ya bu stres bende niye aynı sonucu vermiyor CADIARZU
benimde stresli günler geçirdiğim oluyor ama kilo vermek yerinee alıyorum maalesef
aaa geçmiş olsun anchusacım.nası bir tedavi olucak peki?
ahh kıyamam yaaa.."kaynanayı ne yapmalı, kaynar kazana atmalı" diye tekerleme söylerdik küçükken, boşuna değilmiş demekki:sinifsinif:
kimse beni hatırlammış....:umursamaz:
ultrason da bir cektireyim. malligima geldi neden cektirmedim ki bugun? nodul yoksa ilac tedavisi uygulayacagiz. annemde de ablamdada tiroid var, bendede varmis....
dun sikayet ediyordum ya ofke patlamalari yasiyorum diye... cok su icmenin de ani sinirlenmelerinde sebebi budur dedi doktor
günaydın..
aslında direkt yemeğe geçecektim ama ne yaptığınıza bakmadan geçemedimopuyorumnanaktan
bu arada elf'lerim geldibayanssulusmile
[IMG=http://img69.imageshack.us/img69/976/fotoraf0098.jpg][/IMG]
nilücüm hep aynı gidiyoruz da, sen tartı günü bombayı patlatıyorsun 1 kilo fazla gelerek.
sabitlediğime sevinmiyorum, çünkü az yiyorum, bu hafta bol bol spor da yaptım. vermem lazımdı diye düşünüyorum yani.
ebet anchusa o yüzden yok herhalde. inşallah bişi çıkmaz.
ne kadar eğlenceli bir ailesiniz, kızınız da mutlu yetişir sizin aranızda. ve yeni doğacak bebişiniz de:lepi: allah söyletti yakında olucak galiba.
karpuzun kalorisi de yüksektir dimi?şekeri fazla...
ya napiim merak ediyorum verip vermediğimikaydirigubbakcemile
ben hatırladım. ama düzenli gelmen lazım buraya, yoksa o ambiansı yakalayamazsınaklinialirimsmile
evet ama büyük bir kısmı psikolojik bunun katzi. tartıda az görürsem kilomu, kendimi daha hafif hissediyorum. hem de demekki verebiliyorum diye düşünüp daha çok gaza geliyorum.
heralde heyecanlanıcaksın klik sultanzemuszemus
allah tam zamanında sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
kizlar
hastaneden yeni geldim
seker suphesiyle gitmistim.... seker yok ama tiroid cikti ben dede.....hic suphelenmemistim su ana kadar yaaaa...
Tabi tabii,her bişeyciğimi paylaşacağım burada..
inşallah sizlerde istediğiniz zamanda bebiş sahibi olursunuzz..
allah hiçbir kadını anne olmaktan geri koymasın inşallah
anne olmak isteyip , olamayanlara da nasip etsinn:Saruboceq:
daha ne istiyorsun??? kilo verdigim icin inanin cok uzuldum bu hafta...veris seklime uzuldum...
stres hic iyi birsey degil klikcim senin daha dikkatli olamn lazim.ne derler anadolu da: "duvari nem insani gam yikar" ben pek bir marifetliyim strese girmek konusunda....
anaaaaaaaaaa geçmiş olsun yaaaakizlar
hastaneden yeni geldim
seker suphesiyle gitmistim.... seker yok ama tiroid cikti ben dede.....hic suphelenmemistim su ana kadar yaaaa...
yaa bak iyi olmuş gittiğin tefor kullanıyo annem de tiroid için ilaç nodülü var onun ...ultrason da bir cektireyim. malligima geldi neden cektirmedim ki bugun? nodul yoksa ilac tedavisi uygulayacagiz. annemde de ablamdada tiroid var, bendede varmis....
dun sikayet ediyordum ya ofke patlamalari yasiyorum diye... cok su icmenin de ani sinirlenmelerinde sebebi budur dedi doktor
Günaydın kızlar...
bugün doktorum programındaki bi doktoru dinledin herkese diyeceğim varkaydirigubbakcemile3
@anchusa bazı yiyicekler vucudun ısısını birden artırıyomuş.. hararet basınca çok su içiyormuşsun yazın çok çok az tüketmeye çalışın zaten vucut ısınız yüksek diye
hatırladıklarımı yazıyorum: ananas,greyfurt,soğan,sarımsak,kuru meyve.ıspanak
@sense yine aynı doktor düzenli spor yapanlar için hafta 4 gün 45 dklık spor yapın, eğer birden fazla yüklenip bırakırsanız ki büyük ihtimal yaşam boyu okadar yapamazsınız ve vucudunuz sizden kilolarla çok iyi intikam alır dedi..
kizlar
hastaneden yeni geldim
inşallah canım.Tabi tabii,her bişeyciğimi paylaşacağım burada..
inşallah sizlerde istediğiniz zamanda bebiş sahibi olursunuzz..
allah hiçbir kadını anne olmaktan geri koymasın inşallah
anne olmak isteyip , olamayanlara da nasip etsinn:Saruboceq:
biri benden mi bahsediyor?????
ben bu hafta kayinvalide diyeti yaptim ve iki kilo verdim kizlar... birinci ben olacagimmm.....iskeletora donusmekten korkuyorum bu diyetle... bak o kadar diyet yaptik ancak verdik o kadar kiloyu, tamam artik vermicem kilo dedim diyeti biraktim ama iki gunde iki kilo verdim stresten...
ultrason da bir cektireyim. malligima geldi neden cektirmedim ki bugun? nodul yoksa ilac tedavisi uygulayacagiz. annemde de ablamdada tiroid var, bendede varmis....
evet hiper cikti..minicik bir hapla duzene sokucaz dedi doktor...geçmiş olsun canım
şekerden daha iyidir merak etme
en azından düzelebilir
hipo değildir hiper çıkmıştır muhtemelen sende
yoksa kilo veremezdin kolay kolay
boşver canım yaaaa
salla başına al maaşını dicem sana uymayacak ama
salla başını kadına geç gitsin
morali bozmasına hiiiiiiç izin verme
sen ne kadar çok bu konuya eğilirsen
eşinle aranızda o derece bozulabilir
anaaaaaaaaaa geçmiş olsun yaaaa
az mı çalışıyomuş? bilmiyorumkismile
yaa bak iyi olmuş gittiğin tefor kullanıyo annem de tiroid için ilaç nodülü var onun ...
:gitme: artık çok geç mafoldumben
canım kilo vermek için yaptık yoksa başka türlü veremedim ben 2 ay saydım yerimde...
evet hiper cikti..minicik bir hapla duzene sokucaz dedi doktor...
Çokkkkkkkk geçmişler olsun canımcım...ablamda troid hastası ama hipotroid...birden kilo aldı vermesindede çok zorlanıyor...hatta diyorki madem troid hastasıyım bari hiper olsaydımda eriseydim diyor....şaka bir yana sonuçta ilacını alırsan birşeycik olmaz...
trufcim bir de kan degerlerim yuksek cikti... doktor 3 ay sonra tekrarlayalim, yine yuksek cikarsa didikleyelim dedi..ona da canim sikildi...Alyuvar, hemoglobin, hemotokrit yuksek...
canım stresli bir dönemde gittin, streste vücut bir manyak oluyor. bak bu hiper tiroidde sürekli sakin kalman lazım, stres kötü etkiliyor, hatta gerektiğinde antidepresan veriyorlar.
endişelenme yani normal bir dönemde gidersen normal çıkacağını düşünüyorum diğerlerinin. kan değerleri neden yüksek çıkarmış ki başka acaba :uhm:
yaa annemden butun hastaliklari toplamisim ben...
ulke ve rakim degistirdiginden bu degerler farkli olabilir, uc ay sonra bakalim dedi kan degerleri icin...
hic uzmicem artik kendimi. kendime yapiyorum baskaaa hic birsey olmuyor..
evet hiper cikti..minicik bir hapla duzene sokucaz dedi doktor...
Çokkkkkkkk geçmişler olsun canımcım...ablamda troid hastası ama hipotroid...birden kilo aldı vermesindede çok zorlanıyor...hatta diyorki madem troid hastasıyım bari hiper olsaydımda eriseydim diyor....şaka bir yana sonuçta ilacını alırsan birşeycik olmaz...
Ulkuerk benim ablamda da hipotiroid var, dogumdan sonra cikti. annemdede hiper... ben dede hiper cikti..
üzme tabi ya üzüldüğün şeylere bir baksana, psikolojini sağlığını bozmana değer mi, zamanımızdan çaldığına ya da. asla değmez. bunu kendimize sürekli hatırlatmak lazım.
günaydın..
aslında direkt yemeğe geçecektim ama ne yaptığınıza bakmadan geçemedimopuyorumnanaktan
bu arada elf'lerim geldibayanssulusmile
[IMG=http://img69.imageshack.us/img69/976/fotoraf0098.jpg][/IMG]
kizlar
hastaneden yeni geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?