trufcim bir de kan degerlerim yuksek cikti... doktor 3 ay sonra tekrarlayalim, yine yuksek cikarsa didikleyelim dedi..ona da canim sikildi...Alyuvar, hemoglobin, hemotokrit yuksek...
kızlar bugünkü listemi veriyorum:
sabah:
*bir dilim çavdar ekmeği
*5 zeytin
*çatal ucuyla reçel(tatlı ihtiyacımı bu şekilde karşılamazsam tüm gün başım ağrıyo hiç ders çalışamıyorum( ) - ama 15 mekik çektim :)
*bir bardak açık şekersiz çay
ara:
*bir adet elma
öğle:
*bir dilim çavdar ekmeği
*salata
*bir adet haşlanmış patates
bu saate kadar yediklerim bunlar.bundan sonra ise şöyle devam edicemm:
ara:
*bir kase yoğurt
akşam:
*bir tabak mercimek çorbası
Ulkuerk benim ablamda da hipotiroid var, dogumdan sonra cikti. annemdede hiper... ben dede hiper cikti..
aslında ailesinde bir tane bile tiroid hastası olanlar en az yılda bir kere
tiroid hormonlarına baktırmalılar
dün 7-8 lt su içtim dedinmi doktora
büyük ihtimal ondandır
çünkü kanın %90 ı sudur
gayet iyi gidiyosun hemşerim benim
dedim dedim...aslında ailesinde bir tane bile tiroid hastası olanlar en az yılda bir kere
tiroid hormonlarına baktırmalılar
canim cook su ictim, iki kilo kaybettim, bir de sinirlilik ve uykusuzluk vardi... ama ben seker hastasimiyim diye gittim. doktor tiroidine de bakalim dedi.anchusa
nası şüphelendin de hastaneye gittin sen? nası bi belirti vardı da filan?
ben de cok yaparim onu. ama simdi L koltuk var salonda, yerinden kipirdatmak mumkun degil..... insan daha bi guzel hissediyor degisiklik yapincaben de salonun şeklini şemalini değiştirdim
böyle daha bi güzel geldi gözüme
bende hergün tartılanlardanım . hatta sabah yataktan kalkmam için benim için en güzel sebeb.
hayatta duramam tartlmadan eğer düşmüşsüm baya moral oluyor. eğer artmışsamda kedimi frenliyorum . ama bazen güzel verince kiloyu yemeğine dikkat etmediğin zamanlar olabiliyor
kimse beni hatırlammış....:umursamaz:
Çok sağol babymom opuyorumnanaktan
bakalım işte cumartesi doktora gidip sizinle paylaştıklarımızı soracağımm
ve bayağıda heyecanlanıyorum hee bilmiyorumkismile
ayy bebeiş bırakmıyo işte yoksa size takılsam biliyom dikkat edicem vericem de ama siz çok hızlısınız bizde bebek iş güç yamek falan derken inanın kız 5 buçukta kalkıyo kandıra kandıra 7 yi zor ediyoz sonra tutamıyoz kalkıyo yataktan sonra 10 gibi uyuyo bende iş güç derken o kalkıyo ve kısır döngü olayı işte diyette yapamıyom normal yiyorum kilo almıyorum ama veremiyorumda 74ten indim 60 a ama burda kaldım sanırım 2 ay falan olucak
evet hiper cikti..minicik bir hapla duzene sokucaz dedi doktor...
yok canim cok calisiyormus
valla kizlar baktirin. turk kadinlarinda her 4 kadindan birinde varmis..
bende göbeğim gitsin istiyorum çok kötü durumda yaa...
kizlar bu doktor bana hipertiroidi dedi ama simdi bulgulara baktim, hipo bulgulari gibime geldi bu... nette de hipo yaziyor, yanlis mi anlamdim aceba doktoru??? kafam karistiii
bi kaç soru çok spor geçmişim yok yeni başladım sporadaha doğrusu aerobiğe.şimdi bu sporu bırakınca vücudum salarmı ?
kas yapmak derdinde değilim sadece yağ yakmak istiyorum.
tombik kollarımı kas yapmadan yağlarını dambıl kaldırarak inceltebilirmiyim yada nasıl inceltebilirim?
anchusa geçmiş olsun canım.
şekerinin olmadığına sevindim açıkcası .çünkü bende de var o korku. benim annem ve ananemde seninkiler gibi şeker hastası hatta ananemin anneside öyleydi
bi kaç soru çok spor geçmişim yok yeni başladım sporadaha doğrusu aerobiğe.şimdi bu sporu bırakınca vücudum salarmı ?
tombik kollarımı kas yapmadan yağlarını dambıl kaldırarak inceltebilirmiyim yada nasıl inceltebilirim?
canım yakında bi sağlık ocağı vardsa hemen gidip bir sor bakalım
anchusa geçmiş olsun canım.
şekerinin olmadığına sevindim açıkcası .çünkü bende de var o korku. benim annem ve ananemde seninkiler gibi şeker hastası hatta ananemin anneside öyleydi
kizlar bu doktor bana hipertiroidi dedi ama simdi bulgulara baktim, hipo bulgulari gibime geldi bu... nette de hipo yaziyor, yanlis mi anlamdim aceba doktoru??? kafam karistiii
canim sporu haftada 3 gun yap. hergun yapmazsan mesele yok....hem daha cok yardimci olur zyiflamana hem kas yapmazsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?