50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü menümü de yazayımm..uzun zamandan beri menü yazmıyordumm
aralar falan yok ama bugünden itibaren aralara başlayacağımm..
sabah : 1 domates-1 salatalık-1 yeşil biber-4 s.zeytin-3 y.zeytin-yarım k.k. peynir-2 dilim kepek ekmeği
öğlen : 4 tane köfte-4-5 tane patates kızartması-1 kase mercimek çorbası-2 dilim ekmek
akşam : balık-bol salata-2-3 dilim kepek ekmeği
bol karpuz-erik-kiraz-çilek

canım onun düzenli yutulan hapı da var, lache ve truf'a sor onlar kullanıyor sanırım.

kilikcim sen meyveni sebzeni bol bol ye etini ihmal etme. buarada pişmemiş ete çıplak ellede dokunamıyorsun artık. eldivenle yoğuruyorsun köfteleri.
hamileyim diye hamur işini falan fazla yeme.yemeklerini abartma bence ilk 4 ay zaten bebek senin kemiklerinde depolanan besinlerden faydalanırmış. yani senin şu ana kadar beslenmenden.senin yediklerinle değil diye biliyorum ben.
dediğim gibi sebze meyve et birde yoğurt hergün mutlaka süt canım.
bunları nerden biliyorsun dersen 3 yakın arkadaşım ardada hamile kaldı onlardan biliyorum canım

evet klikcim folic plus veya folbiol başla
ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur
hergün 3 bardak süt içerdim ben
ilk 3 ayın sonunda
günde 3 adet balık yağı hapı
3 adet vitamin hapı
2 adet demir hapı
3 bardak süt

22 kiloyla iyi kurtarmışım değil mi??
şaka şaka ben çok hamur işi yemiştim ondan olmuştu son 3 ay tabiki
eşim bu kadar süt alacağımıza bi inek alsam balkona bağlasak daha karlı çıkarız diyodu

klik sen şu anda sanırım 6 haftalık hamilesin
dr nevranın filan sitesinden son adet tarihini girdiğinde kaç haftalık hamile olduğunu sana günü gününe söylüyo canım
her şeyi iyi düşün iyi olsun emi
aşeriyorum, midem dönüyo, başım bulanıyo deme ki bulanmasın dönmesin taaaaaaam mı?

fıstık ezmeleri, dolamalar, bal pareler
bakıyorum diyetler sekteye uğrayacak gibi
5 kilo daha vermek istiyorum yaaaaaaaa
hadi bakalım inşalllah

fıstık ezmeleri, dolamalar, bal pareler
bakıyorum diyetler sekteye uğrayacak gibi
5 kilo daha vermek istiyorum yaaaaaaaa
hadi bakalım inşalllah

canım 48 çok az değilmi yaa.
gerçi bende 50 istiyorum.3 kilom kaldı.
ya benim eşimde kızıp duruyo tamam daha verme diye.yemekleri falan az yiyince söyenip duruyor

sense 19,30dan 22 ye kadar slim in mi yaptın kaç saat sürüyo bu

Ay canım benim callan da yaptım callanı azcık duradura yaptım

arka arkadaya karın çalıştırıyo arada dinlendim valla canım çıktı yahuuu

fıstık ezmesi arkadaşımm sensem benim günaydın. bizler fıstığız ama ezilmişindeniz :)))

Aynen yaaa ay çok güldüm ilahii kaydirigubbakcemile3
ay dün genel müdür parti veriyodu beni de çağırdılar ben burdaki ortamı pek sevmiyorum got gotçu dolu o yüzden kimseyle pek muhabbetim yok açıkçası çünkü hemen kulis yapıp üstüne konuşuyolar hepsinin burun 1 karış havada sanki hepsi otel sahibi neyse dedim ben lojmanda kalmıyorum dönüşüm sorun olur birinde kalırsın dedi genel müdür hıı ayarlamaya çalışırım dedim geçiştirdim. Bugün de müdürüm sordu niye gelmedin akşam diye ben de sööledim valla ben o işlerden elimi eteğimi çektim bıraktım o işleri diye
ne o namaza mı başladın dedi yaaa
dedim burdaki insanlarla aynı ortamda bulunmak istemem içlerini biliyorum çünkü ...
uzaylı gibi baktı

tabi yaaa dedikoduyu yapan onlar şirretlik onlarda tembellik avanaklık onlarda ben aynı ortama girmem diyince garip olan benim di mi

YOK YAAAAAAA ! kötükedihüso

taviz yok valla dan dan sööliycem artık kim neymiş öğrensinler ...

yeah! 1elma-2fındık-2badem yaptım geldim
mock!

ohhh afiyet olsun canımcımmm sempatiksalakcinni
ben de yapıcam şimdi de ne yesem ona bakıyorum
hep acıbademe gidiyo elim tatlı istiyo canım yaaa

ha ha ha. vışşşş .
indir dan dan kimse tutamaz artık bizi.
biz yine biyerde pısarız ya hadi bakalım

kızlar yaaa..ben cumartesiden beri her sabah tartılıyorum her sabah 53.5 çıkıyorum. niye öyle, niye vermiyorum hiç?2 gündür akşam yemeği de yemedim, karpuz yiyorum o mu şişiriyo acaba...

nilüüüü yoksa benim de mi tartım bozuldu fıstık ezmem yaaaa?aklinialirimsmile

canım onun düzenli yutulan hapı da var, lache ve truf'a sor onlar kullanıyor sanırım.

Hımmm..doktora gideyimm,ilk işim bunu sormak olacak..

valla bu ete elle dokunmama kısmını bilmiyordumm..öğrendiğim iyi oldu..
diğer söylediklerinide zaten uyguluyorumm nilüfertcimm Şeniz

siteye baktım şimdii..4 hafta 6 günlük hamileymişimm benn
hepinizin tavsiyeleri benim için altın değerindee..
bilgilerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekür ederim..
Şeniz

kızlar beni hatırlayan varmıııı:))
ben hala 60 kiloyum yaaa takıldım kaldım gene 1 aydır kıramıyorum gerçi bi çaba sarf etmiyorum artık ama tekrar başlamam lazım

klikcim ben 18 kg aldım hamileyken.. ilk 3 ay folik iç muhakkak zaten drun yonlendircektir vitamin hapları vs için.. midenin bulandıgı hiçbirsey icin zorlama bulantın gecince agzın acılıo zaten.. hayırlı olsun bide 12 haftaya kadar bebiş depolarını kullanıo sonra senden beslenio

evet bütün kilo verenlerin tartısı bozuk :)))
ya biz senle hep aynıyız fıstık ezmem yaa sabah bende 53,6 çıktım. ama ii ne güzel işte demek iyi sabitlemişsin.haftaya 52 ye inermiyiz ezmem görmek istiyorum artık 52 yi. hatta sabah tatrtıda sırf 52 yi görmek için bi ayağımı kaldırdım.

anchusa sabah şeker tahliline gidecekti. gitti gliba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…