kizlar benim moralim bozuldu.
sanirim topikten ayrilma zamanim geldi.
baksaniza nerdeyse verdigim kilonun yarisini geri aldim.
sizler gibi degilim, spor yapamiyorum, diyet deseniz kor- topal gidiyor.
burda sizleri bosuna mesgul ediyorum varligimla..
:çok üzgünüm: artik ben menu falan yazmicam sanirim ya, ck canim sikildi.
valla canim bana da truf agir konustu.
lafini da dedi kacti.
lmaz:
kizlar ip atlayan varmi aranizda günde 100 tane felan atlasam yardimi olur herhalde ,en son 10 sene önce atlamisdim belkide 15 oldu bayagi zorlanicagim kesin
bütün evi temizledim, mayalı poğaça yaptım sonra tam un kurabiyesine başlayacaktım ki, misafirlerin gelmeyeceğini öğrendim, kurabiyeye başlamadan öğrendiğim iyi oldu yoksa o kurabiyelerin hepsini tek başıma yerdim cokacimcoook
yaa lachesisicim yaa nasıl oldu mayalı pohaçan.
ya ben çok severim mayalı sandviç ekmek tarzı şeyleri. hatta bikeresinde bi kadın yapmıştı bayılmıştım.
benim yaptıklarım sert oluyor bende yumuşak seviyorum. beceremedim bi türlü yapmayı
güzel oldu valla yumuşacık, sağlıklı olsun diye yarısını tam tahıllı undan yapmama rağmen puf puf olmuş. çok zor değil hayatım, yaş mayalar varya, onlardan kullanıp hamurunu da 1 saat bütün bir saat son haliyle dinlendirdiğinde öyle yumuşak oluyor kabarıyor bir de:)
iyi akşamlar canım opuyorumnanaktan
kizlar ip atlayan varmi aranizda günde 100 tane felan atlasam yardimi olur herhalde ,en son 10 sene önce atlamisdim belkide 15 oldu bayagi zorlanicagim kesin
uzunca bi aradan sonra yine ben delikafadulden slm kızlar nasılsınız Şeniz
aaa lingu nerdesin yine, kızdım bak çok sana alsanaalsanasmile
bir daha habersiz kaybolma bakıyım kaydirigubbakcemile
canım ya keyfim yoktu pek...kardeşim son sınıfta bu yıl yüksek istiyodu baya hazırlamıştı falan ama ales yüksek olmasına ragmen kpds den düşük aldı beklediğinden( belki kasıma hazırlanıp askere falan giderim deyince baya bi etkilenmişim yiyip yiyip uyuyodum :gitme: sora pc de sorunluydu neyseki sewgilim süprüs yaptı geldi we moralimide pc mide düzeltip gitti Şeniz
özledim sizleri :1hug: sağlıklı yaşamı sporu guclubacismile
kardeşin askere gidicek diye mi üzüldün hayatım tabii iki tane asker yolu gözlemek çok zor bişey, o da beklesin sevgilin gelince gitsin:) senin sevgilin ne zaman geliyor kuzum, benim eşim de gitmekten vazgeçti askere:)
Merhabaaa
TRUFCUM seni yazını gördüğümde çoktan yapmıştım sporumu water ın dediği gibi. O kadar kişi vardı bi ikiniz yazdınız zaten...
Hemen menümü ve sporumu yazam:
1 yeşil çay
1 beyaz peynirli tost (organik tam buğday ekmekle yapılmış)
1 domates
SPOR
2 kaşık yoğurt
7 adet fındık
1 porsiyon ton balıklı makarna
Spor olarak leslinin 2 miline kadar yaptım, hatta son kısmını yapmadım bilem.. 40 mekik çektim, kendimce kalça ve esneme hareketleri yaptım biraz. İlk günden çok yormak istemedim kendimi.
uzunca bi aradan sonra yine ben delikafadulden slm kızlar nasılsınız Şeniz
kızlar nasılsınız bakıyım, dulcim trufum görüşemiyoruz pek,
ben şu son ödev işleri ve kpssye yoğunlaştım, kafam da çok karışık pek ilgilenemiyorum diyetle, yapabildiğim kadar spor yapıyorum ancak.
pepperım niye umutsuzluğa düştün yine, onlar kilo değildir, vücudunun atması zaman alıyor sadece sen merak etme, bir gün ayranlı detox yapsan hepsi gider aslında
ben de haftaya tatile gidebilirim 60 üstü olurum artık kesinben de gelince detox yapıcam hemen yerleşmeden.
neyse menümü yazıyım.
sabah 1 tane danette.
öğlen yarım tabak pilav ve bir kase yoğurt.
ara da bir kibrit kutusu beyaz peynir ve 2 poğaça.
akşam da 3 poğaça ve salata, azcık da kaşar peyniri. bir de elmalı kurabiye, kendiminkilerden kaçarken eşimin getirdiğine yakalandım kaydirigubbakcemile3
bir de dondurma yemeyi düşünüyorum film izlerken, sonra da spor yaparım artık kaydirigubbakcemile2
kahvekokusunun tavsiye ettiği şampuanda almıştım, tarçınlı elma kokuyor eşime söyledim, şampuan canımı elmalı kurabiye istetdi diye, o da bulmuş getirmiş, ben de hata, e o getirince de yememek olmazdı. :2:
kardeşin askere gidicek diye mi üzüldün hayatım tabii iki tane asker yolu gözlemek çok zor bişey, o da beklesin sevgilin gelince gitsin:) senin sevgilin ne zaman geliyor kuzum, benim eşim de gitmekten vazgeçti askere:)
ya zaten hep irdalesin . korkuyorum bazen senden yememe hastalığını yakalancaksın diyeKoçummm benim akşam yemeği yalan oldu...
eve gidince spordan önce yiyemiyorum çok rahatsız ediyo ...
meyve yedim akşam da yoğurt meyve kuruyemiş yapsam olur mu eve gidince???
canım benim bi arkadaşım ip atlayarak hep kilo verdiğini söylüyor.kizlar ip atlayan varmi aranizda günde 100 tane felan atlasam yardimi olur herhalde ,en son 10 sene önce atlamisdim belkide 15 oldu bayagi zorlanicagim kesin
merhaba canım. ne zamandır aklımdasın hatta kızlara soracaktım linguist nerde diyeuzunca bi aradan sonra yine ben delikafadulden slm kızlar nasılsınız Şeniz
canım sana bireşy diyemiyorum.kızlar nasılsınız bakıyım, dulcim trufum görüşemiyoruz pek,
ben şu son ödev işleri ve kpssye yoğunlaştım, kafam da çok karışık pek ilgilenemiyorum diyetle, yapabildiğim kadar spor yapıyorum ancak.
pepperım niye umutsuzluğa düştün yine, onlar kilo değildir, vücudunun atması zaman alıyor sadece sen merak etme, bir gün ayranlı detox yapsan hepsi gider aslında
ben de haftaya tatile gidebilirim 60 üstü olurum artık kesinben de gelince detox yapıcam hemen yerleşmeden.
neyse menümü yazıyım.
sabah 1 tane danette.
öğlen yarım tabak pilav ve bir kase yoğurt.
ara da bir kibrit kutusu beyaz peynir ve 2 poğaça.
akşam da 3 poğaça ve salata, azcık da kaşar peyniri. bir de elmalı kurabiye, kendiminkilerden kaçarken eşimin getirdiğine yakalandım kaydirigubbakcemile3
bir de dondurma yemeyi düşünüyorum film izlerken, sonra da spor yaparım artık kaydirigubbakcemile2
kahvekokusunun tavsiye ettiği şampuanda almıştım, tarçınlı elma kokuyor eşime söyledim, şampuan canımı elmalı kurabiye istetdi diye, o da bulmuş getirmiş, ben de hata, e o getirince de yememek olmazdı. :2:
ewet canım ya....çok afalladı napcanı şaşırdı şimdilik erteledi gibi sanki yeniden sınawlara hazırlanmayı denicek sanırım boshayallersmile bakalım artık hayırlısı :Saruboceq:
kasımda bitcek inş. canım askerlik.... eşin neden wazgeçti kuzum
Nesmecim ve ZUZUM hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile3
Lachesiscim ellerine sağlık oburcum, hayret benim bildiğim lachesis misafir gelmese de yapardı o kurabiyeyi kaydirigubbakcemile3
Kolay gelsin canım.
Sabah kahvaltın rezalet :mymeka: en önemli menü oydu halbuki, diğer öğünlerin güzelmiş bence, ders çalışırken enerji verir kurabiye canavarı kaydirigubbakcemile3
Ben kaçıyom kızlar, öpüldünüz
tabi canım ilk günden yorma kendini
menün gayet güzel
hala çok kilolardamısın ben hala çok kilolardayım da
yarın niveayı yaparsın o zaman ama sabah kalkınca yap hemen oldumu
hay maşşallah
lachesisim canım aşmı eriyon ne ediyon ben anlamadım sempatiksalakcinni
Kızlar maşallah alınan alınana, çok garipsedim doğrusu.lmaz: Neticede amaç birbirimizi hizaya getirmek. Bunun da en iyi yolu hafifden haşlamaktır yerimseniben
Nesmecim ve ZUZUM hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile3
Lachesiscim ellerine sağlık oburcum, hayret benim bildiğim lachesis misafir gelmese de yapardı o kurabiyeyi kaydirigubbakcemile3
Kolay gelsin canım.
Sabah kahvaltın rezalet :mymeka: en önemli menü oydu halbuki, diğer öğünlerin güzelmiş bence, ders çalışırken enerji verir kurabiye canavarı kaydirigubbakcemile3
Ben kaçıyom kızlar, öpüldünüz
tabi canım ilk günden yorma kendini
menün gayet güzel
hala çok kilolardamısın ben hala çok kilolardayım da
yarın niveayı yaparsın o zaman ama sabah kalkınca yap hemen oldumu
aha bi kaçak daha yakalandı
nerelerdesin kuzu sen yaaa
özletttin kendini
fotoğrafta attımı sevgilin pcye
görüşmeniz güzel olmuş moral motivasyon olmuştur sana
zayıflamışsın filan dedimi sana
hay maşşallah
lachesisim canım aşmı eriyon ne ediyon ben anlamadım sempatiksalakcinni
keşke bebekten önce gidip gelseydi kısa dönem 5 aycık
ya zaten hep irdalesin . korkuyorum bazen senden yememe hastalığını yakalancaksın diye
canım benim bi arkadaşım ip atlayarak hep kilo verdiğini söylüyor.
ben yapmıyorum.
canım aslında sen şu bizim sporlardan indirip yapsan.
çok iyi geliyor insana
merhaba canım. ne zamandır aklımdasın hatta kızlara soracaktım linguist nerde diye
canım sana bireşy diyemiyorum.
çünkü ders çalışıyorsun.ders çalışırken benim karnım çok acıkır.
sen şu kpss yi atlat ilgilenecez senle güzel güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?