aaaaaaaaaaaaa kocumla ayni yorumlari yapmisiz:)0
ZUKSEDDDDINNNNNNNNNNNNNNNCIGIM o kadar bagirdik hala nesfit mi yapiyosun sen yaaa sesimiz gelmiyor heralde yapma etme bak nolur:)
zukseddin hazır yanıma yesa yı bulmuşken
bırak kızım şu nesfitmişmiş zarturu zutturu işlerii
kınlar selamlar
ne çok kaynatmışnız ya.
bugünüm çok yoğundu öldüm resmen
bugünkü listemi sayim sizlere bakalım ne yorumlar yapıcaksınız
sabah 1 tane kaynamış yumurta biraz zeytin biraz peynir 1 bardak yeşilçay
öğlen sadece mercimek çorbası
yarım liste su içebildim daha da içicem
işten dönüşte 1 bardak yeşilçay
akşam yemeği içinde ayarlıcaz bişiler bakalım
deneyim demiştim şekerimcanım ya kahvaltına bayıldım.Allah bilir çok erkende kalkıyorsundur.yumurta falan haşlaman çok güzel. ben h. içi hiç sofrsa bile hazırlalm ayak üstü yerim.
keşke o makarnayı yiyeceğine çorbadan içseydin. ama sen makarnayı seviyorsun .o yüzden sesimi çıkarmıyorum.ne de olsa hamişsin
ben beğendim ama ara öünlerin nerde.çorbanın yanına yeşillikde yiyebilirdin
peynirrli meynirli kahvaltın yok.sarmaların adedi yok.kızartmayı da kimbilir ne kadar yedin. ben hiç karşı koyamam o karışık kızartmaya
canım sen nesfitin prograsmını mı uyguluyorsun. ben hiç denemedim araştırmadımda.
açıkcası nekadar sağlıklı olduğunu bilmiyorum
benim için ideal menü herşeyden olan ama az porsiyonlu menüler.(kolalar kızartmalar hariç)
onun dışında gayet iradeli görünüyorsun.
canlar 3 menu gordum yine ustune alinan alinsin:)))
1- aksama ne ayarlicaksin bakalim canim normalde guzel menu oglene hatta corba yanina salata da olabilirmis
2-zeytinyagli sarma miktari nedir hakim bey:) bi de sebze kizartmasi derken bolee bongur bongur yagin icinde mi:))
3-offfffff zukseddin o ne bicim menu 10 uzerinden 0:) ortada bi menü yokki zaten tam isabet bi not
MENUM GELIYORRRRRRRRRRRRRRRRR
oncelikle not: bugun aksam yemegimiz yogun olacakti normalde pazarlari olur da dun degisiklik yaptik ona gore degerlendirin haaaaa
sabah (11.30)
sut
kahvaltilik gevregi (icine bi de kepek kattim:) anchusanin deyimiyle kepekli sut ve de kahvaltilik gevregi
ara (14.30)
1 muz
aksam(17.30)
az kuzu eti
patates
beyaz havuc
haslama havuc
haslama brokoli
YAPTIKLARIM
1-start it up
2-badmintona gitcem birazdan
bu arada merdivenlerden inerken bacaklarim asiri agriyor ama normaldir deemi hehe:))
yok şekerim peki yapmıcamda 2 kutu almıştım ya önceden onları bitireim diorum yaaaaaaaaaaaaaa kocumla ayni yorumlari yapmisiz:)0
ZUKSEDDDDINNNNNNNNNNNNNNNCIGIM o kadar bagirdik hala nesfit mi yapiyosun sen yaaa sesimiz gelmiyor heralde yapma etme bak nolur:)
bırakacam pekiiiizukseddin hazır yanıma yesa yı bulmuşken
bırak kızım şu nesfitmişmiş zarturu zutturu işlerii
2-3 gün daha nesfit yicem idare ediverin artıkın,vallaha bititreim elimdeki kutuyu bi daha almıcam söz
helal bea kocum beaa soyle valla
ZUKSEDDINNNNNNNNNNNNNNNNNN bagiriyorum su an canimmmmmmmmm ne dedim ben sana ayyy hala dinlemiyor bi sus da dinle hehe:)) valla arkadas geldi nesfitle verdigim kilolarin hepsini geri aldim dedi biz sana bastan demistik dedim nolur ikinci bi vaka olma bak dun de verdim ornegini boyle diyetleri omurumuzun sonuna kadar yapamayacagimiz icin biraktigimiz anda aliriz kilolari vereliniortak yarina duzgun bi menu ile gel karsimiza emi vereliniortak
tamamdir kocum sen iste:) yarin is var zaten erkenden yatmam gerek ama valla bak istedigin bi sey cekinme hehe:)
CANIMMMMMMMMMMMM nesfit yemene bi sey demiyoruz sabah kahvaltida ye ama hem sabah hem aksam yeme aksam dogru duzgun bi sey ye:))
kocum benim saolasin cok sahane kolluk kuvveti olur benden:) kocum benim menume yorum yapmamissin cok super cok sahane gunun menusu hatta aylardir gordugum en guzel menu falan diyebilirsinn hani ornek olsun diye soyledim:))
CANIMMMMMMMMMMMM nesfit yemene bi sey demiyoruz sabah kahvaltida ye ama hem sabah hem aksam yeme aksam dogru duzgun bi sey ye:))
kocum benim saolasin cok sahane kolluk kuvveti olur benden:) kocum benim menume yorum yapmamissin cok super cok sahane gunun menusu hatta aylardir gordugum en guzel menu falan diyebilirsinn hani ornek olsun diye soyledim:))
Bugün spor dinlenme günüm, ben de ödevlerimi yapıyorum, tatlı krizine girip saçma şeyler yedim, şimdi de midem bulanıyor, koçumdan önce midem beni cezalandırdı
bugunku menumu bildiriyorum..
06:00 1 bardak ceviz suyu içip uyudum sonra10bucukta uyandım bebegimle beraber
kahvaltı oncesi yarım greyfurt suyu
kahvaltı: 1 dom, 1 sal, 1 haslanmıs yumurta , peynir , maydonoz, 1 dilim light etimek
ara: 1 avuc kiraz 1 kayısı 1 fincan ılık sut
oglen: 1 kofte , 5 dunden kalan kızarmıs patates, salata
ara: 1 elma
aksam: 2 kasık patlıcan yemegi, 2 kasık pilav, bol salata
ara: 1 top dondurma
icilenler: 2 bardak form cayı, 2 lt su ( surahinin icine limon attım )
egzersiz: 1 saat callan+pilates+tibet 1. seans:)
hoyt masallah koc bole yaparsaaaa oooooooooooooooooooooooooooo kocum kendine ceza ver en acimasizindan 3 tane mi yedin dedin o zaman 300 tane mekik:)) ole bi atasozu de var demi imam ve cemaat hehhe:)) anladin sen onu kocum
BABYMOM 10 uzerinden 10 IKI gundur masallah herkesi solluyorsun dun MELAHAT 0 almisti bugunde ZUKSEDDIN aaaaaaaaaaaaaaaaaa bi de kocumuz hehhhe:)) o da 0 aldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?