50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çok halsizim ben bugun yaaa...kolumu kıpırdatmaya halim yok. işten çıkınca spora gitcem, inşallah o gücü bulabilirim kendimde.

kızlar çok halsizim ben bugun yaaa...kolumu kıpırdatmaya halim yok. işten çıkınca spora gitcem, inşallah o gücü bulabilirim kendimde.

ay ben de.. kan verdim diye diyordum ama havadan mi aceba??? ben de taksime gidicem ark. ile bulusmaya hicc canim istemiyo....yatip uyuyasim var

ay ben de.. kan verdim diye diyordum ama havadan mi aceba??? ben de taksime gidicem ark. ile bulusmaya hicc canim istemiyo....yatip uyuyasim var

çıkınca açılırsınız. yattıkça insan iyice yatası geliyor

anchusa havadan mı bilmem. ateş basıyor vücudumu. hiç çalışmak gelmiyor içimden. bitse de gitsemmmm....

evet çok zor arada kadın geliyor camdı kapıydı o hallediyo ayda 1 veya 2 kez alıyorum onun dışında da kendim makina toz ve vilada okadar yapabiliyorum ama terastı bahçedeydi derken yani işim hiç bitmiyor büyük ev güzel ama bu yanı çok zor

ama sonunda çayını alıp bahçede oturmak dinlenmene yeter..bende ayda gelen ayrdımcım var..sonuçta kendim yapıyorum ama benim apart.dairesi ama kçücük balkonuma oturup bahçe manzaralı yerde çayımı içince hoşuma gidiyho

sabah
1 tost (hastanede tahlillerim için gitmiştim)
öğlen
1 kupa çorba
domates,salatalık söğüş
1 simit
akşam
yağsız domates soslu makarna
ara
elma

akşam ve ara yemeyi düşündüklerim

karbonhidratlı bir gün ama şu sıralar hastane ev vs ..kolay olanı seçiyorum

tabi canım bahçe keyfi çok güzeldir bahçemde çok güzel çiçeklerim ağaçlarımız köpeğimiz salıncak çardak...hepinizi beklerim bahçe keyfinebuyrunnnnnnnnn

bostanım bile var pasta börek yemem diyene organik biber domates salatalık vs. mevcuttur:))

tabi canım bahçe keyfi çok güzeldir bahçemde çok güzel çiçeklerim ağaçlarımız köpeğimiz salıncak çardak...hepinizi beklerim bahçe keyfinebuyrunnnnnnnnn

çok teşşekür ederim şekerim gelmiş kadar oldum...ama izmirde yaşasaydım gelidim bir çayına..bayılırım bahçeli evlere...yerimseniben

mrbb kızlarrr,
ben geldimm menümüü yazcam:
sabah:1 yeşil çay+1 yumurta+peynir+zeytin+maydonoz
ara:2 kayısı
öğle:yoğurt çorbası+bol ott
ara:3 dilim karpuz
ara:1 portakal
akşam:dün yemediğimm zeytinyağlıı fasulyeeyii yiiycemm+yanında yoğurtlaa
koçummma önemllee .:bugünn okulda yıl sonu gösyterisi vardıı,bol pastalıı böreklii ve bennnnnn hiçbişeyyy yemedimmmmmmmmmm....
hareket:tibet 15 e başladımmm +200 ip+3km yürüyüş bu adarr amam akşamam bişey lerr yapcammmmm pilates yadaa burda yaptılarındannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…