evet doktorundan al onayinisuleulku hosbulduk tatlim cok sagol.. nasilsin?
anchusa senin fizigini cok begeniyorum ben zaten, bunu bonnie's pilatese mi boslusun yoksa ;-)
sensewitch canim ebru sallinin tv8 deki videolarinin hepsini indirmen imkansiz; ama online izlenebiliyor.
ilk baslarda cok az tekrarli ve kolay hareketlerle basliyor; bence sen spora zaten alisik oldugun icin bunca zamandir o kadar bastan baslamana gerek yok. sen en iyisi ebru salli pilates video 1 ve 2 yi indir; 1 i yaparsin bikac gun , baktin zorlanmiyorsan 2 ye gecersin.
toplu bolumleri de atlarsin topun yoksa, muhim degil.
ben de 1 den aslicam, cok cok ara verdim cunku, onu da belimi zorlamayacak sekilde yapmaya baslicam. ama once pers. gunu cihan beyden onay almam lazim.
evet doktorundan al onayini
ben dugun oncesi uzzuuuuuun sure yaptim bonies pilates workout.. goren vucudun icin ne yapiyorsun diye sormustu. hic zorlamamasi hosuma gidiyor... hep yapabildiginiz kadar yapin diyor..kendini yeteneksiz hissetmiyorsun.bana pilatesi o sevdirdi acikcasi.... ebru hic boyle seyler soylemiyor yaparken...
valla ilginçtir ki 6 haftalık olmama rağmen bende daha bulantı falan başlamadı.klik nasil gidiyor kuzum hamilelik, bulantilar var mi?
dulcineacığım yaa verdiğin linke girdim ama videoların linkleri tıklanmıyor maalesef..KLİKCİM bi bak buna, belki seversinBirden fazla seçenek var....
http://warezbyte.com/movies/52435-pilates-workout-yoga-prenatal-pregnant-woman.html
kaydirigubbakcemile3 ozelden detaylari ver.. is yeri ya da ev adresi postalarim en kisa zamanda....buyrunnnnnnnnn
dulcineacığım yaa verdiğin linke girdim ama videoların linkleri tıklanmıyor maalesef..
Merhaba kızlar
Artık diyete resmi dönüşümü yaptığı ilan etmek istiyorum -tatlicadiarzu- çikolatalara dur demenin vakti geldi yasakkelime
Kilo bildirimi yapmamıştım, ama bugün itiraf etmek istiyom, en son 53,8 diye bildirim yapmıştım, ertesi gün 53.3 e düştüm ama sonradan 55 lere dayandım. Daha çok 54 civarıydım 2 haftadır. Bugün 53.5 oldum :lepi: çizelgemi güncellemicem ama, saymıyom bunu :kedi:
1 yeşil çay
1 beyaz peynirli tost (11:15 falan sanırım)
Bundan sonra ara öğün yapmaya çalışcam sizin gibi, o yüzden 1 adet domates yicem birazdan.
Şinciiiiiiiiiiik sizden bi ricam var, sporu çok boşladım ve bugün spor yapasım yok. Elimdeki videolar: Nivea bodyler, callanlar, 5 mil leslie, 8 dk kol, kalça, bacak videoları. Hadi bana ödev verin, birden fazla ödev veren kişi olursa, işime geleni seçerim sırnaşık şey
Watercım sadece karpuz az olmuş gibime geldi. Geçmiş olsun, terledin sonradan üşütttün belki... Esneme hareketleri yap hiç zorlamadan. Bi de vicks iyi gelebiliyo masajla sürülünce.
İndirmek istersin diye rapid linkleri verdim, baktım çalışıyo linkler... Linki adres çubuğuna kopyalaman gerekiyo.
Ama izlemek istiyorsan:
Pregnancy Workout Video: Pregnancy Pilates - Video
Evet... ben indirmeden yyuuutube dan yapiyordum. turkiyeye geldigimdne beri hicc ypmadimbell cnm uzun sure yaptigin;
sportmen bi vucudun var..
ben de indireyim o videolari.
bonnie's pilates olarak mi araticam.
valla ilginçtir ki 6 haftalık olmama rağmen bende daha bulantı falan başlamadı.
hatta kk.da da ilgili foruma onu sordum az önce..
dulcineacığım yaa verdiğin linke girdim ama videoların linkleri tıklanmıyor maalesef..
anchusacığım özelden gönderdim bilgilerimi
keşke indirsem aslında sana zahmet vermeseydim..
canım hosgelsın dıyete o zaman sana ben leslie ve callan yada callan yerıne leslie ile birlikte 8 dakıkalık video önerebilirim
canım karpuz bayagı vardı hem mıdem kuculmus heralde doyuyrm. aksam telafı ederım.sagol canım bıraz esneme hareketı yapayım aksamada vicks alıp sureyım barı
plates den bahsedyrsnuz sanırım plates cok guzel gercekten ama ben bu topıge uye olduktan sonra bırcok vıdeom oldu onları yapmaktan platese vakıt kalmıo yaz tatılınde ama hergun sabah yapacagım ınsaallah ouldunuz kızlar ben gıdıyorum opuyorumnanaktan
çok sağol dulcineacığım yaa
dediğin gibi kopyala yapıştır yaptım iniyor şu anda ilk part
tamam Anchusa da okeylerse başlıyoruzzz hemen bugün ok?
sonra winsor a geçeriz olmadıı
slim in 6 ler devam ediyo kızlar hemen arkasından pilatese geçiyoruz bitince ki vücut sıcakken yapalım
ebrunun çatıda yaptığı pilatesi indirdim başka da mı var?
VAR MI BAŞKA KATILANNNNNNNNNNNN??
ben varım katılıorum
arkadaşlar yaa bu yeşil çayın tadı güzel olanı hiç mi yok yoksa varda ben hep gidip tadı berbat olanlarımı seçiyorum acaba?
dün çaykurun elmalı yeşil çayını aldım ama bununda tadı berbat ohaoldumsmile
klikcim doga nın kafeinsiz yesil cayı var hamile ve emzirenler icin bence onu al ve iç . emzirdigim surece ondan ictim ben. migroslarda bulabilirsin.
egzersize gelincede ilk 3 ay cok onemli bebeginin tutunması icin bence yapma bisey 4.aydan sonra dr um bana egzersiz vermisti dogum yapacagım sabaha kadarda yaptım cokta faydasını gordum hiç hımbıllasmadım . ama bence ilk 3 ay zorlama bedenini.. bakma sen ebru sallıya 6 aylık yapıo ..yinede karar senin tabikide
Oh be ya, bi kişi duydu beni, oyuna başlamıştım gamyoncuiremsu Annaştık canım, şincik başlıyom leslie + callana hihoyyyt
Doğru diyon o an tokluk oluyo baya da, erken acıkıyo insan, sen iştesin ya, o yüzden öyle dedim yerimseniben Görüşürük
(sen spor yap da, pilates eksik kalsın bayanssulusmile )
Rica ederim(bu ikonu çok sevdim, zırt pırt kullancam :))) )
şimdi neye karar verdik plateste bonie yimi yapcaz tv8den mi ?
ay tamam onu indiriyorum kara verdim sağol peppercimmmsensewitch canim ebru sallinin tv8 deki videolarinin hepsini indirmen imkansiz; ama online izlenebiliyor.
ilk baslarda cok az tekrarli ve kolay hareketlerle basliyor; bence sen spora zaten alisik oldugun icin bunca zamandir o kadar bastan baslamana gerek yok. sen en iyisi ebru salli pilates video 1 ve 2 yi indir; 1 i yaparsin bikac gun , baktin zorlanmiyorsan 2 ye gecersin.
toplu bolumleri de atlarsin topun yoksa, muhim degil.
ben de 1 den aslicam, cok cok ara verdim cunku, onu da belimi zorlamayacak sekilde yapmaya baslicam. ama once pers. gunu cihan beyden onay almam lazim.
canım ebrunun 1 2 videosu ve thigh workout videosunu yapıcam ben hıh ne dersiniz??şimdi neye karar verdik plateste bonie yimi yapcaz tv8den mi ?
ay tamam onu indiriyorum kara verdim sağol peppercimmm
canım ebrunun 1 2 videosu ve thigh workout videosunu yapıcam ben hıh ne dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?