50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Trufcum geç saatte o magnum oldu mu hiç...

Nesmecim tebrikler, menün de sporun da her zamanki gibi

Yesa cadısı, hani tatlı :))

Watercım, bi tek bu sayfaya baktım, menün nasıl bilmiyom :)

Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Normalde burda duracaktım da işim çıktı

İyi geceler kızlarrr

nesfit muhabbeti gördüm bi sf da bu sayfada da olabilir tabi

ben müsli tüketiyorum nesfittense geçen gün bakıyim dedim neler var içinde (nesfit değil benzer bi ürünün) bir sürü katkı maddesi var yaaa dikkat kızlarrr

benim aldığım müsli 0 katkılı çok da memnunum 10 numara...

cok basarılı buldum

ayyy hadi ya o zaman tamam 1 öğün yicem sadece verceklerimi geri almak istemiom,yarın belki yemem bile detoks yapmak istiorum
ya kızlar ya detoks yapıonuz ya benim sadece meyve yiyince bi karnım kazınoyorki sormayın gitsin,dahada acıkıyorum,deli gibi karbonhidrat istiyor vcdum.detoks die güne başlıyorum mesela bitiremiyorum,acil detoks yapmam lazım 2 gün yoksa bu hafta kilo veremem,zaten öbür hafta veremicem kilo öbür cuma regli olmama az vakit kalacak çünkü muhtemelen o haftayı şiş geçiririm,bu cuma 1 kilo verdim verdim yani...

slim yapmam lazım ama inanılmaz üşeniorummmmmmm yaaaaaaa neyse slim yapayımda bari 6,günümü tamamlayım.yarın dinlenirim artıkın

yürüyüşe çıkmıştık canım o yüzden oldu vallahi
yağmurda başlamıştı bahanem çok yani anlayacağın
kısaca aklıma koyarak çıkmıştım zaten dışarı

seninkinin markası ne olaki canım

seninkinin markası ne olaki canım

Almanca bişiyler yazıyo üstünde markası da HAHNE jelatin torbanın içinde 500 gr lık paket...

ben çok memnunum içinde yok yok

KATZıııı KENDıNE GEL GÖBEĞıNE BAK Bı DAHA DÜŞÜNNNNN!

Son düzenleme:
canlarimmmmmmmmmm ben geldim BADMINTON gunumdu bugun start it up imi da yapmistim zatennnnn hemen yatacagim insallah yarin nasil kalkacagim bilmiyorummmmmm

WATERIM SPIDERIM saolasin canim benimmm gecer gecer amannn ne olacak:))

DULCIIIIIIIIIIIIIII TATLI neyim yok kuzum kocu duymadin galiba bu hafta tatlinin t sinden bahsetmek yok hos kendisi goturuyor lokur lokur ama hehhehe:))

SENSEEEEEEEEEEEEEE canim biz musliye karsi degiliz de hem sabah hem aksam yenmez sadece sabah yeyin ole kilo veririz ama sonra kesin aliriz ki biz de onu istemeyiz benimki sizinkine bes basar diyon yani koy hadi koy resim koy gel ben de koyarim hheeheh:)_

son aylarda 7 kilo aldım Çok üzgünüm çoook elma sirkesi dereotu çörekotu naneli sakız su bitki çayı ne varsa denicem 6dan sonrada hiçbişey ağzıma koymıcam yarın başlıyorum yediklerimi yazmaya

yaaa sus dillendirme bu kadar aramızda dedik.
napıyom yaa susar gibi büskiviye susuyom.
yarın 1 tane yerim .ondan sonra yarım. sonrada kocamım tabağındaki kırıntılar yalarım. yavaş yavaş alışcam

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koc ne dion yaaaa sen direkt 0 la bi de pazarlik yapiyor yaaaaaa kötükedihüso kötükedihüso domates atin su koca :tomato:

:1ninca:
ama koçumuzu örnek almayayım.benim daha çok yolum var çokk.ben spor yapmaya gidiyorumm zemuszemus

heyt beeeeeeee yuru be melahatim menunu yazdin mi sen bakalim :lepi:

Bugün slim in 6'nın kas dinlendirme günü olduğundan spor yapmadım.

ayyy pardon da canim sen zaten dun ara vermistin 6kere yaptim dun yapmadin iki gun mu ara veriliyor bizi mi kandiriyosun nasilsa bunlar dikkat etmemislerdir diye şakkıdı

selam güzeller
napıyosunuz bakem

guzellerin seni yesin yupppi birakmamis bizi laelaelaelaelae

[
Yesa cadısı, hani tatlı :))tı

hehehe yazmistim yine yazayim tatli yok kuzum kalmamis start it up verelim heheh sempatiksalakcinni

valla basar kaydirigubbakcemile3

tabi canımmm mis gibi yemek varken müsli ne ki
ara öğün yapılır çok güzel yoğurdun içine konur üzerine kuru erik kuru kayısı doğranır 2 fındık kırılır karıştırılır oh mis gibi bi ara öğün olurrr

valla bugün spordan sonra baklalarımı çekecektim yeminlen

çekem mi acaba???

çok mu müstekçen olu acep

yürüyüşe çıkmıştık canım o yüzden oldu vallahi
yağmurda başlamıştı bahanem çok yani anlayacağın
kısaca aklıma koyarak çıkmıştım zaten dışarı
Yürüyüşe çıktık, yağmur başladı, üşüdüm, ısınmak için magnum yedim sempatiksalakcinni bu mudur bahanen kaydirigubbakcemile3

son aylarda 7 kilo aldım Çok üzgünüm çoook elma sirkesi dereotu çörekotu naneli sakız su bitki çayı ne varsa denicem 6dan sonrada hiçbişey ağzıma koymıcam yarın başlıyorum yediklerimi yazmaya

Hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan boyun kaç?? Çok zor değil kilo vermek merak etme başka biraz zorlanıyon, mide küçülümce alışıyon. Tam buğdağ ekmeğe geçiş yapmak baya yardımcı oluyo yerimseniben

insan yazmaya utanir boyle menuyu 10 uzerinden -10 veriyorum buldugun cozume de hayranim canim topikten cikayim menunu duzeltsen acaba curuk domatesleri zuzuma saklayin heheh :tomato:yarin dupduzgun bi menuyle gel emi tamam dagilin olumunekankayizsmile neyseki slim in 6 yapmissin bile diyemiyorum boyle giderse hiiiiiiiiiiiiic bi halta yaramaz o dakikalar o doktugun terler alsanaalsanasmile
[

Kızlaaaaarrrr :gitme:

Yeyip yeyip kilo almayan ben tam 7 kilo aldım 1 ayda... :çok üzgünüm: Hormon ilacı kullanıyordum kistim olduğu için... Ondan oldu sanırım :çok üzgünüm: Giremiyorum kıyafetlerimin içine... Dile kolay 57 kg oldum (

Yarından itibaren bende kilolarımdan kurtulmak için bir şeyler yapmaya başlıcam.Bana önerileriniz nelerdir? :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…