50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende aynen o durumdayim......calismam lazim canim hiiic istemiyor

burda da aynı hava
benim de içimden hiç bişey yapmak gelmiyor
yarın işe de gitmek istemiyourum offf yaaaa

canim yillarca yaptim ben bu bonie yi.. cok ama cok faydasini gordum.....
ne yaptin sen vucuduna cok degistir dedi arkadaslarim .....ve cok motive edici bir kaidn. hep yapabildiginiz kadar yapin diyor.. asla kasmiyor... iyi hissediyorsun o yuzden

10 dk sürüyor olması da güzel
diğeri de 9 dk sürüyor

klikcim, istersen cd ye cekip postayla yollayayim hamilee pilatesini. maille gitmez herhalde...
ya bende netten araştırdım ama bulamadım maalesef hamile platesi ile ilgili herhangi bir video..senden de öyle bişeyi isteyemem..uğraşmanı istemiyorum benim için..
yinede teklifin için çok teşekür ederim..

arkadaşlar yaa bu yeşil çayın tadı güzel olanı hiç mi yok yoksa varda ben hep gidip tadı berbat olanlarımı seçiyorum acaba?
dün çaykurun elmalı yeşil çayını aldım ama bununda tadı berbat ohaoldumsmile

ya bende netten araştırdım ama bulamadım maalesef hamile platesi ile ilgili herhangi bir video..senden de öyle bişeyi isteyemem..uğraşmanı istemiyorum benim için..
yinede teklifin için çok teşekür ederim..

cok samimiyim. zor birsey degil benim icin.. karni burnunda ablalarin pilates yaptigi bir videom var...yanlislikla indirmisim....bari birine yarasinnn

yaseminliyi, balliyi ve ginkgoluyu seviyorum ben... ah birde nane limonlu var... digerleri booooooooooo....

Merhaba kızlar

Artık diyete resmi dönüşümü yaptığı ilan etmek istiyorum -tatlicadiarzu- çikolatalara dur demenin vakti geldi yasakkelime

Kilo bildirimi yapmamıştım, ama bugün itiraf etmek istiyom, en son 53,8 diye bildirim yapmıştım, ertesi gün 53.3 e düştüm ama sonradan 55 lere dayandım. Daha çok 54 civarıydım 2 haftadır. Bugün 53.5 oldum :lepi: çizelgemi güncellemicem ama, saymıyom bunu :kedi:

1 yeşil çay
1 beyaz peynirli tost (11:15 falan sanırım)

Bundan sonra ara öğün yapmaya çalışcam sizin gibi, o yüzden 1 adet domates yicem birazdan.

Şinciiiiiiiiiiik sizden bi ricam var, sporu çok boşladım ve bugün spor yapasım yok. Elimdeki videolar: Nivea bodyler, callanlar, 5 mil leslie, 8 dk kol, kalça, bacak videoları. Hadi bana ödev verin, birden fazla ödev veren kişi olursa, işime geleni seçerim sırnaşık şey

suleulku hosbulduk tatlim cok sagol.. nasilsin?

lachesis canim havalardan o ruh hali, biraz muzik ac neselenmeye calis...

anchusa senin fizigini cok begeniyorum ben zaten, bunu bonnie's pilatese mi boslusun yoksa ;-)

sensewitch canim ebru sallinin tv8 deki videolarinin hepsini indirmen imkansiz; ama online izlenebiliyor.

ilk baslarda cok az tekrarli ve kolay hareketlerle basliyor; bence sen spora zaten alisik oldugun icin bunca zamandir o kadar bastan baslamana gerek yok. sen en iyisi ebru salli pilates video 1 ve 2 yi indir; 1 i yaparsin bikac gun , baktin zorlanmiyorsan 2 ye gecersin.
toplu bolumleri de atlarsin topun yoksa, muhim degil.

ben de 1 den aslicam, cok cok ara verdim cunku, onu da belimi zorlamayacak sekilde yapmaya baslicam. ama once pers. gunu cihan beyden onay almam lazim.

sevgili kocum

iste bugun yediklerim;

sabah
1 kucuk yuvarlak kepekli sandivich (peynir, domates, salatalikli)
limonlu siyah cay (yesil cayim bitmis )

ara
1 fincan limonlu ihlamur

ara2
200 ml yagsiz sut

ogle
1 tabak bezelye
1 tabak z.yagli semizotu
1 light yogurt
yarim dilim tuzsuz ekmek

simdilik bu kadar kocum,
yorumlarini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…