50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba bende öğle arası için eve geldimde yediklerimi yazayım cıkayım
bugun detoksdayım ınsaallah aksılık olmazsa yarında detoks yapacagm

sabah
domates
salatalık
1 dilim cok tahıllı ekmek

öğle
karpuz

aksamda heralde patates haslar marulla salata yaparım bu arada dehset boynum tutulmus napsam bılmem

evet doktorundan al onayini
ben dugun oncesi uzzuuuuuun sure yaptim bonies pilates workout.. goren vucudun icin ne yapiyorsun diye sormustu. hic zorlamamasi hosuma gidiyor... hep yapabildiginiz kadar yapin diyor..kendini yeteneksiz hissetmiyorsun.bana pilatesi o sevdirdi acikcasi.... ebru hic boyle seyler soylemiyor yaparken...

Son düzenleme:
Watercım sadece karpuz az olmuş gibime geldi. Geçmiş olsun, terledin sonradan üşütttün belki... Esneme hareketleri yap hiç zorlamadan. Bi de vicks iyi gelebiliyo masajla sürülünce.

ogle yemeginden sonra 10 dk bina icinde yuruyus yaptim;

10 dk.da masa basinda kendimce bazi kol, sirt omuz egzersizleri yaptim.
(ofistekiler yemekten donmemislerdi henuz, bunu firsat bildim )

bell cnm uzun sure yaptigin;
sportmen bi vucudun var..

ben de indireyim o videolari.

bonnie's pilates olarak mi araticam.

klik nasil gidiyor kuzum hamilelik, bulantilar var mi?
valla ilginçtir ki 6 haftalık olmama rağmen bende daha bulantı falan başlamadı.
hatta kk.da da ilgili foruma onu sordum az önce..

dulcineacığım yaa verdiğin linke girdim ama videoların linkleri tıklanmıyor maalesef..

kaydirigubbakcemile3 ozelden detaylari ver.. is yeri ya da ev adresi postalarim en kisa zamanda....buyrunnnnnnnnn

anchusacığım özelden gönderdim bilgilerimi
keşke indirsem aslında sana zahmet vermeseydim..

canım hosgelsın dıyete o zaman sana ben leslie ve callan yada callan yerıne leslie ile birlikte 8 dakıkalık video önerebilirim

Watercım sadece karpuz az olmuş gibime geldi. Geçmiş olsun, terledin sonradan üşütttün belki... Esneme hareketleri yap hiç zorlamadan. Bi de vicks iyi gelebiliyo masajla sürülünce.

canım karpuz bayagı vardı hem mıdem kuculmus heralde doyuyrm. aksam telafı ederım.sagol canım bıraz esneme hareketı yapayım aksamada vicks alıp sureyım barı

plates den bahsedyrsnuz sanırım plates cok guzel gercekten ama ben bu topıge uye olduktan sonra bırcok vıdeom oldu onları yapmaktan platese vakıt kalmıo yaz tatılınde ama hergun sabah yapacagım ınsaallah ouldunuz kızlar ben gıdıyorum opuyorumnanaktan

bell cnm uzun sure yaptigin;
sportmen bi vucudun var..

ben de indireyim o videolari.

bonnie's pilates olarak mi araticam.
Evet... ben indirmeden yyuuutube dan yapiyordum. turkiyeye geldigimdne beri hicc ypmadim

klik, simdi external hard discimi actim. pilates disindada hamile workoutlari buldum. onlari da yollayacagim bir toparlayayim.

Oh be ya, bi kişi duydu beni, oyuna başlamıştım gamyoncuiremsu Annaştık canım, şincik başlıyom leslie + callana hihoyyyt

Doğru diyon o an tokluk oluyo baya da, erken acıkıyo insan, sen iştesin ya, o yüzden öyle dedim yerimseniben Görüşürük

(sen spor yap da, pilates eksik kalsın bayanssulusmile )

çok sağol dulcineacığım yaa
dediğin gibi kopyala yapıştır yaptım iniyor şu anda ilk part

Rica ederim (bu ikonu çok sevdim, zırt pırt kullancam :))) )

heeeeeeeey
ben de duydum seni ve sana nivea body ile dinamik sabahlar diyorum

ay tamam onu indiriyorum kara verdim sağol peppercimmm
şimdi neye karar verdik plateste bonie yimi yapcaz tv8den mi ?
canım ebrunun 1 2 videosu ve thigh workout videosunu yapıcam ben hıh ne dersiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…