50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy şu adam beni gıcık ediyorr.(iş arkadaşı)
bak geldi yine odaya
dün birisi bişey anlattı . hani şaşırınca kızınca cık cık dersin ya
ayy bu adamın cık cık ları bitmedi.
cık cık cık cık cık dakikalrca söyledi
gıcığıma gitti iyice

hiç gözüm yemiyo pump it up ı geçen defa bi heves başladım ilk 5 dk dan sonra sadece baktım yakalayamıyorum ki....

ye canım yulaf ezmesi iidir meyve ile yoğurtla da yiyebilirsin ii oluyo bayağğğğğğ

yaa yulaf ezmesi de iyi mi bu konuda??
bide nasıl denir saf kepek mi?? anchusa yiyiyordu ama kesin farklı bişeydir
yanii saf kepek yesem olurmu yoğurtla buldumda tabii yanılmıyorsambilmiyorumkismile

geçen gün otobüste giderken benzer bişiy bana da oldu...
bi teyzem yol boyunca saniyede bir sesli bismillah çekiyodu ...
daral geldi içimeeeeeeeeeee kafamçokkarıştı

yanii saf kepek yesem olurmu yoğurtla buldumda tabii yanılmıyorsambilmiyorumkismile

yulaf ezmesi kepekmi bilmiyorum canım yaa.
ben aldım mutfakda duruyor aklıma geldikçe ağzıma atıyorum.
ama çok faydalı birşeymiş.
cilde iyi geliyormuş kanı tamizliyormuş.
karnını tok tutuyormu dersen bilmiyorum.
şu güne kadar benim iştahımı kesen beni tok tutan bişey çıkmadı

selam cimcimeler nabersiniz görüşmeyeli....... hafta sonunda misafirlerim var adanadan bol bol gezdik yedik içtik...... dünde dinlenmeyle geçti çok yorulmuşum...ne zormuş misafir ağırlamak.....

dünkü menüm

sabah kalkınca bir bardak süt bir avuç kuru üzümdaha sonrada yarım muz

kahvaltıda (saat 12 de)1 kızarmış 2 küçük çavdar ekmeği az yağlı menemen bol yeşillik ve diğer kahvaltılık ürünler.....

ara çilek kayısı erik ve küçük amasya elması

ara bir çay bardağı süt yarım ülker çilolatı gofret

1 saat callan yaptım.....1 saatte dışarda yürüyüş

akşam yemeği büyük kase çorba 1 dilim kepek ekmeği salata 2-3 kaşık prinç pilavıyla patlıcan yemeği ve 3-4 tane karpuz......( nasıl olduysa karpuzun hepsini yemedim)

canım ince kepek ben de kullanıyorum fazlası kansızlık yapıyo bi de kadınlara iii değilmiş ama araştırmadım çok kulaktan dolma bilgi
tok tutar kalorisi var 200-300 kalori 100 gr. ı
tadi keten tohumunun ezilmişi gibi biraz çiğsi (o ne demekse anneannemden kaldı bu laf)
kaydirigubbakcemile3 içine meyve de doğra bence tadı hoş olmayabilir sadece yoğurtla..
ya bu böle cık cık cık miğdem bulandı adamdan yaa.
dakikalrca cık cık cık cık

rahatsız sempatiksalakcinni

bugün canım çok sıkkın havadan mı reglim yaklaştı ondan mı bilemedim......

kizlarr.yuuuutub izleyenlere bir pilates workout u oneebilirim. yuutuuuub a bonie s pilates workout yazin. 4 farkli videosu var, kalca, bel, butun vucut ve baldirlar...toplam 45 dk suruyor ve cok zor degil/... ama internetiniz yavassa yapmaniz zor biraz yuutuuub dan
Sensewitch, sen baldirlarindan ve ic bacaktan sikayetciysen ozellikle bunun thighs workoutunu yapabilirsin.. baya ise yaramisti bende...

ebrunun catida yaptigi disinda bir de kumsalda yaptigi var. ben onu daha cok seviyorum.2. dvd si
ama ebru sevmeyenler icin de winsor pilates oneriyorum...
ama sevmesenizde ordek dudaklarindan kurallari iyice bir dinleyin derim

bir de cardio pilates vardi bende. slim in 6 yapmak istemeyenlere de onun videosunu bulmaya calisayim

klikcim, istersen cd ye cekip postayla yollayayim hamilee pilatesini. maille gitmez herhalde...

Son düzenleme:

hıııı anladım bu durumda pilates workout u indiriyorum ve sahildekini...

ben sen ööle diyince geçen defa dinlemiştim zaten nefesleri ördek dudaklarından gayet belirgin ve sesli bi biçimde verdiği için nefes konusunda problemimiz olmaz sanırım sempatiksalakcinni

thigh workout u yapabilir

aa bi dakka inmiyo di mi yuuuutuptan
şimdi onun programını kurup indirmek lazım
bi bakiiim evde ben ona
winsor zor geldi yaaa kaldıramıyorum kendimiiii

tv 8 deki bölümleri yapsak nasıl hepsini indircez ??

anam karıştım birden

inmiyo yuutubtan. ben acip yuutubtan izleyip yapiyordum

pepperminticik hoş geldin......tatilin umarım güzel geçmiştir.....sanada çok güzel bir değişiklik olmuştur.....

Üfff bu ne biçim hava ya resmen solumdan kalktım, sıkıntım geçsin diye arkadaşlarımı çağırdım şimdi de ev temizlemeye üşeniyorum, ödevim var, yarın da sınav var, canım da hiçbir şey yemek istiyor, su bile içmek istiyorum. benneyaptımki

havalardan canım bende öyleyim........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…