50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaaaaaaaaaa kocumla ayni yorumlari yapmisiz:)0

ZUKSEDDDDINNNNNNNNNNNNNNNCIGIM o kadar bagirdik hala nesfit mi yapiyosun sen yaaa sesimiz gelmiyor heralde yapma etme bak nolur:)

yaa bende okuyorum aynı yorumları yapmışız. acaba diyorum menüleri değilde benim söylediklerimlemi dalga geçiyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anammmmmmmmmmm adimi dalgaciya cikardiniz haaaaaaaaaaaaaa:)) ciddi konusuyorum diye not dusecem artik:) yok kocum benim valla gordum genel bi yorum yapayim dedim ozel yorumlari sen zaten yaparsin dedim:)

zukseddin hazır yanıma yesa yı bulmuşken

bırak kızım şu nesfitmişmiş zarturu zutturu işlerii

helal bea kocum beaa soyle valla

ZUKSEDDINNNNNNNNNNNNNNNNNN bagiriyorum su an canimmmmmmmmm ne dedim ben sana ayyy hala dinlemiyor bi sus da dinle hehe:)) valla arkadas geldi nesfitle verdigim kilolarin hepsini geri aldim dedi biz sana bastan demistik dedim nolur ikinci bi vaka olma bak dun de verdim ornegini boyle diyetleri omurumuzun sonuna kadar yapamayacagimiz icin biraktigimiz anda aliriz kilolari vereliniortak yarina duzgun bi menu ile gel karsimiza emi vereliniortak

tamamdir kocum sen iste:) yarin is var zaten erkenden yatmam gerek ama valla bak istedigin bi sey cekinme hehe:)

kızlar öğlen burda olmayıp akşamcı takılanlar okumadığınızı düşünerek öğlen kızlara yazdığım şeyleri sizede tekrar kopyalıyıp koçluk kurallarıma aklıma gelenlerle ekleme yaparak takrar bilgilerinize sunuyorum.
artık yaz geldi kızlarr bu hafta herkes kilo gram herneyse verecek ben anlamam.
bu arada bu koçluk kurallarıımı tammamen kendimden esinlenerek yapıyorum
1.
bu hafta kıpır kıpır bir hafta olacak.mesela ması başında çalışanlar aklımaıza geldikçe oturduumuz yerde hareketler yapıcaz. örneğin bacaklarımızı indircez kaldırcaz sağa sola açaıcaz(tabi masamız önünü kapalıysa:))).
göbeğimizi içe çekip bırakıcaz 10 ar 5 er defa . aklımıza geldikçe.
otobüse dolmuşa binenler 1 durak önce inecek yürüyecek.

2 .sporlar 2 günde bir yapılacak .hımbıllık tembellik yok .herkes indirsin bilgisayarından neyi istiyorsan(söyleyene bakın kaç haftadır daha geçen hafta indirdim pump it up ı)

3.yeşil çayyy içilecek.

4.kaçamak bu hafta kesinlikle yok.

5. yok canım şunu istedi bunu istedi demek ,motivasyonu düşürmek ,kilo veremiyorum, diye mızmızlanmakda kesinlikle yasak.

6.sabah sadece kürümü içtim öğlen bi kase nesfitimi yedim . böle zattırı zutturu öğünlerlede gelmeyin bana.herkes (kızartma kola aşırı hamur işi hariç)adam gibi sebzeni meyvesini etini balığını abartmadan güzelce yesin
akılma gelenler bunlar işim bitince menülerinize bakıcam.

artık bende bu hafta 52 yi görmek istiyorummmm. sabah 53,5 çıktım

yarım lt su çok az canımcım

deneyim demiştim şekerim

aaaaaaaaaaaaa kocumla ayni yorumlari yapmisiz:)0

ZUKSEDDDDINNNNNNNNNNNNNNNCIGIM o kadar bagirdik hala nesfit mi yapiyosun sen yaaa sesimiz gelmiyor heralde yapma etme bak nolur:)
yok şekerim peki yapmıcamda 2 kutu almıştım ya önceden onları bitireim diorum ya

zukseddin hazır yanıma yesa yı bulmuşken

bırak kızım şu nesfitmişmiş zarturu zutturu işlerii
bırakacam pekiiii

2-3 gün daha nesfit yicem idare ediverin artıkın,vallaha bititreim elimdeki kutuyu bi daha almıcam söz
tamamdir kocum sen iste:) yarin is var zaten erkenden yatmam gerek ama valla bak istedigin bi sey cekinme hehe:)

CANIMMMMMMMMMMMM nesfit yemene bi sey demiyoruz sabah kahvaltida ye ama hem sabah hem aksam yeme aksam dogru duzgun bi sey ye:))

kocum benim saolasin cok sahane kolluk kuvveti olur benden:) kocum benim menume yorum yapmamissin cok super cok sahane gunun menusu hatta aylardir gordugum en guzel menu falan diyebilirsinn hani ornek olsun diye soyledim:))

ayy korktum valla hee şerrinizden,o zaman şöle bi anlaşma yapalım,sadece sabahları yiyem ok? akşamlarıda normal kahvaltı edem,öğlende adam gibi yemek yiyem,nasılım?

:)))
ayy hep böle bi menüm olsun istemiştimmm

Bugün spor dinlenme günüm, ben de ödevlerimi yapıyorum, tatlı krizine girip saçma şeyler yedim, şimdi de midem bulanıyor, koçumdan önce midem beni cezalandırdı

bugunku menumu bildiriyorum..

06:00 1 bardak ceviz suyu içip uyudum sonra10bucukta uyandım bebegimle beraber

kahvaltı oncesi yarım greyfurt suyu
kahvaltı: 1 dom, 1 sal, 1 haslanmıs yumurta , peynir , maydonoz, 1 dilim light etimek

ara: 1 avuc kiraz 1 kayısı 1 fincan ılık sut

oglen: 1 kofte , 5 dunden kalan kızarmıs patates, salata

ara: 1 elma

aksam: 2 kasık patlıcan yemegi, 2 kasık pilav, bol salata

ara: 1 top dondurma

icilenler: 2 bardak form cayı, 2 lt su ( surahinin icine limon attım )
egzersiz: 1 saat callan+pilates+tibet 1. seans:)

Bugün spor dinlenme günüm, ben de ödevlerimi yapıyorum, tatlı krizine girip saçma şeyler yedim, şimdi de midem bulanıyor, koçumdan önce midem beni cezalandırdı

canımmm yaa.bu akşamları tatlı krizi ne yapıcaz aramızda kalsın koçta bunu yapmış demesinler ama akşamları çayın yanına bişey yemeden duramıyorum. bugün yine iyiydim.3 tane petibörle kapattım sayfayı

zemuszemus
beğendim çokk. dondurma da arada gerekir tabi

hoyt masallah koc bole yaparsaaaa oooooooooooooooooooooooooooo kocum kendine ceza ver en acimasizindan 3 tane mi yedin dedin o zaman 300 tane mekik:)) ole bi atasozu de var demi imam ve cemaat hehhe:)) anladin sen onu kocum

BABYMOM 10 uzerinden 10 IKI gundur masallah herkesi solluyorsun dun MELAHAT 0 almisti bugunde ZUKSEDDIN aaaaaaaaaaaaaaaaaa bi de kocumuz hehhhe:)) o da 0 aldi:)

yaaa sus dillendirme bu kadar aramızda dedik.
napıyom yaa susar gibi büskiviye susuyom.
yarın 1 tane yerim .ondan sonra yarım. sonrada kocamım tabağındaki kırıntılar yalarım. yavaş yavaş alışcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…