yesa cadısı
start it up yaptıktan sonra mutlaka esneeeeeeeeeee
nilüfercim ,ben 5 tane zeytin yiyordum.yesa 3 e düşrmezsen her 1 taneye 100 mekik yazmış.ama ben bugün gördüm iş işten geçmişti yani kaydirigubbakcemile3
,stat it up ı indirmeye çalışıyorum.3 ünü de indirince mi çalışıyor?şimdi 2.sini indiriyor.akşama onu yapacağım ve bisiklet çavireceğim.
sorma adımı çıkarttı öyle
hadi gözün aydınnyerimseniben bezen pek bi meraklı oluyorlarrrrsempatiksalakcinni
amiin canım insanın tabiri caizsse ağzının tadı yerinde oldumu hayat daha kolayy
benim kilo çok fazlaydı ondanbelim daha içime çekmeden 72 senağlamavelhasılın daha uzuun bir yol var önümde:bbo:
süpersin koçum yaaa pc başında yptım yanii bu hareketleri
hihoyyyt
truf geçen benim bayaa gecikti zımbırtıı aktara sordum böyle bir sorun yani hamilelik gibi bir olayda napayım diye CADIARZU
mısır püskülü kiraz sapı işini görür dedi :1shok:
bişeyler daha dedide şimdi ben dimeyeyim burdayasakkelime
evet kuzum dunku yazisini okudum esnedim bugun bi guzel YASASIN START IT UP kardesligi Şeniz
1- canim gormedim duymadim yoktu yine de bi 50 tane cek o zaman yatmadan olursa daha iyi olur optum
2-hepsi inince calisiyor canim yap yap sensiz olmaz zaten olumunekankayizsmile
amaaa bu isim sana cok yakisti canim yaaa kaydirigubbakcemile3
CANLARIM BEN GELDIMMMMM donusum yine muhtesem oldu:))
SLIM IN 6 start it up yaptim:)) tamam karnim biraz aciyor azicik da bacaklarim ama oyle abartilacak kadar aman oldum aman bittim olayi yok valla :)))
nilufertcigime opucukleri:)
Çok sağolun kızlarrr opuyorumnanaktan
canım ya kahvaltına bayıldım.Allah bilir çok erkende kalkıyorsundur.yumurta falan haşlaman çok güzel. ben h. içi hiç sofrsa bile hazırlalm ayak üstü yerim.hayır nilüfertcim düşünmüyorum valla
şimdi bile zor geliyorr
birde çocukla hiç yürütemem iş hayatınıı
ama evde yapabileceğim birşeyler olursaa düşünebilirim belki
evet yaa çok haklısın artık dikkat edeceğimm
bu arada bugünkü menümü yazayım da yorumla koçumm
sabah : kalkar kalkmaz 2 bardak su+folik asit hapım (ikiside doktor tavsiyesi ile)
kahvaltı : 2 dilim kepek ekmeği,3 s.zeytin,3 y.zeytin,1 çatal beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta,1 domates,yarım salatalık,1 fincan şekersiz çay
ara : yarım avuç kuru üzüm
öğle : 4 tane domates soslu köfte-2 kaşık patates püresi-2 kaşık mercimek çorbası-5-6 kaşık salçalı makarna(yemeği işyerinde yemenin dezavantajları maalesef)(evde yediğim günleri arıyorum)
ara : 1 bardak şekersiz çay
akşam : 2-3 kaşık bulgur pilavı-yeşil fasulye yemeği-yoğurt
ara : meyve
ben beğendim ama ara öünlerin nerde.çorbanın yanına yeşillikde yiyebilirdinkınlar selamlar
ne çok kaynatmışnız ya.
bugünüm çok yoğundu öldüm resmen
bugünkü listemi sayim sizlere bakalım ne yorumlar yapıcaksınız
sabah 1 tane kaynamış yumurta biraz zeytin biraz peynir 1 bardak yeşilçay
öğlen sadece mercimek çorbası
yarım liste su içebildim daha da içicem
işten dönüşte 1 bardak yeşilçay
akşam yemeği içinde ayarlıcaz bişiler bakalım
peynirrli meynirli kahvaltın yok.sarmaların adedi yok.kızartmayı da kimbilir ne kadar yedin. ben hiç karşı koyamam o karışık kızartmayaselamlar..
koçum yediklerimi yazıyorum,
- sabah
- uyanır uyanmaz ceviz suyu
- 2 gün kurusu kayısı
- 3 ceviz
- 3 badem
- ara
- yeşil çay
- öğle
- zeytinyağlı sarma
- yoğurt
- ara
- yeşil çay
- 1 kuru kayısı
- akşam
- 2 kaşık bulgur pilavı
- karışık sebze kızartması
- hiiiçççç ekmek yemedimsositososito
canım sen nesfitin prograsmını mı uyguluyorsun. ben hiç denemedim araştırmadımda.menümü yazayım bende sabah nesfit arada 1 çanak kiraz,aralarda 5,6 tane nohut yedim 3 er kez, saat 3-4 gibi gene nesfit yedim,2 ısırık börek aldım bi ara,akşamda beyaz peynir 1 domtes yedim ekmeksiz.çok parça pincik beslendim
sabah uyanınca slimin 11 dklık karın videosunu yaptım,akşam gene slim in start it up yapacam
koçuuum nabersin yaaaa?
kimsecikler kalmamış topicte...cıslar mi yiyorlar dersin ?kaydirigubbakcemile3
ben de eve iş getirdim yaaa...çalışmam lazım çokça.
bitince slim in 6 yapcam, bi de onun karın videosunu. nasılım müthiş dimi ?kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?