50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Senin boyun kaçtı?
Selam :)
Çileklipuding , boyumu sormuşsun ben 165 boyundayım :) şu anda da ıstedıgım kıloya düştüm :) 50 nın tüm gramlarında dolanıyorum .:)
ya hatta 2 gunden berıdır""" bu kadar indim acaba bır de 49 yapsammı""" dıye düşünüyorum sonrada ayy yoksa ben zayıflama hastalıgına mı girdim dıyor kendıme gelıyorum .. cidden insan kılo verdıkce veresi gelıyor bu ne boyle yaaaa.. CADIARZU

cnmcım,kilon süper.bu kilonu korumaya çalış bence..ama rejimi bırakınca biraz alırım diyosan,ki genelde öyle olur,bence 49 a in.bi kilo alsan 50 olursun:lepi:
tebrik ederim ayrıca:a015: ben de istiyorum..

Evet kategoride zayıf diyor bize ama görüntüde öyle değil... 1,70 boya 53-54 kilo süper duruyor...
Örneğin şu anda 38 beden giyiyorum, heralde zayıf olsaydım 36 giyerdim....

canm kendine şişko deyip de moralini bozma lütfen. 1.72 boya 58 kilo şişko olmaz sen de bnm gibi balık etlisin anladıım kadarıyla.hep birlikte kilo verip kendimizi daha iyi hissedicez işalla. moralini yüksek tut:içelim:

Evet balık etliyim beeen. mafoldumben Neyse kilo dediğin alınır,verilir di mi? Şu kiloları bir vereyim, çok dikkat edeceğim, 3 kilo alma limiti koydum kendime, hemen diyete gireceğim ipin ucu kaçmadan.

Haftaya cumartesi gününe kadar 55i görsem keşke. Bakalım ne olacak. Pek azimliyim bugün. :]

kızlar merhaba yazılanları okudum bende 1.70 boyundayım kılom55,700 ama benımde kılolar basen çevresınde oluyo ust tarafatan hemen verıyorum ama alt taraf zorluyo onun ıcınde spor şart, bızım gıbıler cok sert dıyet yerıne hafıf bı dıyet ve bol bacak basen ve gobek hareketlerı yapmalı.spor su açıdan da onemlı kılo verınce derı yumuşuyo ,sarkıyo, sert ve dırı olmak ıcın spor şart.tabı suyu da unutmamak lazım.

dunku yedıklerıme gelınce
sabah klasık kahvaltı
oglen:karpuz 2-3 kaşık makarna
akşam:zeytın yağlı fasulye yoğurt
yatmadan :karpuz ve bol bol su

kızlar hep aynı yıyecekler soyle dıyete uygun yemek onerılerınızı paylasırmısın ben aynı şeylerı yemekten cok sıkıldım.bıde herkesın kendıne uyguladığı bı formul vardır kılo vermek ıcın bunları paylaşalım mı? örneğin benimki yemeklerden once mutlaka su ıçerım,yemeklerden sonra özellikle akşam yemeğinden sonra yeşil çay içerim,doğadan form çay kayısılı onu içerim. göbek eritmek için nefes alır verırım karnımı ıcerı çekerek ama seri şekilde.sızınde boyle püf noktalarınız varsa paylaşalım birlikten kuvvet doğar demişleropuyorumnanaktan

kızlar merhaba ben bugün başladım rejime 57 kiloyum ve hedefim 51 sizin de desteğinizle en kısa sürede bu kiloya düşerim umarım çünkü hiçbir kıyafetim olmuyo artık çok moralim bozuk((

kızlar merhaba ben bugün başladım rejime 57 kiloyum ve hedefim 51 sizin de desteğinizle en kısa sürede bu kiloya düşerim umarım çünkü hiçbir kıyafetim olmuyo artık çok moralim bozuk((

hoşgeldin canm.umarım hep birlikte hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız. boyun kaç?

canm 1 haftada 3 kilo biraz fazla değil mi? unutma hızlı verilen kilolar daha büyük bi hızla alınır.bnce acele etme yavaş yavaş kilo ver hem sağlıklı hem de kalıcı olsun.

Kepek senin dostun. Beyaz makarna ve pirinç yerine kepekliyi dene. Bazı günler bir parça ızgara tavukla biraz kepekli makarnayı deneyebilirsin. Tadı gerçekten hoş.

Bir avuç dondurulmuş karidesi, biraz zeytinyağında sebzelerle pişirmek, keyifli bir akşam yemeği menüsü, bunu da çok sık yiyorum.

Öğlen yemeği için kepekli ekmekle,light ton balıklı+ bol yeşillikli bir sandviç.

Sabahları bol lifli bir şeyler yemeye çalışıyorum. Normalde 2 dilim kepekli ekmek, yanında yarım avokado ve 1 haşlanmış yumurta. Saatlerce acıkmıyorum ve kendimi iyi hissettiriyor. Ya da light yoğurtla müsli yiyorum.

Ben günü iyi kurtarıyorum ancak özellikle akşamları neyi yiyeceğimi şaşırıp, dieti bozma eğilimim var. Bunun yerine günün sonunda güzel bir kitapla yapacağım köpüklü , dinlendirici bir banyoyu planlıyorum. Oldukça yardımcı oluyor. Bir şeyler yemek yerine, sevdiğin insanları arayıp telefonda konuşmak da oyalayıcı.

Bozma moralini, 6 kilo nedir ki tatlım. Verilir merak etme sen. Kendine inan. kaydirigubbakcemile5

canm 1 haftada 3 kilo biraz fazla değil mi? unutma hızlı verilen kilolar daha büyük bi hızla alınır.bnce acele etme yavaş yavaş kilo ver hem sağlıklı hem de kalıcı olsun.

Doğru söylüyorsun, bundan önce de hep aynı hataya düştüm. Son 1 senedir kilom 50 ile 60 arasında ışık hızıyla değişiyor. Bu sefer adamakıllı halletmeliyim bu işi. a.s.

Alıştığımın dışında çok yavaş kilo veriyorum, gayet relax bir diyet uyguluyorum. 2 haftada 2 kilo 300 gr. verdim ama almıyorum en azından. Bu da bir şeydir. Bakalım bu hafta nasıl olacak.

yani haftada yaklaşık 1 kilo ayda 4 kilo dmektir bnce gayet ii.kiloyu verdikten sonra almamak da bi marifet zaten. hızlıca verip hızlıca almak manevi olarak da bedeni olarak da çok yorar.en iisi yavaş yavaş ama adamaklıllı ilerlemek

cnm boyum 1.61 çok uzun süredir 56 57 kilo arasında gidip geliyorum ama bi türlü aşağısı olmuyo sevdiğim bişey görünce tutamıyorum kendimi yiyorum 1,5 ay sonra kuzenimin düğünü var o zamana kadar vermem lazım beğendiğim elbiseleri alabilmem için tabi en önemlisi 51 kiloda kalmak istiyorum sonrasında da! arkadaşlar lütfen her gün ne yediğimizi ve destekleyici olarak neler yaptığımızı yazalım olur mu???
iyi ki varsınız kızlar!!!!!!!!

N'apıyor benim fıstıklarım bugün bakiim? :]]

Haftasonu çoook abarttım. Tartıya çıkmaya korkuyorum, o derece. Neyse bugünü çorba ve meyveyle geçiştireceğim. 3lt su içeceğim ve 1 saat de kondüsyon bisikletine binmeyi planlıyorum.

Sizde durumlar nasıl?

günaydın kızlar,ben geldim , hoş geldim sefalar getirdim :)) haa birde 600 gr cık daha ekledim kendime , hiç kızmayın bana çok mutluyum bu kadar gevşemeye 600 gr çok iyi bence . sizler nasılsınız? listemiz ne alemde hiç mezun verdik mi ben yokken?

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz,

kızlar ben hafta sonu yine ipin ucunu kaçırdım, çikolatalar tatlılar, vicdan azabı çekiyorum, yoğurt çorbası detoksu yapacaktım miğdem kaldırmadı, bıraktım, ondan sonra da dağıttım kendimi, bu arada ramazanda nasıl beslenmeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…