50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lesli slime göre masum kalır kesinlikle

canım cardio callan a bi baksana...
biraz uzun ama zorlayıcı bişiy yok hızlı da değil...

cardio callan
hmm tmm cnm buna aksam bi bakayim ben.

cok cok dagol.

truf sen de sagol cnm, slim leslieden de zor diyorsun yani,

aslinda leslie cok cok basit, ve cok masum gorunuyor ama bel icin gercekten de riskli,
kontrolsuz hareket yapma riski cok fazla.

benim belimi mahvedenin o olduguna inaniyorum,
yoksa 3 ay pilates yaptim ve hicbisey olmamisti..

öğlee yemeğin yok .insan 1-2 kaşık bişey ler yer dimi.direk dalmışsın o keke
pühhhh. insan yazmaya utanır.hadi öğlene kadar tamam. o karışık kızartma miktarı yazılmadığına göre anladım ben ne kadar yediğini. gece gece magnum.
kızlarrrr dondurma yiyeceksen fındıklı yok diskli çikolatalı dondurmalar yokkk.sade dondurmaa
alkisalkisalkis
canımmm reglin yaklaşıyorsa detoksdan uzak dur. çünkü ister istemez insanın iştahı deli gibi oluyor.detoks için reglin bitmesini bekle dayanamazsın
kilom azalmiyoo yahu.. cumadan beri boyle fixlendi

morali bozmak motivasyonu düşürmekkk yokkkk

Kızlarr Günaydın,
dün akşam bir haşlanmış yumurta 3 4 dilim salatalık domates ve bir dilim çavdar ekmeği yedim, dün öğleden sonra ara olarak yediğim 2 ısırık peynirli böreğin acısı çıktı midem çok kötüydü üşüttüm bi herhalde ne yediysem çıkardım mide yanması yaşadım bi de regliydim 2 küçük dilim çikolata yedim ceza olarak kendime toplada 50 mekik çektim karın sıkma harekteleri yaptım 200 defa yatmadanda mide bulantımı alması için biraz abartarak çilek ve kiraz yedim midem hala fena sabah ta 1 haşlanmış yumurta bi adet yulaflı bisküvi yedim az öncede yeşil çay içtim ama midem hala çok fena ama bu azmime şaşırıyorum valla 29 mayısta ki ölçülerimle aramda 2 şer santim var bu da mutlu ediyo benii

kizlar ben 1 ay spor salonuna gitmisidm,bebegimden dolayi geri birakdim 2-3 ay sonra yine baslicam,sonra 1-2 hafta leslie yaptim,sizce benim kiloma en uygun spor hangisi simdi lesliemi,slim in 6,yoksa baskalarida varmi pump it felan diye bisey duydum omu sizce hangisi kilo vermeme daha cok yardimci olur?

canım ben diğerlerini indirmedim. ben direk pump it up tan başladım.
ısınma hareketleriyle başlıyor.
baya hareketli bişey .ilk yaptığın zaman alışamıyorsun falan ama ben çok sevdim. diğerleri hakkında b yorum yapamayacağım.

kaydirigubbakcemilekızlarrr hadi eller yukarda esniyoruz sonra omuzlar dairesel olarak 5 öne doğru 5 5 arkaya doğruu

hiç bişey anlamadım bu menüden .çıkarttığın halde yumurtamı yedin.üşütmüşsen üstüne bide yumurta yemişsen çıkartırsın tabi.bi de kiraz zaten kaçırınca o da bozuyor miğdeyi

canım ben üç gün oturamadım kalkamadım adım atamadım
ve yine lesliden daha sert tekmeler var senin belin için iyi olmaz
ve yerde mekik tartı bişilerde yapıyorsun o yüzden sana olmaz dedim
aslında lesli çok rahat yapılıyo ama sen öne doğru tekmeleri zıplarken kontrolsüz yaptın demekki

canım yaaa fırında karışık kızartma yani 1-2 yemek kaşığı yağ var 1 tepside. altına yağlı kağıt sermiştim o yüzden yağ koymaya gerek kalmadı. 1 porsiyon yemişimdir yanında 2 dlm kepek ekmeğimle magnum fazla oldu ama ona sözüm yok
cezam neyse çekmeye hazırım hakim bey
slim in 6 yapıcam zaten başka bişey ver

canım ben sana lesli haftada 4-5 kilo verdiren 10 pounds u öneriyorm
harika benim ilk etapta kilo vermemi sağlyan şey o oldu kesinlikle
sende zayıfla sitesinde var ordan indirebilirsin
walk of 10 pounds diye kırmızı olarak yazmışlar

canımm kalori harcatan bi sporu yapman gerekir öncelikle çünkü kilo vermek istiyorsun ve vücudunu şekillendirmek içinde üzerine esneme ağırlıklı spor olabilir mesela callanetics, pilatesss gibi hatta hergün spor yapamam diyosan 1 gün bu program 1 gün cardio dediğimiz sadece kalp atışını hızlandıran egzersizler yapmalısın tempolu yürüyüş, jogging, ya da interval koşu dediğimiz yürüme koşma kompleksi gibi...

canım öne çekelim de spordan sonra kan şekeri düzene girsin diye yiyorum onu karbonhidrat niyetine
buldummmmm sana söylerkennnnnnnnnnnnnnnn :)

sütün içine çubuk tarçın atıcaaammmmm
böylece kan şekerimi dengeler hem de proteinimi almış olurum
nişastalı bişiyler yemek lazım spordan sonra ama çok geç be anacım kesin kas kaybı olucak bende besleyemiyorum kaslarımı geç saatte spor yaptığım için..

kızlar kas kaybını nasıl anlıyoruz allah korusun böyle bişiy yaşayan ya da duyan var mı?
hareketleri yapmada mı zorlanılıyo mesela fikri olan var mı???

iyidir pilates. ben de bayagidir yapmiyorum

bende dün akşam ne zamandır yapmadğım koşu bandının üstüne bindim:)) yasemnn dediği gibi.
yaa aslında tam hızımı almıştım iyide gidiyordum pat pat koşarken alttakinler tak tak vurdu (
ama bacaklarım yorulmuş baya

alkisalkisalkis valla aferin kuzummm
ben de hiç bu kadar sağlıklı beslenmemiştim hayatımda yaa sayenizde kızlarrr

vücut sağlıklı beslenmeye şaşırdığından verdi o kiloları da zaten kesin sempatiksalakcinni

ANCHUSA pilatese beraber başlıycaz unutmadım aklinialirimsmile

ben yine aç kaldımmmm

bugün işyerinde çıkan öğle yemeği :

kızartma kadınbudu köfte (köfte dediğime bakmayın içinin tamamı pirinç nerdeyse)
tozdan yapılma patates püresi
hazır çorba
fix salata büfesi : mor lahana, havuç, marul...

keşke bugün de evden getirseydimmm

günaydınlar kızlarrr,dışarıyı sular seller götürüyor yaa
allah evsizlere yardım etsinn
bu arada anchusacığım yaa bu hamile platesini nerden indirebilirim acaba?
sende zayıflada bulamadımda?

hamileymişsin kız :ecrin_bebek:
ALLAH sağlıklı ve hayırlı bi evlat versin canım sana
ve tüm bebek isteyenlere opuyorumnanaktan

çok sağolasın tweetycimmm
aminnnnn

allah saglik uzun ömür versin bebegine ve sana insallah
sağolasın zuzummmm opuyorumnanaktan

ya kahvaltımı akşamdan hazırlıyorum ben nilüfertcimm,yumurtayıda akşamdan haşlayıp dolaba koyuyorum.sabahda bir saklama kabına kahvaltılıklarımı koyup işyerime getiriyorumm ve işyerimde yiyorumm.zahmetli oluyor ama ne yapayımm,hergün simit,poğaça yemekten iyidir dimi?
makarna konusunda da çokk haklısınn,inşallah daha güzel menülerle çıkacağım karşınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…