Kuzularımmmmm:ecrin_bebek:
mrbbbbbbbzemuszemus
napıyonuz canlarım yaaaaŞeniz
meğer tüm enerjim,motivasyonum sizlerdenmis bitanelerimm yoKlugunuzda bol bol Kilo aldımmmbi Kısmını verdim bi Kısmı duruyo (
evde temizliK vardı bide alm dan abimler gelmisti odamda onlar Kalıyodu artı bi de diğer abimler aydından Konyaya tasındı gelemedm yanınızaaa
ne var ne yoK baKem......nasılsınız..Kilo bildirimi bugün mü yapılıyor yine. lachesisciğime mi bildiricem.ee aha daha ne yapcam:)blmiyorum hiç bi sey ya geçmise de baKamam yıgınla cvp var arada yazdıKlarıma yazılan cvplar vardır,teseKKr ederim canlarım az sonra tartlıp lachesisciğime yazayım görüsürüz sonra yineŞeniz
ana yemek için musakka kötü bir tercih,
daha sade bir sebze yemeği yemeliydinlmaz:
kahve filtre ise sorun yok,acıbademi de ye bence..
bünyen yavaşladı ise ,biraz şaşırtma vakti gelmiş bence sensoş..
porsiyonlarını biraz arttır,yeme saatlerini değiştir,
yemeklerde değişim yapyerimseniben
Canım iş yerinde musakka çıktı yiyemedim zaten kıymalarını yedim sadece
evden yine yemek taşıycam herhalde bakalımmm yarından itibaren başlıyim..
saati değiştiriyim canım ama akşam yemeği saati sabit ..
bi kaç gün akşamları sadece yoğurt ve meyve yiicem bakalım geçen defa işe yaradı
filtre koçum neskafeye elimi sürmüyorum arık :))
trufcum sağlık olsun diyelim..
belki geçici bir şişliktir,bu hafta takibe al kendiniyerimseniben
canım özledik seniopuyorumnanaktan
klikcim,
kilo takıntısı yapması gereken en son kişisin sen bu topicte:CüvCüv:
kızarım ama bak
selam ,arada topicinizi okuyup motive oluyorumda yerimseniben mayali süt yazmisin kilo vermeye yardimcimi oluyor neden mayali süt sorabilirsem?
sensecim dediklerini bir uygulayım bakalım...değişiklik iyi gelebilir belkim.....bide öyle yapayım fakirin umudu ekmek.....denemekten zarar gelmez
Ya ben bu haftayı bunalımla geçirdim resmen çok mutsuzdum taki bu sabah tartıya çıkana kadar,
Üstelik cildimde bozulmaya başladı yüzümü sıkmaktan oluşan iki koca lekem var güneş lekeleri de çıkmaya başladı saça cilde renk veren pigmentelerim artık işini doğru düzgün yapamıyo, löp löp bi göbeğim var yaz geldi, dr'um bi ilaçla koruyucu verdi cildim için her zaman kullanmam için,
off offf daha da büyümek istemiyorum gerçi minyomun yaşımı göstermiyorum ben hala kendimi 23 sanıyorum kendim bile inanmıyorum 25 olduğuma bunalıma gircem bu gidişle ve ve kızlar bişi daha dicem beni en çok bunalıma sokan şu ki; sevgilim benden 3 yaş küçük
semartacık mutlu yıllar.............
sıkmaaaaaaaaaaa sivilelerini mosmor olur yüzünnnn
KK da bi solüsyon formülü var resorchine alkol falan var içinde ben onu yaptırdım kullanmaya başladım sonuçları yazarım istersen sen de yaptırırsın
maden suyu sür yüzüne bol bol kırmızı lekelerin görünümünü azalttı bende maden suyu...
tonik olarak da çok iyi gözenekleri kapattığı için siyah nokta olayına son veriyor...
trufcum....hamileleikten şüphelenmiyor değilim.....aslında çok az bir bir ihtimal ama hiç bir yöntem %100 koruma sağlamdığı için acabamı diyorum......yadaa bu ay doğum kontrol hapını bırakmıştım o yüzzdenmi ki herkes kullanırken alır ben bırakıncamı aldım acaba..........
sensecim dediklerini bir uygulayım bakalım...değişiklik iyi gelebilir belkim.....bide öyle yapayım fakirin umudu ekmek.....denemekten zarar gelmez
Ya ben bu haftayı bunalımla geçirdim resmen çok mutsuzdum taki bu sabah tartıya çıkana kadar,
Üstelik cildimde bozulmaya başladı yüzümü sıkmaktan oluşan iki koca lekem var güneş lekeleri de çıkmaya başladı saça cilde renk veren pigmentelerim artık işini doğru düzgün yapamıyo, löp löp bi göbeğim var yaz geldi, dr'um bi ilaçla koruyucu verdi cildim için her zaman kullanmam için,
off offf daha da büyümek istemiyorum gerçi minyomun yaşımı göstermiyorum ben hala kendimi 23 sanıyorum kendim bile inanmıyorum 25 olduğuma bunalıma gircem bu gidişle ve ve kızlar bişi daha dicem beni en çok bunalıma sokan şu ki; sevgilim benden 3 yaş küçük
Ya doğru söylüyorsunda koçumm
hamilelik böyle bir şeymi yoksa bende mi yanlış işliyor anlamadımm..
daha 1 ay 1 haftalık falan hamile olmam lazım tahminimce ama
şimdiden 2 kilo aldımm
normal midir ki ??
maden suyu sür yüzüne bol bol kırmızı lekelerin görünümünü azalttı bende maden suyu...
tonik olarak da çok iyi gözenekleri kapattığı için siyah nokta olayına son veriyor...
Öylemi diyorsun trufcum yaa
inşallah dediğin gibi şişliktirr
içim rahatlıyor yaa sizin bu söylediklerinizle valla
58'den 53' düşene kadar ne kadar zaman geçti valla
ama geri 55 olmam sadece bir haftamı aldı.. :sinifsinif:
dikkat derken nasıl dikkat etmem lazım trufcummm??
biraz ipucu verirmisin yaa?
bu arada semertacım doğum günün kutlu olsun.
allahım tüm sevdiklerinle beraber mutlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin.
trufcum sağlık olsun diyelim..
belki geçici bir şişliktir,bu hafta takibe al kendiniyerimseniben
canım özledik seniopuyorumnanaktan
merhaba ben 57 kiloyum ve 50 kiloya düşmek istiyorum bana önerilerde bulunabilirmisiniz........
kızlar helllloooooookaydirigubbakcemile3
100 gr vermişim ne kadannn mikkemmelim dimikaydirigubbakcemile2
klava: klava: klava:
sağolun kızlar 3.5 saat matematikle uğraştım ama yok kafam basmıyor, yaş ilerledi anlamıyorum artık tabi, öss zamanında da fazla anlamıyordum zaten dersanedeyken, böyle kendi kendine iyice zor oluyor, umarım diğer soruları doğru yaparım da matematiğe gerek kalmaz. ne lanet sınavmış şu kpss. ben 90 puanı rüyamda görürüm ancak, yatıp uyuyayım da göreyim bari. mafoldumben
ben bugün biraz fazla çıktım yaaaa
53,6 yı gösterdi tartı
ama ama ama neden böyleki
bu günden sonra sıkıyönetim ilan ediyorum
bu ne böyle yaaaa
bu ay hamile kalacaktım bir de
ay son kilolar vermek daha zor
yesacım sana da bi özür borçluyum valla
bi ileri iki geri derdik ya sana hep
sen yine iyiymişsin canım yaaa
hipotiroidin olduğunu söyleseydin sana baştan torpil geçerdim
çok zordur senin için kilo vermek hay maşşalllah diyeyim ben sana yine de nazar değmesin.
nerdesin sen insan 10 dk girer bi selam verir yaaKuzularımmmmm:ecrin_bebek:
mrbbbbbbbzemuszemus
napıyonuz canlarım yaaaaŞeniz
meğer tüm enerjim,motivasyonum sizlerdenmis bitanelerimm yoKlugunuzda bol bol Kilo aldımmmbi Kısmını verdim bi Kısmı duruyo (
evde temizliK vardı bide alm dan abimler gelmisti odamda onlar Kalıyodu artı bi de diğer abimler aydından Konyaya tasındı gelemedm yanınızaaa
ne var ne yoK baKem......nasılsınız..Kilo bildirimi bugün mü yapılıyor yine. lachesisciğime mi bildiricem.ee aha daha ne yapcam:)blmiyorum hiç bi sey ya geçmise de baKamam yıgınla cvp var arada yazdıKlarıma yazılan cvplar vardır,teseKKr ederim canlarım az sonra tartlıp lachesisciğime yazayım görüsürüz sonra yineŞeniz
dene bak akşamları meyve yoğurt yap içine tarçın ekle zerdeçal da koyuyorum bazen ben çok yararlı ama tadı biraz kötü oluyor az müsli ekliyorum öyle yiyorum 2-3 gün bağırsakları indiriyo o karnın iniyo...ben yapmaya başlıycam
sıkmaaaaaaaaaaa sivilelerini mosmor olur yüzünnnn
KK da bi solüsyon formülü var resorchine alkol falan var içinde ben onu yaptırdım kullanmaya başladım sonuçları yazarım istersen sen de yaptırırsın
bence gayet güzel,
hiç vermemekten iyidiryerimseniben
hem yavaş yavaş verilen kilo kalıcı olur,vücudun sarkmaz:kedi:
semerta mutlu yıllarrra.s.
ebet ama geçen hafta 800 vermiştim, o hızla gitmeyi hayal etmiştim. bu hafta böyle olunca moralim bozuldudelikafadulden
bi de koçum kızma ama dün ben ne bulduysam yedimbilmiyorumkismile
söyle cezamı razıyım çekmeye:gitme:
yesacım sana da bi özür borçluyum valla
bi ileri iki geri derdik ya sana hep
sen yine iyiymişsin canım yaaa
hipotiroidin olduğunu söyleseydin sana baştan torpil geçerdim
çok zordur senin için kilo vermek hay maşşalllah diyeyim ben sana yine de nazar değmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?