50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet o çalıştırcak da, sabırsız ya sinirleniyor ben bilemeyince, çok da iyi değil öğretme konusunda bakalım nasıl olcak

canım benim senden haber alamazsam aklım kalır asıl, öyle düşünme. olumunekankayizsmile
çok sağol kuzum öpmem mi, çok öperim:)

ay ben de yatıyım saat 5 olmuş nerdeyse, neyse baya çalıştım en azından kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin..herkese günaydın
bir iki gündür şiş uyanıyorum..bu sabah tartılayım dedim 60 çıktım bu ne ya ufffffffffffff veremiyorum kilolarrı:çok üzgünüm:

aynı durumdayız canım 40ım cıktıgından beri bi 5 kg veremedim nasıl işse bu

bu arada gurubun en çok kilolu olanı benim sanırım:sinifsinif:

yok bende varım aynı kilodayız

babymom canim sen de gelmistin bi ara topigimize hatta ben de bilgilerin duruyor kaydirigubbakcemile3 ama sonra gittin bi daha da gelmedin bu sefer boyle olmasin haaaaaa :1ninca:[/B]

canım cok haklısın ben bakude yasıorum o sıra tr ye gittim orda verdigim tum kiloları aldım gelirkende gorumcem geldi oda kaldı evde misafir varkende istedigin gibi diyet yapılmıo ama 1 ay spora gittim sıkılastım simdi eve devam ediorum suan yine basladım anlıyacagın burdayım artık

dunku menum

uyanır uyanmaz 1 bardak ceviz suyu

sabah: 1 domates 1 salatalık biraz peynir 1 dilim kepekli etimek 1 bardak form cayı
ara: 1 elma
oglen: 1 kase kabak corbası salata
ara 3-5 badem
kusluk : dolma yaptıgım biberlerin kapak kısımlarını dogradım yogurtlayıp yedim:)
aksam: 1 kase corba 2 biber dolması
1 ufak porsiyon puding

kahvaltımı yaptım az önce. yazayım hemen.

-3zeytin
-2ince dilim ekmek ve bi parca peynirle yapılmıs yagsız tost
-1salatalık
-1parca ceviz
-1 fincan şekersiz elma çayı

ayrıca sabah tartıldım. kilo 56.4 çıktı.. reglden sonra sanırım daha az cıkar.. beklemedeyim karnımda sızılarla agrılarla

günaydınlar herkese...... koçum gelmeden hemen dünkü menümü yazayım

sabah kaşarlı bir tost (kaşarı biraz fazla olmuş sanırım) domates salatalık biber bol yeşillik ve yeşil çay

ev temizliği yaptım 1 saat ve okula yürüyerek gittim 30 dk

ara bir elma,1 adet eti yulaflı bisküvi

ara bir avuç leblebi

öğle
yoğrut karpuz ve dünkü kabak yemeği

öğleden sonra misafirim geldi...... 2 börek bir küçük tabak salata 2 ev baklavası

misafir gittikten sonra 1 saat daha evi temizledim...

ara bir elma bir avuç badem yedim kalan 4-5 karpuz....
eşimde misafirden kalanları yediği için akşam yemeği yemedik....

1 saat tempolu yürüyüş.....eve gelincede kalan 1 adet börek ve 3-4 kaşık salata yedim......

1 bardak yeşil çay+melisa ve ananas yedim....birde yarın için yemek yaptım 2 tane...o yüzden başka spor yapamadım......

evet gün içinde tüm yediklerim bunlar..........

ayrıca sabah tartıldım. kilo 56.4 çıktı.. reglden sonra sanırım daha az cıkar.. beklemedeyim karnımda sızılarla agrılarla

çok iyi çıkmışın katzi.......mutlaka daha az çıkarsın şimdi onunda şişliği vardır.....

çok iyi çıkmışın katzi.......mutlaka daha az çıkarsın şimdi onunda şişliği vardır.....

umarım öyle olur canım opuyorumnanaktan

derdim büyük valla kızlar.. ev arkadası arıyorum. suan ki ev arkadasımla seneye devam etmeme kararı aldık.. öyle ha deyince de bulunmuyo ev arkadası.. napıcam bilmiyorum. nası bulunur ki?

günaydın tatlı kuşlaaaaaaaar

evimdeyim mutluyum rahatım diyorum oh beee
koçum bana bi ceza verse daha iyi olucam
ev acaip dağılmış ve pislenmiş ev temizlemem lazım bugün

Kızancıklar günaydınnnn be yaaawww sempatiksalakcinni

evet canım hemen meyve yemek lazım başı dönüyo insanın çünkü...

kızlar slim in 6 yı indirdim, o ne öle ya güya kaç gündür egzersiz yapıorum yordu beni start it up.umaraım alışırım,şu altı haftalık programa başladım,hadi hayırlısı

Hala canım çıkıyo kaslarım ağrıyo yahuuu her yapışımda bu nedir anlamadım 25 dk da kıvırıyo katlıyo paketliyo beni -tatlicadiarzu-

ooff offf.. şu saatte ev arkadasım manti yaptı. sarımsaklı yogurt filan.. ne biçim kokuyo lanet olsun yaaa

yemeeeeeeeeeeeeeee sırnaşık şey
ah canım.. o aslında cok kilolu.. ama o kadar memnun ki bu halinden.. ben şişman olmadıgım halde yaptıgım sporlarla ve diyetlerle dalga geciyor=)

Bu ülkenin genel sorunu bu bana bişiy olmaz diye düşünüyo herkes ama yazık o vücuda çektirilen ızdıraba...

hayatında hiç spor yapmamış insan var yaaa şaka gibi lmaz:

Hobaaa süper anlatmışsın ulkercim tam de dediğin gibi oluyor bence de kaydirigubbakcemile5
en yakın annemde görüyorum inanılmaz bi savunma mekanizması ben halimden memnunum nedennn kilolu değilim ki ben diyo
kendiliğinden kilo verince seviniyo ama çakaaaalllll sempatiksalakcinni
ben yemedim ki yaa.ısırgan otu cayı içti sadece :'(

Aferin katzi yaaaa kızım olucak bu iş olucak vericen çatır çatır kiloları gör bak...:lepi:
ben 5 mil leslie yaptım 50 mekık cektım callan yapıcaktım ama hala bacaklarım agrıo yarın ınsaallah

üfff benim de yaaaa ohaoldumsmile

Koçummmmm ben yedikleirmi içtiklerimi yaptıklarımı yazıyim sanaaaa zemuszemus

Cardio Callan ı deniycem bugün kızlar yapmak isteyen varsa beraber yapalım 1 saat 15 dk galiba yormuyo hiç sadece kardiyo leslie den az yorar diye düşünüyorum ...
06:30
1 ceviz
1 kuru kayısı

06:45 – 07:25
Koştum J

08:30
2 bardak yeşil çay
Çeyrek simit
3 kalın dilim tulum peynir
2 ç. Kaşığı Bal

10:30
4 Fındık
2 Badem
5 leblebi

12:00
1 kepçe kuru fasulye
1 dl. Kepek ekmeği
1 tabak az z.yağlı marul, mor lahana turşusu, havuç sirkeli tuzsuz
1 kase y.yağlı yoğurt

14:15
4 erik

15:30
Az y.yağlı süt ile şekersiz 1 presslik filtre kahve
1 küçük acıbadem kurabiye

17:30
1 kase k.fasulye
1 tabak marul, mor lahana, havuç sirkeli az z.yağlı tuzusz

19:30 – 22:00
Slim in 6
Callanetics

22:00
Mayalı light süt 1 bardak

22:30
2 bardak Yeşil çay nane limonlu
1,5 adet yulaflı kepekli etiform bisküvi
1 kuru kayısı

23:30
3 erik

Günaydınlar herkeseeee

biz dun konusuyorduk, folik asit aliyor muusn???? truf ben ve lachesis ..
bir de incir kurusu yeee her gun 1 tan e...

itiraf etmek gerekirse folik asiti ilk sizden duydum. :kedi:
netten baktım şimdi,çocuğun olası sakatlıklarını engellermişş..brokoli,ıspanak,marul,fasulye,bakla,mercimek,sakatatlar,tüm narenciyeler ve karpuzda bulunurmuşş...bende bir haftadır bol bol karpuz yiyorumm..artık diğer gıdalardan da bol bol almaya çalışacağımm...kuru inciride söylediğin iyi olduuu,ondanda yiyim dediğin gibi..

KLİİİKKK tebrikler canımmmopuyorumnanaktan
çok teşekür ederimm yasemincimmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…