ete çıplak elle dokunursan nolur ki hamileyken:S
kaydirigubbakcemile3 :roflol:
offff komiksin truf yaaa sen de ve sanırım eşin de :dance:
kızlar yaaa..ben cumartesiden beri her sabah tartılıyorum her sabah 53.5 çıkıyorum. niye öyle, niye vermiyorum hiç?2 gündür akşam yemeği de yemedim, karpuz yiyorum o mu şişiriyo acaba...
nilüüüü yoksa benim de mi tartım bozuldu fıstık ezmem yaaaa?aklinialirimsmile
Hımmm..doktora gideyimm,ilk işim bunu sormak olacak..
valla bu ete elle dokunmama kısmını bilmiyordumm..öğrendiğim iyi oldu..
diğer söylediklerinide zaten uyguluyorumm nilüfertcimm Şeniz
siteye baktım şimdii..4 hafta 6 günlük hamileymişimm benn
hepinizin tavsiyeleri benim için altın değerindee..
bilgilerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekür ederim..
Şeniz
sadece hamileyken kapabileceğin bi hastalık avrmış. hamileyken etin çok çok ii pişmeside lazım
klikcim ben 18 kg aldım hamileyken.. ilk 3 ay folik iç muhakkak zaten drun yonlendircektir vitamin hapları vs için.. midenin bulandıgı hiçbirsey icin zorlama bulantın gecince agzın acılıo zaten.. hayırlı olsun bide 12 haftaya kadar bebiş depolarını kullanıo sonra senden beslenio
sadece hamileyken kapabileceğin bi hastalık avrmış. hamileyken etin çok çok ii pişmeside lazım
klikcim ben 18 kg aldım hamileyken.. ilk 3 ay folik iç muhakkak zaten drun yonlendircektir vitamin hapları vs için.. midenin bulandıgı hiçbirsey icin zorlama bulantın gecince agzın acılıo zaten.. hayırlı olsun bide 12 haftaya kadar bebiş depolarını kullanıo sonra senden beslenio
evet bütün kilo verenlerin tartısı bozuk :)))
ya biz senle hep aynıyız fıstık ezmem yaa sabah bende 53,6 çıktım. ama ii ne güzel işte demek iyi sabitlemişsin.haftaya 52 ye inermiyiz ezmem görmek istiyorum artık 52 yi. hatta sabah tatrtıda sırf 52 yi görmek için bi ayağımı kaldırdım.
anchusa sabah şeker tahliline gidecekti. gitti gliba
evet ya biz komiğizdir ailecenek
karpuz şişirir canım ne de olsa şekerli su
spatz sen de hergün tartılıp durmaaa psikolojini bozucaksın heaklava:
kimse beni hatırlammış....:umursamaz:
iyi de fazla cıkması kilo aldıgınız az cıkması da yag yaktıgınız anlamına gelmiyo ki =(
Çok sağol babymom opuyorumnanaktan
bakalım işte cumartesi doktora gidip sizinle paylaştıklarımızı soracağımm
ve bayağıda heyecanlanıyorum hee bilmiyorumkismile
günaydın..
aslında direkt yemeğe geçecektim ama ne yaptığınıza bakmadan geçemedimopuyorumnanaktan
bu arada elf'lerim geldibayanssulusmile
[IMG=http://img69.imageshack.us/img69/976/fotoraf0098.jpg][/IMG]
heralde heyecanlanıcaksın klik sultanzemuszemus
allah tam zamanında sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
KLikcim ya ne kadar mutlu oluyorum senin adına, ay bende istiyorum çok heyacanlı, sakın bir yere kaybolma, sen önden gittiğin için bizimle tecrübelerini paylaşırsın, inşallah çok rahat bir hamilelik geçirir sağlıkla alırsın bebişini kucağına:)
kizlar
hastaneden yeni geldim
seker suphesiyle gitmistim.... seker yok ama tiroid cikti ben dede.....hic suphelenmemistim su ana kadar yaaaa...
evet bütün kilo verenlerin tartısı bozuk :)))
ya biz senle hep aynıyız fıstık ezmem yaa sabah bende 53,6 çıktım. ama ii ne güzel işte demek iyi sabitlemişsin.haftaya 52 ye inermiyiz ezmem görmek istiyorum artık 52 yi. hatta sabah tatrtıda sırf 52 yi görmek için bi ayağımı kaldırdım.
anchusa sabah şeker tahliline gidecekti. gitti gliba
biri benden mi bahsediyor?????
ben bu hafta kayinvalide diyeti yaptim ve iki kilo verdim kizlar... birinci ben olacagimmm.....iskeletora donusmekten korkuyorum bu diyetle... bak o kadar diyet yaptik ancak verdik o kadar kiloyu, tamam artik vermicem kilo dedim diyeti biraktim ama iki gunde iki kilo verdim stresten...
Allah razı olsun, yüzü gibi yüreğide güzel spatzcımmm Şeniz
allahım inşallah sanada sevdiceğinle hayırlısıyla,yuvanı kurmayı ve zamanı gelince de benim tattığım heyecanı tatmayı nasip etsin :Saruboceq:
aaa geçmiş olsun anchusacım.nası bir tedavi olucak peki?kizlar
hastaneden yeni geldim
seker suphesiyle gitmistim.... seker yok ama tiroid cikti ben dede.....hic suphelenmemistim su ana kadar yaaaa...
biri benden mi bahsediyor?????
ben bu hafta kayinvalide diyeti yaptim ve iki kilo verdim kizlar... birinci ben olacagimmm.....iskeletora donusmekten korkuyorum bu diyetle... bak o kadar diyet yaptik ancak verdik o kadar kiloyu, tamam artik vermicem kilo dedim diyeti biraktim ama iki gunde iki kilo verdim stresten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?