katzi hayırlı olsun detoksun
bende mi denesem ki?? haftada uc gun sac yagi suruyorum ben de.... evde bir de sarimsak yagi var. sarimsak yagi onceden kusen kaslarimi cikarmisti .. simdi saclarima da uygulamaya basladim. bakalim yine ise yarayacak mi...
canım sen hala hayattamısın
slim in 6 de 3. günündesin de
ben bugün yaptım sonra çarşıya çıktım apartmandan aşağı inerken biri görseydi rezil olmuştum
inemiyodum merdivenlerden sünnetli çocuk gibi yan dönüp iniyodum
arabayla gittim 2 adımlık yere felçli gibiydim hala da ağrıyo bacaklarım
valla ben böle bişi görmedim başka bişi yapmaya gerek kalmıo bunu yapınca ter içinde kaldım,dün gece yatarken kalçamın üstüne yatamadım,kaçam o kadar ağrıodu yani,slimin 2,videosuna geçmeye korkuom yani o derece
]
yürü beaaaaaa aynı aynı işkenceyi ben de kendime uyguluyorummm ama başka türlü çoktaaaaaaaaaannnnnn vazgeçmiştik bu iştenn bayanssulusmileevet bende onu düşündüm zaten, ya o kadar halsizdim ki kolumu kaldıracak halim yoktu,sonra kendi kendime dedim ki: ya şimdi ben buna devam etsem önceki 2 günüm yanar enayi misin 2 gün boşuna mı yaptın sen! dedim kendi kendime sırnaşık şey hemen kaldırıp totoyu yaptım tamamladım,aynen canım tam gaz devam bitirelim şu 6 haftalık programı
canişş benimkiler tarih olucak söylediğim formülle sen daha denemedinmii cicimmyerimseniben
ben forumu yokluycam tatlım yannız bırakmam seniiyerimseniben
Klimalardan canım... en ufak hava akımı baş ağrısı yapıyo. Malüm kapalı her mekanda klima var... Yıllardır böyleyim :sinifsinif:
Farklı iş yeri ve farklı sektör trufcum. Benim gittiğim yerler hep büyük şirketler ama çok saygısızlar cidden... İnsanı iş aradığına pişman ediyorlar her seferinde, ama bu sefer çok sinirlerim bozuldu cidden. Her şey bi yana, iş arayanları öyle kolay, öyle umursamadan bekletiyorlar ki... Hem de ne kadar bekleyeceğini bilmeden.. çok kötü valla(
İş ararken insanın psikolojisini olumlu tutması çok zor dalsicim biliyorum berbat bişiy işin yok diye 3 kuruş insanlar seni ezmeye çalışıyo ...Umudumu çoktan yitirdim canım... Piyasa cidden çok kötü tecrübesizler için. Düşünsene, ilk başta cv den eliyorlar zaten, sonra bi görüşüyorlar orda da eleme yapıyolar, sonra bi daha... sonra bi daha... Yani bunların iyi niyetine nasıl inanam ki. Almak isteyen ilk görüşmede alır. Kusur bulmak isteyen de her zaman bulur. Nefret ettirdiler, benim gibi insanı da depresyona soktular resmen.
Seni de kovalasın pembe patili tavşanlar opuyorumnanaktan
ay canım cok gecmis olsun yaa kafamçokkarıştı
bu slim in 6 yı ben de indiriyoru 2 gündür kapatmadım pc yi. ayın 11inde memlekete gittiğimde orda başlarım yapmaya.. yaz tatilinde de videoları yaparım artık. spor salonuna gidemeyeceğim malum..
aynen canım sabahtan beri çok hafifim ( hala sabah ama..sempatiksalakcinni) bakalım öğleden sonra durumum ne olacak??detox a başladım meyveylevatana millete hayırlı uğurlu olsun gencler!
Gun aydin kizllarrr. ben saba kusu oldugumdan yine 6.30 d akalktim. dusumu aldim, kendimi kremledim, selulit kremledim falan filan...
trufcim seni pek bir cesaretli gordum. 3. ve 4. derken cocuktan bahsediyn di mi??? cicek falan degil...Amanin ben bir taneye bakayim o yeter valla....akannehir
canim curuk var disimde. eski dolgularin yenilenmesi gerek, dun bir dolgu yapildi ve yirmi yas disim cekildi....uzunca bir sure gidecegim gibi....
yeni kocu gozlerinden oper ve basarilar dilerim efendimmmm, benim de kilo vermeme izin verme nolursun artikin...
saol canımm :ecrin_bebek:
slim in6 yı indirmeye calısıyorum hala.bütün linkleri indirdim. ama belirtilen klasöre cıkart dediğimde klasör hasarlı falan diyo.. tekrar deniyorum hadi hayırlısı.umarımolur. çok heveslenmiştim cunkusenağlama
ay ben çok ya..ben 2 kez ameliyat oldum bçbreğimden...pek bahsetmedim size de ondan..hassasım..hem ruhen hem bedenen:bbo:
Gun aydin kizllarrr. ben saba kusu oldugumdan yine 6.30 d akalktim. dusumu aldim, kendimi kremledim, selulit kremledim falan filan...
trufcim seni pek bir cesaretli gordum. 3. ve 4. derken cocuktan bahsediyn di mi??? cicek falan degil...Amanin ben bir taneye bakayim o yeter valla....akannehir
canim curuk var disimde. eski dolgularin yenilenmesi gerek, dun bir dolgu yapildi ve yirmi yas disim cekildi....uzunca bir sure gidecegim gibi....
yeni kocu gozlerinden oper ve basarilar dilerim efendimmmm, benim de kilo vermeme izin verme nolursun artikin...
günaydın kızlarr .off yeni kalktım. daha yüzümü bile yıkamadım. miskin miskin oturuyorum.
gidip kahvaltı hazırlıyım. öğleden sonra gelicem kızlarr
tatlım arşiv hasarlı değil ama inerken bir sorun olmuş olabilir net gidip geldi mi bi anlık ki bi kere benim de başıma gelmişti çünkü... ayyy çöz problemi de yapalım beraber kuzum yaaa :gitme:
Günaydın kızlarrr. Biliyorum bu topikte hızlı kilo vermeye çalışan yok ama yine de okuduğum bir haberi sizinle paylaşmam gerek, ne olur, ne olmaz. Hızlı kilo vermek safra kesesinde taş oluşmaşına sebep oluyormuş. Zaten hızlı kilo vermek çok zararlı olduğundan dolayı vücut belli noktalarda kilo vermeyi durduruyormuş. Belirli bir süre indiğiniz kiloya vücut uyum sağlamaya çalışıyormuş bu şekilde. Ama devam edince tabi zamanla tıkanmalar çözülüyor ve kilo verimi devam ediyormuş.
yaaaptıııııııııııım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz alkisalkisalkis alkisalkisalkis
oldu nihayet laelaelaelaelae süper. cok eglenceli biseye benziyo izledim biraz. bu videolar sayesinde spor salonuna her ay 130 lira bayılmıycam artık. cidden cok zorluyodu beni oraya gitme ve hiç bi fayda göremiyodumlmaz:
memlekete gidince annemle yürüyüş de yapıcaz stada gidip aksamüstleri filan. sonra 26 haziranda eskisehire geri dönücem. :hulya:
bi de şunu demek istiyorum belki biliyosunuzdur ama.. 8er dakikalık egzersizler var.. karın-bacak-kol-kalca için. ben kışın 30 dakika eliptik yapıp arkasından o egzersizleri yapıyodum. inanılmaz faydasını görmştüm. özellikle karın kısmı düzleşmişti baya bi.. aklınızda bulunsun. youtube açabiliyosanınız mesaj atın özelden veriyim size linklerini canlarım eger bilmiyosanız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bugün çoook işim var.. emlakcıya gidip sözleşmeyi feshedicez.. yeni ev arkadası adayımla oturup ev meselesini konuşucaz hede hödö.. öf! şu ev meselesi beni cidden geriyo ya.. ev arkadaslıgı gercekten cok zor.. düzgün temiz bi insan bulabilmek filan..
bugün çoook işim var.. emlakcıya gidip sözleşmeyi feshedicez.. yeni ev arkadası adayımla oturup ev meselesini konuşucaz hede hödö.. öf! şu ev meselesi beni cidden geriyo ya.. ev arkadaslıgı gercekten cok zor.. düzgün temiz bi insan bulabilmek filan..
8 dk abs lerden mi söz ediyosun tatlım???
bana sor bi de lojman beni delirtmişti izmir - çeşme yapmayı göze aldım hergün o kadar yaniii
canım dua et öğrencisiniz aynı yerde çalışan kişilerin beraber kalması berbat bişiy akşam evde ne oluyosa sabah herkesin ağzında
insanların kanı bozuk yaaa bi de çenelerinin yayı...
ev arkadaşındanmı ayrılıyorsun. ayy gerçekten zor. bu yurt arkadaşı ev arkadaşı. ama yıllar geçtikten sonra kötüleri hatırlamıyorsun biiliyormusun. özlüyorsun bazen o günleri
ya bir de szi bizden daha şanslısın.internet var bizim üniversite zamanında internet vardı ama bu kadar yaygın değildi.lap toplar yaygındeğildi.
mesela yurtta kalıyorsan anlaşamıyorsan açarsın neti ni girersin kk 59-50 ye ne güzel. yalnızlık çekmezsin.yada msn ye bilmem neye geçen bunu düşünmüştüm bende
kzlar çalışığım yerde geçici bi görevle gelmiş yaşlı bir amca var .yazık misafirhanede tek göz odada kalıyor.öğleden sonra onu yemeğe çağırdım gidip yemek yapıcam. öpüyorum sizi muck muck.ilgilenicem hepinizle dönüşte tek tek
evet tatlım..
gerçekten yaa.. anlayabiliyorum sizi de.. ama bu ev arkadaşım resm hasta etti beni 1 senedir.. kafayı yemek üzereydim sayesinde.. çok şükür kurtuluyorum diye seviniyorum ama bakalım nolucak bundan sonra.. nefret ettirdiler öğrencilikten de ondan da bundan da..
bende eskişehirde okudum biliyormusun.hatta seni görünce burda o günlere döndüm.eskişehirde öğrencilik başka. ya aslında en güzel küçücük kirasını kendi karşılayabileceğin olan apart dairesleri düşündünmü hiç?o zamanda insan yalnız kalır ki.zor ama geçer bu günler
canım cok düşündüm de..artık eskisi gibi diil hiç bisey.. 45 metrekare 1+1 evlerin kirası 450tl.. bunun faturaları,dogalgazı elektiriği,suyu interneti diye hesaplayınca aylık 200tl gidesi olsa..650. ayda 140 tl tangoya veriyorum.. 130lira spor salonuna veriyodum.. ama artık spor salonunu bırakıcam.. başa çıkamam tek basıma.. inanılmaz sömürüyolar öğrenciyi ya..
hele eve girerken 400-500 tl depozito alıyolar.. bu kadar komisyon alıyo emlakcılar bi de.. sonra gidip dogalgazı elektiriği actırıyosu falan.. dünya kadar para ya.. biz bu eve cıkarken 2000liram gitmişti benim.
yapamam malesef senağlama senağlama
ben bi de titizim düzeni seviyorum. ama öğrenci evi diye herseyin içine ediyolar. mesela şuanki ev arkadasımın sevgilisi 4ay bizde yaşadı. kusucaktım artık. zaten evi maddi anlamda ben yükleniyodum daha cok.. iyice ezildim resmen. 4ayın sonunda dayanamayıp konstum. sevgilisi gelmedi bu sefer ama eve baska baska adamları alıp gelmeye basladı.. hersey sorun yani..
selam tatlışım ağda yapmadan olmuyo kuzucum zaten işe yarayıp yaramıyca şimdi belli olcak kol altında işe yaradı bacaklarda da sorun çıkmazsa bundan iyisi şamda kayısı diycemm-tatlicadiarzu-Kızlarrrrrrr günaydınnn iyi haftasonlarıııı Şeniz
ben de kirpiklerime hint yağı kullanıyorum canımmm
slim in 6 ile bu kilolar gidecek kesin eminim bu ne demekse...
sünnetli çocuk gibi yaaaaaaaa:teytey: amanın coşmuş zukseddin
evet canım yaa ben de dizimden itiraben bacağımı açamıyorum dümdüz olarak kasıldı kaldı bacak streching falan işe yaramıyo... kaydirigubbakcemile2
yürü beaaaaaa aynı aynı işkenceyi ben de kendime uyguluyorummm ama başka türlü çoktaaaaaaaaaannnnnn vazgeçmiştik bu iştenn bayanssulusmile
bacaklarımı jiletledim çıkarçıkmaz ağda yapıp hemen mor soğan suyu sürüyorum
ağda yapmadan olmuyo di mi
ağdadan hemen sonra 1 kerelik mi sürülcek??
mor soğan di mi beyaz olmuyo...:uhm:
ay canım sağol yaa yalnız bıramayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?