmek lazım
peki sabah burda yazanların aynısını mı yedin zeytin felan yedin mi
Ben hayatta zeytin yemem canım, birebir yaptım opuyorumnanaktan
ben zeytini çok seviyorum ama olsun 2 gün dişimizi sıkıcaz artık bende ptesi başlıycam yarın yemekli düğün var e hafta sonuda geldi kesin kaçamak olur
ben kendimi garantiye alıyım pazartesi başlıycam
Soğuk da içiliyor, ılık da.bende yarın başlıcam... zor bi diyet eğil bence, hatta kahvaltısı süper...
yalnız yağsız tuzsuz ayranı nerden bulucam??
birde bu çorba soğuk içiliyor dimi cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?