kzlar çalışığım yerde geçici bi görevle gelmiş yaşlı bir amca var .yazık misafirhanede tek göz odada kalıyor.öğleden sonra onu yemeğe çağırdım gidip yemek yapıcam. öpüyorum sizi muck muck.ilgilenicem hepinizle dönüşte tek tek
selam tatlışım ağda yapmadan olmuyo kuzucum zaten işe yarayıp yaramıyca şimdi belli olcak kol altında işe yaradı bacaklarda da sorun çıkmazsa bundan iyisi şamda kayısı diycemm-tatlicadiarzu-
bi bacağım biter bitmez soğan suyunu sürdüm hatta suyu bitirdim bacak kurudu brn sürdüm 5 dk sonra işlem tamam
sonra öteki bacağa geliyor sıra :ecrin_bebek:
benim soğan acıcık mordu lila soğansırnaşık şey
ben yanlız bırakırmıyım seni daqlışımolumunekankayizsmileŞeniz
günaydınn koçum bende kahvaltı yapmadım dahaa
soğan çorbası gibi kokuyorum şu an şu kür işe yarasın diye duş almadım daha:bbo: :a015:
ayyyy gel bi sarılan gıymedlim menimmm olumunekankayizsmile Şeniz
valla süper yaa normalde kaç günde çıkıyodu ??? şimdi kaç günde çıktı??
sayısal verileri alalım yasuş hanım biliyorsunuz bu bilimsel bir araştırma bir insan türün kurtuluşundan sözediyoruz sempatiksalakcinni
canımmm napıyosun. bende yarın fırsat bulursam bugün yapacam soğanı amam mor soğan yok şimdi ya.evdekiler sarı soğan. ya ben işte bundan önce limon tuz yapmıştım .milletinkini cayır cayır yakmış bende hiç etki etmedi. hatta çıktılar hemen. bu soğana güveniyorum şimdi. önce bacaklarıma denicem. Alalhım walla b,tse heryerimize yaparız ne güzel olur kızlarr yaa. bi kurtulsak şöle bebek gibi olsak.
lachesisi benden 100 gr daha sil. kıllıydım çünkünaniknanik
e benim de saçlarım çok uzun benden de 3 kg silin -tatlicadiarzu-
ya onu bende düşündüm. saçlarımın maşaşllahı vardır çoktur
aman yesa duyupda yolmasın saçcıklarımı
ana nerden çıktın kız sen. kulağınamı üfürdüler
Yesa mı abarttı yine :))n
evet ya yesa nerden bildin
o dedi nişanlandı diye inanmadıydım ama teyit etmek için sordum
hatta onun kehanetine göre
lachesis, ben, anchusaydı sanırım hepsi hamile dediydi
ev cadısı uğradı da bugün bi ara
ne var ne yok deyince sıraladı böyle
Yesa dan başka cadı yok ki, olmayan şeyi oldu diyen kaydirigubbakcemile3 Sen de direkt kutlayınca, birisinin bu haberi verdiğini abartıp annadım zaten :lepi: Aaa lachesis ve anchusayı da mı o gruba katmış, bana truf hamile dese inanırdım ama :)e
evet ya bu yesa cadısı hiç az değil ış
ana nerden çıktın kız sen. kulağınamı üfürdüler
Aynı şeyi yazıyim dedim yaaa
YESACAN nerden çıktın bakiiim sen???
detoks nası gidiyo??
yapmadın mı yoksa???inifsinif:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dolapta sebze namina hiiiiiiiiiiic bi sey yok meyve desen bi elma bi armut bizimkiler bugun yok onun icin kafama gore yaparim demistim ama kaldi malesef benim detox valla bugun yaaa :mymeka:[/B]
oyun bozan seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilmaz:
alsaydın ya dünnnnnnnnn yeseydin ya bugünnnnnnnnnnnnnnn
açım ben yaa başıma vurdu....
bu hafta kim koç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?