mrbb kızlarr,bugünkü menüm:
sabah:1 yeşil çay+5 kiraz+peynir+zeytin+maydonoz+1/2dilim tam buğday emeği
ara:2 kayısı
öğle:3ızgara kanat+1 patates+2 biber+salata
ara:3dilim karpuz
ara:1kase erik
akşam:fırında yağsız sbeze yemeği+yoğurt
hareket:500 ip (ip atlamam günümdeydimmm)+slim in6(yarım saaat yaptım)+tibet
gecen hafta bende 1 hafta boyu merdıvenden ınerken bacaklarım agrımıstı senı anlıyrm hatta ben ınerken topallıyr gıbıydım cocuklar ole bakıodu benım super callandan dolayı olmustu esneme yap ıkı yada üç gune gecer
canım altına ses gecrmemesı ıcın birsey almıstım ay aklıma ısmı gelmedı sımdı benım genelde alt katlarım hep bos oluodu sımdı doldu ve daha hıc yapmadım ama buyuk ıhtımalle alt odayı mısafır odası yanı ben ole olmasını dılıyrm fakat genel olarak kosu bandı ıyıdır ozellıkle kısın cok ısıne yarar fakat hergun yapma bıkıyrsn ben bır ara sabah aksam kosuyrdm aaa bırde ses cıkmaması ıcın yuru sende kosma hızlı tempo yuruyus super oluo
kızlar demıs ama bende dıyeyım kutuları bıtrmeyı calısma sabahları yersın zaten ama dıger ogunlerını aksatma bende yapmıstım bır ara aksamları yemek yıyrdm sadece sabah oglen nesfıt yıyrdm 1 haftada 1 yada 2 kılo verdım bırakınca oooop gerı aldım onu bazende 1 yada 2 gunluk yaparım ben cok kacrdıgım gun olduysa ertesı gun dengelıyeyım dıye yapyrdm
evet kızlar start it up ve slim and 6 pack yaptım burda ıkı gun su yokmus hemen banyo yapıp ve makınaya camasır atıp geleyım tabı halım kalırsa opuldunuz
Trufcum geç saatte o magnum oldu mu hiç...
Nesmecim tebrikler, menün de sporun da her zamanki gibi
Yesa cadısı, hani tatlı :))
Watercım, bi tek bu sayfaya baktım, menün nasıl bilmiyom :)
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
Normalde burda duracaktım da işim çıktı
İyi geceler kızlarrr
nesfit muhabbeti gördüm bi sf da bu sayfada da olabilir tabi
ben müsli tüketiyorum nesfittense geçen gün bakıyim dedim neler var içinde (nesfit değil benzer bi ürünün) bir sürü katkı maddesi var yaaa dikkat kızlarrr
benim aldığım müsli 0 katkılı çok da memnunum 10 numara...
seninkinin markası ne olaki canım
Almanca bişiyler yazıyo üstünde markası da HAHNE jelatin torbanın içinde 500 gr lık paket...
ben çok memnunum içinde yok yok
biz onu bulamayız canım yaaaa
yaaa sus dillendirme bu kadar aramızda dedik.
napıyom yaa susar gibi büskiviye susuyom.
yarın 1 tane yerim .ondan sonra yarım. sonrada kocamım tabağındaki kırıntılar yalarım. yavaş yavaş alışcam
:1ninca:
ama koçumuzu örnek almayayım.benim daha çok yolum var çokk.ben spor yapmaya gidiyorumm zemuszemus
Bugün slim in 6'nın kas dinlendirme günü olduğundan spor yapmadım.
selam güzeller
napıyosunuz bakem
[
Yesa cadısı, hani tatlı :))tı
canlarimmmmmmmmmm ben geldim BADMINTON gunumdu bugun start it up imi da yapmistim zatennnnn hemen yatacagim insallah yarin nasil kalkacagim bilmiyorummmmmm
WATERIM SPIDERIM saolasin canim benimmm gecer gecer amannn ne olacak:))
DULCIIIIIIIIIIIIIII TATLI neyim yok kuzum kocu duymadin galiba bu hafta tatlinin t sinden bahsetmek yok hos kendisi goturuyor lokur lokur ama hehhehe:))
SENSEEEEEEEEEEEEEE canim biz musliye karsi degiliz de hem sabah hem aksam yenmez sadece sabah yeyin ole kilo veririz ama sonra kesin aliriz ki biz de onu istemeyiz benimki sizinkine bes basar diyon yani koy hadi koy resim koy gel ben de koyarim hheeheh:)_
Yürüyüşe çıktık, yağmur başladı, üşüdüm, ısınmak için magnum yedim sempatiksalakcinni bu mudur bahanen kaydirigubbakcemile3yürüyüşe çıkmıştık canım o yüzden oldu vallahi
yağmurda başlamıştı bahanem çok yani anlayacağın
kısaca aklıma koyarak çıkmıştım zaten dışarı
son aylarda 7 kilo aldım Çok üzgünüm çoook elma sirkesi dereotu çörekotu naneli sakız su bitki çayı ne varsa denicem 6dan sonrada hiçbişey ağzıma koymıcam yarın başlıyorum yediklerimi yazmaya
bugünkü menüm cok gereksiz ve utanc verici kendimi bunun icin tere bogarak slim in 6 yaptim ceza olarak Çok üzgünüm çoook
sabah 8 de bir kase müsli
10.30 annem kahvaltiya geldi aniden oldu doktordan cikmisdi
3-4 catal sucuklu biberli domatesli kavurma
1 adet yumurta 3-4 lokma ekmek
cay bir bardak
1 hashasli pogaca (nekadar aptalim)
ara
yarim hobby
bu kez bomba geliyor :çok üzgünüm:
2 dilim kek
2 pogaca
ögle
1 kücük tavuk but
aksam
1 sebzeli tonbaligi konservede
2.litreye yakin su
1 fincan kahve gün icinde
benim aslinda bu topicden cikmam lazim bunun gibi menülerle size kötü örnek oluyorum mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?