Selam :)Senin boyun kaçtı?
Selam :)
Çileklipuding , boyumu sormuşsun ben 165 boyundayım :) şu anda da ıstedıgım kıloya düştüm :) 50 nın tüm gramlarında dolanıyorum .:)
ya hatta 2 gunden berıdır""" bu kadar indim acaba bır de 49 yapsammı""" dıye düşünüyorum sonrada ayy yoksa ben zayıflama hastalıgına mı girdim dıyor kendıme gelıyorum .. cidden insan kılo verdıkce veresi gelıyor bu ne boyle yaaaa.. CADIARZU
Katılıyorum. Ben de 172 boyunda ve 58 kiloyum. Ve şişkoyumm. :çok üzgünüm: Eskiden 50 kiloydum ne güzeldi. Zayıftım evet ama kendimi daha güzel hissediyordum. Şimdi hiçbir kıyafetim olmuyor, yakışmıyor.
Tatlım sakın bozma moraliniii. Göbek en son eriyor. Benim de ilk yüzüm çöker,sonra kollar bacaklar çırpı olur. Daha sonra göbeğe, basene geçer.Sık biraz dişini, duraklama döneminden sonra bak nasıl gidiyor kilolar,göbek...[/QUOT
bende de basen kalça sorunu var, üst taraf ince alt taraf şişko, yüzümün zayıflamasını istemiyorum, ama malesef yüzüm çöküyor, bir de görenler demiyor mu ne kadar zayıflamışsın yüzün çökmüş, çirkinleşmisin, zayıflama diye sinir oluyorum, yarın ayran çorbası detoksuna başlayacağım umarım sonunu getirebilirim,
3 kilo fazlam var bende geldim kızlar
Katılıyorum. Ben de 172 boyunda ve 58 kiloyum. Ve şişkoyumm. :çok üzgünüm: Eskiden 50 kiloydum ne güzeldi. Zayıftım evet ama kendimi daha güzel hissediyordum. Şimdi hiçbir kıyafetim olmuyor, yakışmıyor.
kızlar merhaba ben bugün başladım rejime 57 kiloyum ve hedefim 51 sizin de desteğinizle en kısa sürede bu kiloya düşerim umarım çünkü hiçbir kıyafetim olmuyo artık çok moralim bozuk((
Evet balık etliyim beeen. mafoldumben Neyse kilo dediğin alınır,verilir di mi? Şu kiloları bir vereyim, çok dikkat edeceğim, 3 kilo alma limiti koydum kendime, hemen diyete gireceğim ipin ucu kaçmadan.
Haftaya cumartesi gününe kadar 55i görsem keşke. Bakalım ne olacak. Pek azimliyim bugün. :]
kızlar hep aynı yıyecekler soyle dıyete uygun yemek onerılerınızı paylasırmısın ben aynı şeylerı yemekten cok sıkıldım.bıde herkesın kendıne uyguladığı bı formul vardır kılo vermek ıcın bunları paylaşalım mı?
kızlar merhaba ben bugün başladım rejime 57 kiloyum ve hedefim 51 sizin de desteğinizle en kısa sürede bu kiloya düşerim umarım çünkü hiçbir kıyafetim olmuyo artık çok moralim bozuk((
canm 1 haftada 3 kilo biraz fazla değil mi? unutma hızlı verilen kilolar daha büyük bi hızla alınır.bnce acele etme yavaş yavaş kilo ver hem sağlıklı hem de kalıcı olsun.
Doğru söylüyorsun, bundan önce de hep aynı hataya düştüm. Son 1 senedir kilom 50 ile 60 arasında ışık hızıyla değişiyor. Bu sefer adamakıllı halletmeliyim bu işi. a.s.
Alıştığımın dışında çok yavaş kilo veriyorum, gayet relax bir diyet uyguluyorum. 2 haftada 2 kilo 300 gr. verdim ama almıyorum en azından. Bu da bir şeydir. Bakalım bu hafta nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?