50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yesa cadısı
start it up yaptıktan sonra mutlaka esneeeeeeeeeee

evet kuzum dunku yazisini okudum esnedim bugun bi guzel YASASIN START IT UP kardesligi Şeniz

1- canim gormedim duymadim yoktu yine de bi 50 tane cek o zaman yatmadan olursa daha iyi olur optum

2-hepsi inince calisiyor canim yap yap sensiz olmaz zaten olumunekankayizsmile

sorma adımı çıkarttı öyle

amaaa bu isim sana cok yakisti canim yaaa kaydirigubbakcemile3

canım söylesene merak ettim
ya da özelden at

e tabi öldün bittin durumu olmaz
aslında esne mesne demeyecektikte sen de bizim çektiğimiz acıları çekecektin

dun ilk defa yaptim canim pek esnemedim onda kadin ne kadar esnediyse o bugunkunden sonra kendimce yaptim esneme hareketleri bakalim hayirlisii

hadi goruusrurzz bye bye

selam kızlar
ve baaaaaaaaay kızlar
bi selam verim dedim
işim var da biraz 2 saniyeliğine kaptım pc kız tutturdu gene
hadi anne hadi anne diye:gitmepuyorumnanaktan

kınlar selamlar
ne çok kaynatmışnız ya.
bugünüm çok yoğundu öldüm resmen
bugünkü listemi sayim sizlere bakalım ne yorumlar yapıcaksınız
sabah 1 tane kaynamış yumurta biraz zeytin biraz peynir 1 bardak yeşilçay
öğlen sadece mercimek çorbası
yarım liste su içebildim daha da içicem
işten dönüşte 1 bardak yeşilçay
akşam yemeği içinde ayarlıcaz bişiler bakalım

selamlar..
koçum yediklerimi yazıyorum,
  • sabah
  • uyanır uyanmaz ceviz suyu
  • 2 gün kurusu kayısı
  • 3 ceviz
  • 3 badem
  • ara
  • yeşil çay
  • öğle
  • zeytinyağlı sarma
  • yoğurt
  • ara
  • yeşil çay
  • 1 kuru kayısı
  • akşam
  • 2 kaşık bulgur pilavı
  • karışık sebze kızartması
  • hiiiçççç ekmek yemedimsositososito

menümü yazayım bende sabah nesfit arada 1 çanak kiraz,aralarda 5,6 tane nohut yedim 3 er kez, saat 3-4 gibi gene nesfit yedim,2 ısırık börek aldım bi ara,akşamda beyaz peynir 1 domtes yedim ekmeksiz.çok parça pincik beslendim
sabah uyanınca slimin 11 dklık karın videosunu yaptım,akşam gene slim in start it up yapacam

koçuuum nabersin yaaaa?

kimsecikler kalmamış topicte...cıslar mi yiyorlar dersin ?kaydirigubbakcemile3

ben de eve iş getirdim yaaa...çalışmam lazım çokça.
bitince slim in 6 yapcam, bi de onun karın videosunu. nasılım müthiş dimi ?kaydirigubbakcemile3

canım ya kahvaltına bayıldım.Allah bilir çok erkende kalkıyorsundur.yumurta falan haşlaman çok güzel. ben h. içi hiç sofrsa bile hazırlalm ayak üstü yerim.
keşke o makarnayı yiyeceğine çorbadan içseydin. ama sen makarnayı seviyorsun .o yüzden sesimi çıkarmıyorum.ne de olsa hamişsin
ben beğendim ama ara öünlerin nerde.çorbanın yanına yeşillikde yiyebilirdin
peynirrli meynirli kahvaltın yok.sarmaların adedi yok.kızartmayı da kimbilir ne kadar yedin. ben hiç karşı koyamam o karışık kızartmaya
canım sen nesfitin prograsmını mı uyguluyorsun. ben hiç denemedim araştırmadımda.
açıkcası nekadar sağlıklı olduğunu bilmiyorum
benim için ideal menü herşeyden olan ama az porsiyonlu menüler.(kolalar kızartmalar hariç)
onun dışında gayet iradeli görünüyorsun.

canlar 3 menu gordum yine ustune alinan alinsin:)))

1- aksama ne ayarlicaksin bakalim canim normalde guzel menu oglene hatta corba yanina salata da olabilirmis

2-zeytinyagli sarma miktari nedir hakim bey:) bi de sebze kizartmasi derken bolee bongur bongur yagin icinde mi:))

3-offfffff zukseddin o ne bicim menu 10 uzerinden 0:)

MENUM GELIYORRRRRRRRRRRRRRRRR
oncelikle not: bugun aksam yemegimiz yogun olacakti normalde pazarlari olur da dun degisiklik yaptik ona gore degerlendirin haaaaa

sabah (11.30)
sut
kahvaltilik gevregi (icine bi de kepek kattim:) anchusanin deyimiyle kepekli sut ve de kahvaltilik gevregi

ara (14.30)
1 muz

aksam(17.30)
az kuzu eti
patates
beyaz havuc
haslama havuc
haslama brokoli

YAPTIKLARIM

1-start it up

2-badmintona gitcem birazdan

bu arada merdivenlerden inerken bacaklarim asiri agriyor ama normaldir deemi hehe:))

spatzcigim her zamanki muthisligin ustunde canim benim de sen de baslasana START IT UPa :)

yazmayi unutmusum 3-4 bardakta yesil cay :)

sorma millet kaybolmuş.
spaz yaa sen hem salona gidiyorsun .hem evde yapıyorsun.
kız sonra deli gibi kas olmasın her bi tarafın.
bende pump it up uı yapacaktım.usb yi tv ye takıyordum usb bozulmuş. yapamadım. koşu bandına çıktım tam deli gibi hızımı almıştım kii. komşular tak tak vurdu alttan. aman pişman oldum şu koşu banıdını aldığıma

aaaaaaaaaaaaa kocumla ayni yorumlari yapmisiz:)0

ZUKSEDDDDINNNNNNNNNNNNNNNCIGIM o kadar bagirdik hala nesfit mi yapiyosun sen yaaa sesimiz gelmiyor heralde yapma etme bak nolur:)

bi de badminton sonrasi sut icer gunumu kapatirim nasil olur kocum ama baska yapmami istedigin bi sey varsa valla sole bak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…