50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

AAAA niyeki burda menüsünü tek düzenli yazan
ve menüsü herşeyiyle süper olan bi tek sen varsın
niye yazmıcakmışın menünü
duymamış oluyuuuum.
böyle gitmek varmıı??

valla canim bana da truf agir konustu.

lafini da dedi kacti.

lmaz:

peppeeeeerr
kuzum ben araba devrilmeden yol göstereyim diye öyle yazdım
hiç alınacağını tahmin etmemiştim
cıs yemeyesin diye sadece
yoksa o tartıdaki kilo fazlalığının kilo olduğunu da düşünmüyorum zaten
ben de şu anda 53,9 çıkıyorum tartıda
o zaman ben de gideyim
unuttunmu klik bi poğaça yedi diye söylediklerimizi
ve hiç tanımıyordu o zaman bizi
senin iyiliğin için demiştim kusura bakma

aha benim de alınganlığım tuttu
daha da kimseye bişey demem mafoldumben

kizlar ip atlayan varmi aranizda günde 100 tane felan atlasam yardimi olur herhalde ,en son 10 sene önce atlamisdim belkide 15 oldu bayagi zorlanicagim kesin

azar azar atlayıp sonra çoğaltırsan bişey olmaz çok fazla
10 la başla gün içinde artır
ertesi gün 30 la başla gün içinde artır
artırmak istediğin sayıya kadar

hay maşallah

ben genelde yemek bloglarından alırdım tarifleri
şimdi kesin tutan tariflerim var istersen verirrim

lachesisim açıklamış ne yapman gerektiğini

Merhabaaa

TRUFCUM seni yazını gördüğümde çoktan yapmıştım sporumu water ın dediği gibi. O kadar kişi vardı bi ikiniz yazdınız zaten...

Hemen menümü ve sporumu yazam:

1 yeşil çay
1 beyaz peynirli tost (organik tam buğday ekmekle yapılmış)
1 domates
SPOR
2 kaşık yoğurt
7 adet fındık
1 porsiyon ton balıklı makarna

Spor olarak leslinin 2 miline kadar yaptım, hatta son kısmını yapmadım bilem.. 40 mekik çektim, kendimce kalça ve esneme hareketleri yaptım biraz. ılk günden çok yormak istemedim kendimi.

kizlar ip atlayan varmi aranizda günde 100 tane felan atlasam yardimi olur herhalde ,en son 10 sene önce atlamisdim belkide 15 oldu bayagi zorlanicagim kesin

evevtt ip atlayann varrrr,ben sürekli atlarım,günde ort.250 -300 atlarımm,ama ard ardına değil 50 li, part olarak.ben yrarı olduğuna inanıyorumm,çünkü sıkılaşıyorummve gerçektenn yoruyoo,zevk almaya başlarsann,sayını artırırsınn.birden çok atlama.20-30-...100-200.....

mrbb ,herekses,,nasılsınız balkalımm,ayy ben notlarall uğraşıyorumm,giremiyorunmm burayaa,arda bi girebiliyommm,geçmişi okuycammm.aaa son syfayıı okuudmm tek,peermint niyee bırakıyosun ii,ben de kilo veremiyommmm,amam sağğlıklı besleniyomm, ve burdakkii arkdaaşlardann yararlanıyorummm,yenii şeyler öğreniyorummmm.umarımm düşüncenn değişirç....

kızlar nasılsınız bakıyım, dulcim trufum görüşemiyoruz pek,
ben şu son ödev işleri ve kpssye yoğunlaştım, kafam da çok karışık pek ilgilenemiyorum diyetle, yapabildiğim kadar spor yapıyorum ancak.
pepperım niye umutsuzluğa düştün yine, onlar kilo değildir, vücudunun atması zaman alıyor sadece sen merak etme, bir gün ayranlı detox yapsan hepsi gider aslında
ben de haftaya tatile gidebilirim 60 üstü olurum artık kesin ben de gelince detox yapıcam hemen yerleşmeden.

neyse menümü yazıyım.

sabah 1 tane danette.
öğlen yarım tabak pilav ve bir kase yoğurt.
ara da bir kibrit kutusu beyaz peynir ve 2 poğaça.

akşam da 3 poğaça ve salata, azcık da kaşar peyniri. bir de elmalı kurabiye, kendiminkilerden kaçarken eşimin getirdiğine yakalandım kaydirigubbakcemile3
bir de dondurma yemeyi düşünüyorum film izlerken, sonra da spor yaparım artık kaydirigubbakcemile2

kahvekokusunun tavsiye ettiği şampuanda almıştım, tarçınlı elma kokuyor eşime söyledim, şampuan canımı elmalı kurabiye istetdi diye, o da bulmuş getirmiş, ben de hata, e o getirince de yememek olmazdı. :2:

aaa lingu nerdesin yine, kızdım bak çok sana alsanaalsanasmile
bir daha habersiz kaybolma bakıyım kaydirigubbakcemile

canım ya keyfim yoktu pek...kardeşim son sınıfta bu yıl yüksek istiyodu baya hazırlamıştı falan ama ales yüksek olmasına ragmen kpds den düşük aldı beklediğinden ( belki kasıma hazırlanıp askere falan giderim deyince baya bi etkilenmişim yiyip yiyip uyuyodum :gitme: sora pc de sorunluydu neyseki sewgilim süprüs yaptı geldi we moralimide pc mide düzeltip gitti Şeniz

özledim sizleri :1hug: sağlıklı yaşamı sporu guclubacismile

kardeşin askere gidicek diye mi üzüldün hayatım tabii iki tane asker yolu gözlemek çok zor bişey, o da beklesin sevgilin gelince gitsin:) senin sevgilin ne zaman geliyor kuzum, benim eşim de gitmekten vazgeçti askere:)

kardeşin askere gidicek diye mi üzüldün hayatım tabii iki tane asker yolu gözlemek çok zor bişey, o da beklesin sevgilin gelince gitsin:) senin sevgilin ne zaman geliyor kuzum, benim eşim de gitmekten vazgeçti askere:)

ewet canım ya....çok afalladı napcanı şaşırdı şimdilik erteledi gibi sanki yeniden sınawlara hazırlanmayı denicek sanırım boshayallersmile bakalım artık hayırlısı :Saruboceq:
kasımda bitcek inş. canım askerlik.... eşin neden wazgeçti kuzum

Kızlar maşallah alınan alınana, çok garipsedim doğrusu. lmaz: Neticede amaç birbirimizi hizaya getirmek. Bunun da en iyi yolu hafifden haşlamaktır yerimseniben

Nesmecim ve ZUZUM hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile3

Lachesiscim ellerine sağlık oburcum, hayret benim bildiğim lachesis misafir gelmese de yapardı o kurabiyeyi kaydirigubbakcemile3
Kolay gelsin canım.
Sabah kahvaltın rezalet :mymeka: en önemli menü oydu halbuki, diğer öğünlerin güzelmiş bence, ders çalışırken enerji verir kurabiye canavarı kaydirigubbakcemile3

Ben kaçıyom kızlar, öpüldünüz

tabi canım ilk günden yorma kendini
menün gayet güzel
hala çok kilolardamısın ben hala çok kilolardayım da
yarın niveayı yaparsın o zaman ama sabah kalkınca yap hemen oldumu

uzunca bi aradan sonra yine ben delikafadulden slm kızlar nasılsınız Şeniz

aha bi kaçak daha yakalandı
nerelerdesin kuzu sen yaaa
özletttin kendini
fotoğrafta attımı sevgilin pcye
görüşmeniz güzel olmuş moral motivasyon olmuştur sana
zayıflamışsın filan dedimi sana

hay maşşallah
lachesisim canım aşmı eriyon ne ediyon ben anlamadım sempatiksalakcinni

keşke bebekten önce gidip gelseydi kısa dönem 5 aycık

Koçummm benim akşam yemeği yalan oldu...
eve gidince spordan önce yiyemiyorum çok rahatsız ediyo ...
meyve yedim akşam da yoğurt meyve kuruyemiş yapsam olur mu eve gidince???
ya zaten hep irdalesin . korkuyorum bazen senden yememe hastalığını yakalancaksın diye
canım benim bi arkadaşım ip atlayarak hep kilo verdiğini söylüyor.
ben yapmıyorum.
canım aslında sen şu bizim sporlardan indirip yapsan.
çok iyi geliyor insana
uzunca bi aradan sonra yine ben delikafadulden slm kızlar nasılsınız Şeniz
merhaba canım. ne zamandır aklımdasın hatta kızlara soracaktım linguist nerde diye
canım sana bireşy diyemiyorum.
çünkü ders çalışıyorsun.ders çalışırken benim karnım çok acıkır.
sen şu kpss yi atlat ilgilenecez senle güzel güzel

canım yükseğe başvuracağı okulun sınavına girsin kpds zor gerçekten. okul dil sınavları çok kolay oluyor, öyle başlayabilir yükseğe, ben de bir yandan ödev yapıyorum dalmışım canım geç yazdım kusuruma bakma.
eşim iş değiştirmeyi planlıyor, istediği başka bir iş var, o işe geçip orda yer edinip 2-3 sene sonra gitmeyi düşünüyor. doktora falan bir yerlere yazdırırız artık o arada gitmesin diye kaydirigubbakcemile3

sabah onu bile zor yedim zaten 11.30 da kalktım, aşırı iştahsızdım su bile zor içtim, ekmek falan da yoktu, metabolizmam hareketlensin diye onu yedim.
tam bir kurabiye canavarıyım kesinliklei ülkerin kurabiyemleri varya kocaman bütün fındıklı çikolatalı falan bir ara günde bir paket bir oturuşta yiyiordum onlarda, öyle kurabiye canavarı gibi döke saça değil, kırıntılarını bile yuta yuta, en büyük kurabiye canavarı benim anlayacağın.

ben de kaçıyım şu ödevi bitiiriyim yarın teslim günü, final yerine geçcekmiş.

Çok öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan

menüm:
sabah:1 yeşil çay+1/2dilim çavdar em+1 domates+maydonoz+peynir
ara:1 yeşil elma
öğleatates+yumurta+peynirden oluşan azcık sıvıyğlı omlet+1bardak portaal suyu
ara:5 dilim arpuz
ara:2 kayısı
akşam:kabak yemeği+yoğurt+salata
hareket:tibet+3km yürüüyş+300ip yaptım+++slim in 6 yapacammm
reddettilerimm:koçumm bugünler hep pastalı böreklii partiler var okuldaa,,ama bennn hiiiçç yemiyorummm.meyve yiyorummmmmm...bu akşamm azcık dondurma yesemm olur muu?(hemen cıvııdmmmmmm)

Teşekkürler trufcum opuyorumnanaktan 53.5 kiloyum canım, çok dediğim 54 kilolardı. Sen kaçlı kilodasın? Annaştık olumunekankayizsmile kalkınca tibet yaparım, kahvaltıdan sonra nivea yaparım ama, benim bünye kaldırmıyo da ayıptır sülemesi :ecrin_bebek:

Süper yorum :lepi: kaydirigubbakcemile3:roflol:

hoşbuldum zuzum zemuszemus

canım bende sizi ösledim yaw Şeniz süper oldu hemde trufcum özlemişiz yaw :dance: kilo olarak 3 kilo falan werdim o gideli ama baya incelmişsin dediii sositososito kiloya takılma fazla sıkma gendünü böle dewam et inceliyon zaten dedi sırnaşık şey

saol canım benim Şeniz yazdım işte biraz sorunlar wardı ama aranızdayım yine delikafadulden şimdi yazılıları okumam lasım hepinizi öpüyom opuyorumnanaktan

ben de kaçıyım şu ödevi bitiiriyim yarın teslim günü, final yerine geçcekmiş.

Çok öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan[/QUOTE]

hadiii kolay gelsinn sanaaa....başarılare canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…