fıstık ezmesi arkadaşımm sensem benim günaydın. bizler fıstığız ama ezilmişindeniz :)))
Günaydınlar herkeseeee
itiraf etmek gerekirse folik asiti ilk sizden duydum. :kedi:
netten baktım şimdi,çocuğun olası sakatlıklarını engellermişş..brokoli,ıspanak,marul,fasulye,bakla,mercimek,sakatatlar,tüm narenciyeler ve karpuzda bulunurmuşş...bende bir haftadır bol bol karpuz yiyorumm..artık diğer gıdalardan da bol bol almaya çalışacağımm...kuru inciride söylediğin iyi olduuu,ondanda yiyim dediğin gibi..
çok teşekür ederimm yasemincimmŞeniz
Günaydınlar herkeseeee
itiraf etmek gerekirse folik asiti ilk sizden duydum. :kedi:
netten baktım şimdi,çocuğun olası sakatlıklarını engellermişş..brokoli,ıspanak,marul,fasulye,bakla,mercimek,sakatatlar,tüm narenciyeler ve karpuzda bulunurmuşş...bende bir haftadır bol bol karpuz yiyorumm..artık diğer gıdalardan da bol bol almaya çalışacağımm...kuru inciride söylediğin iyi olduuu,ondanda yiyim dediğin gibi..
çok teşekür ederimm yasemincimmŞeniz
fıstık ezmeleri, dolamalar, bal pareler
bakıyorum diyetler sekteye uğrayacak gibi
5 kilo daha vermek istiyorum yaaaaaaaa
hadi bakalım inşalllah
sense 19,30dan 22 ye kadar slim in mi yaptın kaç saat sürüyo bu
fıstık ezmesi arkadaşımm sensem benim günaydın. bizler fıstığız ama ezilmişindeniz :)))
yeah! 1elma-2fındık-2badem yaptım geldim
mock!
Ay canım benim callan da yaptım callanı azcık duradura yaptım
arka arkadaya karın çalıştırıyo arada dinlendim valla canım çıktı yahuuu
Aynen yaaa ay çok güldüm ilahii kaydirigubbakcemile3
ay dün genel müdür parti veriyodu beni de çağırdılar ben burdaki ortamı pek sevmiyorum got gotçu dolu o yüzden kimseyle pek muhabbetim yok açıkçası çünkü hemen kulis yapıp üstüne konuşuyolar hepsinin burun 1 karış havada sanki hepsi otel sahibi neyse dedim ben lojmanda kalmıyorum dönüşüm sorun olur birinde kalırsın dedi genel müdür hıı ayarlamaya çalışırım dedim geçiştirdim. Bugün de müdürüm sordu niye gelmedin akşam diye ben de sööledim valla ben o işlerden elimi eteğimi çektim bıraktım o işleri diye
ne o namaza mı başladın dedi yaaa
dedim burdaki insanlarla aynı ortamda bulunmak istemem içlerini biliyorum çünkü ...
uzaylı gibi baktı
tabi yaaa dedikoduyu yapan onlar şirretlik onlarda tembellik avanaklık onlarda ben aynı ortama girmem diyince garip olan benim di mi
YOK YAAAAAAA ! kötükedihüso
taviz yok valla dan dan sööliycem artık kim neymiş öğrensinler ...
ohhh afiyet olsun canımcımmm sempatiksalakcinni
ben de yapıcam şimdi de ne yesem ona bakıyorum
hep acıbademe gidiyo elimtatlı istiyo canım yaaa
biz yine biyerde pısarız ya hadi bakalım
eşim bu kadar süt alacağımıza bi inek alsam balkona bağlasak daha karlı çıkarız diyodu
canım onun düzenli yutulan hapı da var, lache ve truf'a sor onlar kullanıyor sanırım.
kilikcim sen meyveni sebzeni bol bol ye etini ihmal etme. buarada pişmemiş ete çıplak ellede dokunamıyorsun artık. eldivenle yoğuruyorsun köfteleri.
hamileyim diye hamur işini falan fazla yeme.yemeklerini abartma bence ilk 4 ay zaten bebek senin kemiklerinde depolanan besinlerden faydalanırmış. yani senin şu ana kadar beslenmenden.senin yediklerinle değil diye biliyorum ben.
dediğim gibi sebze meyve et birde yoğurt hergün mutlaka süt canım.
bunları nerden biliyorsun dersen 3 yakın arkadaşım ardada hamile kaldı onlardan biliyorum canım
evet klikcim folic plus veya folbiol başla
ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur
hergün 3 bardak süt içerdim ben
ilk 3 ayın sonunda
günde 3 adet balık yağı hapı
3 adet vitamin hapı
2 adet demir hapı
3 bardak süt
22 kiloyla iyi kurtarmışım değil mi??
şaka şaka ben çok hamur işi yemiştim ondan olmuştu son 3 ay tabiki
eşim bu kadar süt alacağımıza bi inek alsam balkona bağlasak daha karlı çıkarız diyodu
klik sen şu anda sanırım 6 haftalık hamilesin
dr nevranın filan sitesinden son adet tarihini girdiğinde kaç haftalık hamile olduğunu sana günü gününe söylüyo canım
her şeyi iyi düşün iyi olsun emi
aşeriyorum, midem dönüyo, başım bulanıyo deme ki bulanmasın dönmesin taaaaaaam mı?
ete çıplak elle dokunursan nolur ki hamileyken:S
kızlar yaaa..ben cumartesiden beri her sabah tartılıyorum her sabah 53.5 çıkıyorum. niye öyle, niye vermiyorum hiç?2 gündür akşam yemeği de yemedim, karpuz yiyorum o mu şişiriyo acaba...
nilüüüü yoksa benim de mi tartım bozuldu fıstık ezmem yaaaa?aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?