klikcim
tekmeleri cok kontrollu yap
bacak cekmeleri hic yapma...
saga sola one arkaya yuru yeter...
ilk uc ay dusuk riski cok fazladir.
ben de katiliyorum peppera...
pilates falan yapabilrisin leslie ye ilaveten..
kızlarrrrr hadi masa başında oturanlarr ve bunu okuyanlar omuzlarımızla öne ve arkaya doğru dairesel hareketler yapıyoruz.
yalnız otururken dik oturuyoruz.
bu haftanin birincisi de kahve kokusu olmus. Daha yeni baktim listeye.. Ayrica onun icin de tebrik ediyorum....
kilkkk canım yeni işin nasıl az anatsana .kalabalıkmı sakin bi yermi.patronun arkadaşların falan
zeytine cezamı var. benim de hayatta aklıma gelmez zeytin yemek. zeytini 3 e düşür canım.
diğerlerinde cezalık bi durum öremedim.
sporda ne alemdesin. ne yapıyorsun.
Merhaba kızlar
Klikcim denk gelemedik bi türlü, gözünüz aydın, hayırlı olsun... opuyorumnanaktan
Peppercim hoşgeldin yerimseniben
Nilüfercim ne güzel koçsun sen öyle, masa başında oturanları bile rahat bırakmıyorsun kaydirigubbakcemile3
ayyyy o susuzluğu benden başka bilen varmıdır. bak şimdi o rezil günlerime götürdün beni
doğuda görev yapıyorum yaa ben 2 yıl burda susuzluk çektimm.günde 2 saat akardı.
o 2 saatte de çamaşır mak mı çalıştırırsın. bulaşıkmı yıkarsın. su mu depolarsın.
neyseki bu sene çözüldü.
en iyisi makarna canım . makarnaları yıkamak bidert olmadığını düşünürsek . bugün hiçmi gelmeyecekmiş sular
Merhaba kızlar
Klikcim denk gelemedik bi türlü, gözünüz aydın, hayırlı olsun... opuyorumnanaktan
nilüfercim ,ben 5 tane zeytin yiyordum.yesa 3 e düşrmezsen her 1 taneye 100 mekik yazmış.ama ben bugün gördüm iş işten geçmişti yani kaydirigubbakcemile3
,stat it up ı indirmeye çalışıyorum.3 ünü de indirince mi çalışıyor?şimdi 2.sini indiriyor.akşama onu yapacağım ve bisiklet çavireceğim.
hadi hadi durma sende.kaydirigubbakcemile
biz yaptık haeketlerimizi.
bacaklarını ikiisni birden 10 defa indir kaldır.
göbeğini içine çek bırak.
kollarını esnet
ve omuzlarını hadi bakalım.
şimdiye kadar yapmayanlarda ara ara yapsın
akannehir
kaydirigubbakcemile3 Maşallah, herkesi sporcu yapcan sen bu hafta, ne güzel miskin miskin yazıyodum sempatiksalakcinni mekik çeksem yeterli olur mu?? Diğerlerini yapasım yok :kedi: Yağ parçalıyıcı nilüfer mi demişti yesa kaydirigubbakcemile3
klik cnm evde yuruyus diyince sen doktora o da sadece adimli bi spor sanmistir, bence videosunu gostersen izin vermezdi;
pilateste de herhangi bi pilates olmaz sana,
hamile pilatesi yapmalisin;
internetten yaz hamile pilatesi videosu diye , indir, onu da 3 aydan sonra yap bence,
simdilik sadece yuruyus yap cnm.
dulcinea hosbulduk cnm, naslsin?
İyiyim canım, tatilin nasıldı, kilo durumları nasıl aklinialirimsmile
Kilo aldıysan rahat ol, eminim tez zamanda vereceğine, yapışmıyo ya o kilolar bayanssulusmile Bu aralar ben de bi alıyom bi veriyom
bu sabah tartildim; 55,4 ciktim cnm,
1,5 kg almisim gibi gorunuyor,
insallah dedigin gibi, yapismadan gerisin geriye gider o kilolar
klik cnm evde yuruyus diyince sen doktora o da sadece adimli bi spor sanmistir, bence videosunu gostersen izin vermezdi;
pilateste de herhangi bi pilates olmaz sana,
hamile pilatesi yapmalisin;
internetten yaz hamile pilatesi videosu diye , indir, onu da 3 aydan sonra yap bence,
simdilik sadece yuruyus yap cnm.
bence pepper çok haklı klikcimkaydirigubbakcemile2:CüvCüv:
sular geldiiiiiiii..:dance:
ben yemek yapmaya gidiyorum kıslarrrrr..........cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?