50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç bişey anlamadım bu menüden .çıkarttığın halde yumurtamı yedin.üşütmüşsen üstüne bide yumurta yemişsen çıkartırsın tabi.bi de kiraz zaten kaçırınca o da bozuyor miğdeyi

Valla canım üşüttüm mü bilmiyorum haşlanmış yumurtayı sadece midemi tok tutsun diye yedim, akşam yemekten sonra çıkarttım zaten, sabah ta ee bişiler yemek zorundayım iştah yok napim attım ağzıma bi yumurta kiraza da gelince akşam 6 da yemiştim çokta bişi yememiştim zaten 12 ye kadar oturdum midem sırtıma yapıştı açlıktan kirazı da fazla kaçırmışım napimm

benide alınnn platese.

kızlar haydi 10 defa bacağımızı indirip kaldırıyoruz. masada otururken
yapıyormu herkesssss????????????

canım sen bugün miğdeni bi dinlendir. nane limon iç. peynir ekmek yee. yağlı yeme sakın

tamam beni zorlamasi laizm birileirnin spordan tamamen kopmus durumdayim...baslayalim piltese birlikte..

anchusacım lezzet diye bi marka.
şerbetini kendin hazırlıyorsun.
künefeyide bi 8-10 dak fında pişiriyorsun.
güzel tadı ben beğendim.
gerçi ben hiç yeinde yani hatayda yemedim. asıl güzeli nasıl olur bilmiyorum da bu da hataydan geliyor.

günaydıın kızlaarrrrr

kaydirigubbakcemilekızlarrr hadi eller yukarda esniyoruz sonra omuzlar dairesel olarak 5 öne doğru 5 5 arkaya doğruu

yaptım canım dünden beri dedikleriniii yapmayada devaaammm

bindimmm:)) demii ben her gün biniyom tartıya bu ara biri beni durdursuuuunnnnn
o komşulardan bende yok çok şükür eğer gürültü yapıcaksam yada yaptıysam gider sorarım rahatsızlık verdimmi diye :ecrin_bebek:
çünkü bizde onlarda biraz gürültücü halden anlıyorlar

YASUŞUM

spora diyete ilk başladığımda bi siteden istediğim kiloya ne zaman gelirim diye bakmıştım 22 Nisan göstermişti Haziran oldu hala gelemedim yahu

Haziran sonu inşallah canım hep beraber hedefimize ulaşırızzz

(pilatesi ben de sevmiyorum ama çok işe yarıyo ondan yapıyim dedim) :))))

ANCHUSAAA pilateste iç bacağı incelten hareket var mıı benimkiler havaya kaldırınca sallanıyo yaaa göbeğime dökülüyo bacaklarım

evet ya abugün alıntılardaa bi tuhaflık var
sense bide tv 8 dekilere bak. onun videolarıda iniyor. üye olunca
yasemnnn çalışkan kızım benim. yaa bende böle acıkır gibi oldum ne yesemki öğlen eve gidicem bişey yok evdede.

hmmm tamam canım onlara da bakıyim onları da indiriyim bilg da videodan bol bişiy yok onu da indirem bari sempatiksalakcinni

var var bi tuhaflık...akannehir

ye canım yulaf ezmesi iidir meyve ile yoğurtla da yiyebilirsin ii oluyo bayağğğğğğ

benimde 8 marttı :hulya: cozutmaktan başımızı kaldıramadıkkaydirigubbakcemile3
az kaldı be sensemmmm bi aksilik olmazsaa bu iş tamam olumunekankayizsmile

canım ben zaten sporu zor yapan biriyim o yüzden keyifli şeylere yöneliyorum

o pump ıt up iç bacağa göre :lepi:gibi geldiii birazz
ama başkada varsa bilmiyorum zaten indiricem bikaçtane daha video yedek dursun:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…